Случката с НСО...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Аман от смешковци!!!
Много ми е интересно, ако сте някъде в друга държава, например в боготворената от Тукуул "демокрация" наричана САЩ дали така ще се правите на мъже пред полицай, ФБР или Секюрити сървис(които даже не са ченгета, а служители на Департамента по финанси)? Или ще си подвиете куйруците като наритано псе и ще си псувате наум. И не почвайте да ми говорите глупости от рода, че видите ли там полицаите са ехехехеееееееееееее, а нашите тук са пумияри. Това са приказки на хора, които не са излизали от България или, ако са не са се сблъсквали с полицаи в САЩ. Конкретно пък там корупцията в полицията е проблем, с който не могат да се справят от 150 години. Така че точно тях не ми ги давайте за пример моля. Много ми се иска някой от вас "мъжкари" да попаднете в 5-6 хилядно градче от средния Запад и тогава ще разберете какво е полицейски произвол. Ще се молите за българското МВР.

Много ми е интересно, ако сте някъде в друга държава, например в боготворената от Тукуул "демокрация" наричана САЩ дали така ще се правите на мъже пред полицай, ФБР или Секюрити сървис(които даже не са ченгета, а служители на Департамента по финанси)? Или ще си подвиете куйруците като наритано псе и ще си псувате наум. И не почвайте да ми говорите глупости от рода, че видите ли там полицаите са ехехехеееееееееееее, а нашите тук са пумияри. Това са приказки на хора, които не са излизали от България или, ако са не са се сблъсквали с полицаи в САЩ. Конкретно пък там корупцията в полицията е проблем, с който не могат да се справят от 150 години. Така че точно тях не ми ги давайте за пример моля. Много ми се иска някой от вас "мъжкари" да попаднете в 5-6 хилядно градче от средния Запад и тогава ще разберете какво е полицейски произвол. Ще се молите за българското МВР.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и са последно ко ... ше го убиваме ли Боби или ше мине с условна
много напрежение има тука много комплекси добре че е форума та по малко да отпускаме парата

много напрежение има тука много комплекси добре че е форума та по малко да отпускаме парата

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...................
Тука главния въпрос вече е ТИ дали си излизал някъде извън "по-следния блок...."
Не ми сравнявай полицайте и въобще службите в б-г с тези в Америка! Просто няма нищо общо освен заглавието-"полиция, сикрет сървис и т.н.". Там служителят се ползва с РЕСПЕКТ и успява да всява такъв! А тука тия смешковци заслужават само подигравка-и е верно, че са пУмияри! Кажи ми са, че не се ктият по/зад храстите като мишки та да те фанат на радарче, кажи ми, че смешниците от НСО не се правят на патрони като са сами в колите , а като возят "шефа" са тихи и кротки като мишки (каквито всъщност са)! Ако съм в малкото цитирано от теб градче с кеф ще поздравявам всеки полицай и ще му завидетелствам уважение защото знам с какви правомощия разполага и знам, че ще ги приложи, за да защити сигурността ми! А тук тия са само като пазачи на големите играчи и същите закон не признават....полицая тука е една мишка, която използва всеки удобен случай да граби тия дето са по-малки мишки и от него...
На ченгел пара знаете ли кога ше дам?А? Хехехехе...мечтииииии!
Писаха ми некъв насран акт, обжалвах, въпреки, че ме мързеше, в съда като отидох дойде и тоя путьо дето ми го писа и седи кат насран и се чуди копеле кво стана......и кво-ми акта просто отпадна.....
Аре че се увлякох..........
Не ми сравнявай полицайте и въобще службите в б-г с тези в Америка! Просто няма нищо общо освен заглавието-"полиция, сикрет сървис и т.н.". Там служителят се ползва с РЕСПЕКТ и успява да всява такъв! А тука тия смешковци заслужават само подигравка-и е верно, че са пУмияри! Кажи ми са, че не се ктият по/зад храстите като мишки та да те фанат на радарче, кажи ми, че смешниците от НСО не се правят на патрони като са сами в колите , а като возят "шефа" са тихи и кротки като мишки (каквито всъщност са)! Ако съм в малкото цитирано от теб градче с кеф ще поздравявам всеки полицай и ще му завидетелствам уважение защото знам с какви правомощия разполага и знам, че ще ги приложи, за да защити сигурността ми! А тук тия са само като пазачи на големите играчи и същите закон не признават....полицая тука е една мишка, която използва всеки удобен случай да граби тия дето са по-малки мишки и от него...
Писаха ми некъв насран акт, обжалвах, въпреки, че ме мързеше, в съда като отидох дойде и тоя путьо дето ми го писа и седи кат насран и се чуди копеле кво стана......и кво-ми акта просто отпадна.....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
ка стаа тука,някой карал на задна 100к км,друг имал 4х100к навъртени,трети незнам си кво?
вие от тия коли слизате ли,не е важно колко си навъртял,а кво си научил от тва каране!
стига сте се изтъквали,познавам шофьори(професионални) с по20г стаж и пак немоат да карат..
(всички бяха карачи на събора,ама оня тийнейджър им показа)
вие от тия коли слизате ли,не е важно колко си навъртял,а кво си научил от тва каране!
стига сте се изтъквали,познавам шофьори(професионални) с по20г стаж и пак немоат да карат..
(всички бяха карачи на събора,ама оня тийнейджър им показа)
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
охладете страстите, за да не заключваме.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
LuBo1 написа:Една случка имам с тия тъпанари , и аз бях победител в гонката.Колите им бяха А8 и новата 7мица
с фастрата ли беше или с 318ската, като отвя 760il и А8 w12

