Молба!Търсим превоз на едно котенце от София до Варна!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
За съжаление сега говотих с майка ми, понеже тя често пътува до Варна, но каза, че в близката 1 седмица може и 2 няма да ходи. Ако докато тя тръгне все още не си намерила превоз с най-голямо удоволствие ще съдействаме. Надявам се по-рано да намериш превоз за милото котенце.
Ако ли не аз ще следя темата и ще ти пиша, като тръгне и все още не си го пратила към бъдещите му стопани.

Благодаря ви, че се включвате в темата!
Дано намеря начин да събера котачето Мистър Ти Ар Найт с неговите стопани..
Не губя надежда!
Поздравявам ви с тези негови фотоси..
Хубав ден!
Дури
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174542
Дано намеря начин да събера котачето Мистър Ти Ар Найт с неговите стопани..
Не губя надежда!
Поздравявам ви с тези негови фотоси..
Хубав ден!
Дури
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174542
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Здравейте!
Благодаря ви за включването и предложението!
Ами така като гледам е твърде вероятно да се наложи да се възползвам от вашето предложение.
Сега сме 23 септември, а 2-3 октомври никак не е далеч..
Ще ви информирам надлежно как се развиват нещата с превоза и ако не се появи желаещ да съдейства преди тази дата - от сега ви цаня за транспортиране на мъничето!
Най - сърдечен поздрав:Виктория и Мистър Ти
ето моят номер в ай си кю - 307 - 637- 876 можем да подържаме контакт и там.
Благодаря ви за включването и предложението!
Ами така като гледам е твърде вероятно да се наложи да се възползвам от вашето предложение.
Сега сме 23 септември, а 2-3 октомври никак не е далеч..
Ще ви информирам надлежно как се развиват нещата с превоза и ако не се появи желаещ да съдейства преди тази дата - от сега ви цаня за транспортиране на мъничето!
Най - сърдечен поздрав:Виктория и Мистър Ти
ето моят номер в ай си кю - 307 - 637- 876 можем да подържаме контакт и там.
- ///MapTo
-
-
няма ядове...просто ме информирайте ако някой го отнесе натам,ако ли не аз ще се свържа с вас началото на др месец и ще го транспортирам 

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
здравейте Виктория,аз съм от Бургас и тази вечер пътувам за София а утре вечер обратно за Бургас мога да го взема котето и към четвъртък ще ходя до Варна мога тогава да го занеса
п.п. Но като го гледам какъв е симпатяга може и в къщи да остане
шегувам се,ако ви е удобно така пишете ми днес !!!или на тел:0899 868982 Мартин
п.п. Но като го гледам какъв е симпатяга може и в къщи да остане

Здравейте Мартин!
Благодаря и на вас за включването тук!
Стопаните му са силно притеснени да не го дам другиму и изнервени, че все не се уреждат нещата по транспортирането му от София до Варна..
Не знам как да стане комбинацията..
Не бих искала котенцето да пътува десетки километри и ..да не стигне до дестинацията :своя дом.
Дали пък няма да е добре да го вземете и щом веднага се връщате в Бургас да говоря с неговите хора те да дойдат и да си го вземат от Бургас?
Не съм много на "ти" с посоките..и не знам дали е удачен този вариант?
Какво мислите вие?
Поздрави: Вики и Ти Ар
Благодаря и на вас за включването тук!
Стопаните му са силно притеснени да не го дам другиму и изнервени, че все не се уреждат нещата по транспортирането му от София до Варна..
Не знам как да стане комбинацията..
Не бих искала котенцето да пътува десетки километри и ..да не стигне до дестинацията :своя дом.
Дали пък няма да е добре да го вземете и щом веднага се връщате в Бургас да говоря с неговите хора те да дойдат и да си го вземат от Бургас?
Не съм много на "ти" с посоките..и не знам дали е удачен този вариант?
Какво мислите вие?

