Хидравликата се спече!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Хидравликата се спече!!!
Здравейте,
неска как не се убих незнам..трябваше да правя десен завой и изведнъж както си карах волана се втвърди нацяло ни наляво ни надясно и след няколко животоспасяващи секунди се оправи ,,,след това някакъв странен ...потреперващ звук от волана или поне някаде из него,,ххрът хрътттнещо от рода...и другото като завивам на пълен ляв или пълен десен се чува едно яко свистене се еедно се опира нещо или търка...Моля помагайте...
неска как не се убих незнам..трябваше да правя десен завой и изведнъж както си карах волана се втвърди нацяло ни наляво ни надясно и след няколко животоспасяващи секунди се оправи ,,,след това някакъв странен ...потреперващ звук от волана или поне някаде из него,,ххрът хрътттнещо от рода...и другото като завивам на пълен ляв или пълен десен се чува едно яко свистене се еедно се опира нещо или търка...Моля помагайте...
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Снощи отворих капачката на резервоарчето за хидр течност и гледам че е на няма и см от дъното и е черна като ай да не казвам...че може да има малки деца...
и дано да се оправи а ако не доколкото прочетох тука не е хич евтин ремонта нито нова рейка за е30ката...пък и тука в бургас няма такива дето ремонтират някой бешеказал че не е добре да се дава пълен десен и пълен ляв ми добре наработа карам един голф 4 дори и при пълни завъртания просто сиопира и дотам ...просто акъла не ми го побира ,,все пак на някои завои е необходимо ,пък е от време на време неволно въртя на завой и стига до край,а и волана при изцяло прави гуми малко е в не права линия ..може и от това да е 

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- dancenation
- младши ентусиаст
-
Хванах се да си сменя маслото на хидравликата вчера на един канал,както беше описано тука в форума(бая матрял изчетох) по каталог до дават 1.2 л да побира но при мен нямаше такъв момент.След като развих една пробка отдолу на помпата изтече доста гнусна черна течност явно загубила вече свойствата си,след което запалих колата и дадох крайно дясно и крайно ляво и изгасих верно че не изтече кой знае колко след тази процедура..реших да промия с малко нова течност изчаках малко колата да работи на затворена система (всъщност бях прежалил цялото количество за пормивката уж да пробвам да видя колко побира ама нямаше 1.2 л някаде към о.8 л бяха.НАНОво почнах д аточа излезе пак ужасно черна мътилка с лек примес на новата червеникава течност...а забравих да спомена каква е хидр течност -ТИТАН АТФ 3000(ДЕКСРОН 2) поне за мен по каталог това излиза производство е на Фукс(FUCHS) взех я от Ауто плюс.Та СЛЕД КАто налях новата течност след като съм завил отдолу пробката налях течноста,ен затворих капачката веднага и запалих почна да сляга лека полека пак нялво и надясно няколко пъти ама не спадна кой знае колко доналях някаъде кум то пак 0.8 л се побраха до втората чертичка на оня "пишка " на капачката.До тук добре ..ама сега се чува едно тракане в волана или по точно като леко пристъргване от вътре някаде,,и като давам към то краен ляв и десен сега помпата сякаш спира (вижда се)акк се тормози и спира докато не върна и продължава да върти ,,при всички БМВ та ли е така..аз според мен трябва д аима решение да може да се върти до край без да издава такива шумове и стряскаши звуци.
Някой ако има идея от какво може да е това д асподели ..
благодаря
Някой ако има идея от какво може да е това д асподели ..
благодаря
7 мнения
• Страница 1 от 1