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: ...................
Тоо Cool написа:Тука главния въпрос вече е ТИ дали си излизал някъде извън "по-следния блок...."
Писаха ми некъв насран акт, обжалвах, въпреки, че ме мързеше, в съда като отидох дойде и тоя путьо дето ми го писа и седи кат насран и се чуди копеле кво стана......и кво-ми акта просто отпадна.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе незнам ама определено ченгетата във въпросната държава са много яки... Поне мене ме изкефиха, въпреки че си лежах една вечер в една килия за това че съм се разкарвал пиян по улицата...

Имал съм случай закъснявам за работа и си карам колата ( в САЩ ) и карам на една Интерстейт 95 ( Източната панорамна ) с малко превишена скорост и в зиг-заг... Щото си държах волана с коляното с ръцете палих цигара... И ме видяла една жена ченге... Спря ме съвсем културно.. И ме пита защо карате така... И и обясних съвсем нормално за какво става дума и жената просто ми върна документите и ми каза да карам внимателно зада не причиня ПТП...
Говоря за случките които съм имал с ченгета по източното крайбрежие и по западното... И можеби Лас Вегас ако се води дивия запад...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
_BoBI_ написа:на 22 сам почти не на 20
Бате..не че нещо,но адаша WilliamsF1Team ти го каза много правилно..преди да си купиш колата беше съвсем друг човек,съдейки по това което си говорил тук..познавам те от съвсем скоро и не ти пожелавам да те пишат по вестниците,макар няколко човека вече да мислим че ще се случи...Асен ти го каза много правилно...20 годишно пиклеме...Примера,който ти дадоха със Жоро Пенчев беше много правилен,въпроса е че ти пак го извъртя в твоя полза..Вземи се в ръце и почни да слушаш малко от малко съветите на тези,които имат малко повече стаж от теб и малко повече случки са преживявали..недей да мислиш,че като караш е36 със 2 еър бега света ти е в краката...не ти пожелавам да виждаш възглавниците,защото те не винаги ще те спасят..повече от видно е,че ти се е вдигнало самочуствието откакто се качи в този автомобил,но не е тук мястото да го показваш...показвай го пред женска аудитория,която би ти се кефила на глупостите...един път ми се наложи на бул.България да спирам рязко заради охльов като теб,който си мисли,че е страшния шофьор пък видиш ли не знаеше кво е това ориентация...незнам какво ме спаси тогава,макар че скороста ми не е била висока,но пак ти казвам...следващия дрисльо,който реши да ми се прави на велик а вчера си е взел книжката ще го помеля от бой,независимо какъв е в ква кола,колко к*рви вози вътре и т.н,защото от разни ей такива велики шофьори като теб,втора кола ми е в сервиз...Марто много правилно ти го каза,че си срам за клуба..всичкото това,което пиша тук бих ти го казал и в очите..още на еко дойде с усмивка до ушите и ми се хвалеше как си се гонел с кола на нсо..още тогава мислех да ти споделя всичко това,но реших да ти го спестя за да не те срамя пред девойките които беше помъкнал...помисли си добре следващия път преди да скочиш на газ-та..може да съм 3 години по-малък от теб,но гаранция ти давам че по-адекватно от теб бих реагирал във всяка една ситуация съдейки по самонадеяните ти постове и размисли
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
боби ... земи слушай ко ти думат ората .. че да не те набара некои да те смели и да ти идваме на свиждане в пирогов
п.п. не изкарахте ли сичкото напрежение наи после на боби и да заключи некои темата или има още супермени неписали