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
Ако дойдат те до Бургас ще стане с няколко дена по-бързо!!питайте ги и ако им се идва до Бс ми дайте техният телефон за да се уговорим допълнително

- ///MapTo
-
-
Dury написа:Стопаните му са силно притеснени да не го дам другиму и изнервени, че все не се уреждат нещата по транспортирането му от София до Варна...
Доста народ се предлагаме да помогнем..като на бъдещите му стопани не им изнася,защо не си направят една екскурзия варна-софия-варна с рейс да си го приберат,а се обръщате към нас?

"Доста народ се предлагаме да помогнем..като на бъдещите му стопани не им изнася,защо не си направят една екскурзия варна-софия-варна с рейс да си го приберат,а се обръщате към нас? "
Мили хора!
Моля ви!Не ми се карайте!Хората нямат възможност да дойдат до София.Разбирате ли..
Искрено благодаря на всички отзовали се по темата, но не ми се карайте задето нито те нито аз имаме възможност да откараме животинката нататък..
Обърнах се тук с молба за съдействие, а не да бъде "порицавана".
Мисля, че всички мои постинги тук са ясни и пределно разбираеми..
За съдействие става дума-затова си позволих да се обърна към вас.
Най - сърдечен поздрав: Виктория
Мили хора!
Моля ви!Не ми се карайте!Хората нямат възможност да дойдат до София.Разбирате ли..
Искрено благодаря на всички отзовали се по темата, но не ми се карайте задето нито те нито аз имаме възможност да откараме животинката нататък..
Обърнах се тук с молба за съдействие, а не да бъде "порицавана".
Мисля, че всички мои постинги тук са ясни и пределно разбираеми..
За съдействие става дума-затова си позволих да се обърна към вас.
Най - сърдечен поздрав: Виктория
Котенцето преди малко отиде при брата на стопанина му.
Оказа се, че живеел в София със съпругата си.
И то..в моя квартал!
Самите те имат котарак, мъжкар, черен.
И ще се грижат за Ти Ар докато стопаните му се освободят и дойдат до София да си го вземат към Варна.
Благодаря на всички писали и взели отношение по темата тук!
Бъдете здрави и все така доброжелателно настроени.
п.с.темата може да бъде закрита..
Благодаря на админа на този страхотен сайт, който ме посъветва да се обърна за помощ към вас и направи неговата котешка тема важна!
Благодаря ви, приятели!
Виктория
Оказа се, че живеел в София със съпругата си.
И то..в моя квартал!
Самите те имат котарак, мъжкар, черен.
И ще се грижат за Ти Ар докато стопаните му се освободят и дойдат до София да си го вземат към Варна.
Благодаря на всички писали и взели отношение по темата тук!
Бъдете здрави и все така доброжелателно настроени.
п.с.темата може да бъде закрита..
Благодаря на админа на този страхотен сайт, който ме посъветва да се обърна за помощ към вас и направи неговата котешка тема важна!
Благодаря ви, приятели!
Виктория

Последна промяна Dury на 23 Сеп 2007, 22:27, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
с Еконт нещата стават бързо 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Вижте на кого помагате.
Чудно наистина, че отива от София, където няма много котки, във Варна, където е пълно със всякакви котки
Поне е сигурно, че даже и втори път изоставено има шанс да оцелее при свои, докато в София кучешките глутници и колите няма да го оставят.
Изключително ми е интересно, че има приют, занимаващ се с уличните котки... Или може би това е донесено и изоставено коте?
Тук, по морето, ако искате да приютявате котки ще ви трябва не приют, а поне жилищен комплекс. И малко хора биха осиновили коте. При условие че само да се звъртят из махалата ще има 20 кандидата за осиновяване

Чудно наистина, че отива от София, където няма много котки, във Варна, където е пълно със всякакви котки

Изключително ми е интересно, че има приют, занимаващ се с уличните котки... Или може би това е донесено и изоставено коте?
Тук, по морето, ако искате да приютявате котки ще ви трябва не приют, а поне жилищен комплекс. И малко хора биха осиновили коте. При условие че само да се звъртят из махалата ще има 20 кандидата за осиновяване

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3