п.п. не изкарахте ли сичкото напрежение наи после на боби и да заключи некои темата или има още супермени неписали

TheBoss написа:2. Според ЗДП когато те застигне автомобил със специален режим на движение си длъжен да не и пречиш на движението му
А сподер новия ЗДП,не си длъжен да му правиш път!
Даже и на Линейките не си длъжен да прави път,което е супер тъпо,ама така са го измислили наще!
Иначе път правим само на Линейка,Пожарна и Патрулка с вкл.сирени и буркани.......Тия другите да се опраат!
В закона е казано също така,че при наличието на 2 или повече пътни ленти в една посока обозначени с маркировка или знак....може да използваш НАЙ-УДОБНАТА за теб

Във София максималната скорост която знам е на Цариградско......така че ще си се влачи пича ако иска с 50 и ще си пее

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А според още по- новият закон всеки може да си сложи лампи и буркани и да си кара както иска
Що не четете преди да пишете глупости тва не ми е ясно?
Тоя член 104 е в сила от 99- та, когато е приет закона и не е променян никога.
Чл. 104. (1) При приближаване на моторно превозно средство със специален режим на движение водачите на останалите пътни превозни средства са длъжни да освободят достатъчно място на пътното платно, а при необходимост и да спрат, за да осигурят безпрепятствено преминаване както на сигнализиращото, така и на съпровожданите от него превозни средства.
(2) Забранено е на водачите на пътни превозни средства да се движат непосредствено зад превозните средства със специален режим на движение или зад придружаваните от тях автомобили.

Що не четете преди да пишете глупости тва не ми е ясно?
Тоя член 104 е в сила от 99- та, когато е приет закона и не е променян никога.
Чл. 104. (1) При приближаване на моторно превозно средство със специален режим на движение водачите на останалите пътни превозни средства са длъжни да освободят достатъчно място на пътното платно, а при необходимост и да спрат, за да осигурят безпрепятствено преминаване както на сигнализиращото, така и на съпровожданите от него превозни средства.
(2) Забранено е на водачите на пътни превозни средства да се движат непосредствено зад превозните средства със специален режим на движение или зад придружаваните от тях автомобили.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
както казва един човек
в тоя форум все биячи,ебачи и състезатели

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
и аз се дразня, че моментално се напълни с моралисти. Че момчето е действало неправилно е факт ама вие прекалявате вече, нищо положително няма в постовете, камо ли поучително
Изявления от рода на "ще му счупя главата на следващия..." и т.н. са смехотворни. Нито знаете в каква ситуация ще попаднете, нито знаете какъв е човека отсреща, за това нека не говорим глупости а да се стараем да бъдем коректни на пътя
П.С. Оставете го момчето на мира, да се надяваме, че е разбрал грешката си...
Поздрави

П.С. Оставете го момчето на мира, да се надяваме, че е разбрал грешката си...
Поздрави