Случката с НСО...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Re: Случката с НСО...

Мнение от Новини » 21 Сеп 2007, 21:12

_BoBI_ написа:по едно време бяхме с по 150-60 по България посока Бояна и преминавахме Екото горе долу.

_BoBI_ написа:усетих, че ми застрашават живота и сигурността

Ти май сам си я застрашаваш. Както своята, така и на тези, които се возят с теб, също и на околните!
Осъзнай се .... келеме на 20 години с кола, произведена преди да имаш представа за какво служи пишката, с магистрална скорост се носиш в центъра на София по пътища, изчислявани за vmax-а на соц. автомобили. :!:

Щом са зад тебе и щом са с пуснати черешки - трябва да се преместиш от платното при първа възможност, а не да ускоряваш.

Иначе за псувните, които са ти раздавали на светофара... TooCool го е написал най-точно ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 21 Сеп 2007, 21:47

Историята е класически от типа "фани единия па удари другия".
Докато имаме в милата ни татковина:
1. Джипове със затъмнени стъкла дето 'случайно' карат един зад друг със 180 в центъра на София;
2. "герои" като нашия _BoBI_, които си викат 'па да го е*а, и аз мога със 180, ко ми пречи?'
3. "юнаци" като тия набедени да са от НСО, дето свалят стъклото и псуват като каруцари - вместо като е виновен, да го отбият встрани с вежливото 'здравейте, аз съм вашта леля, а сега да изчакаме и стрина Ви от КАТ, че имате да си говорите с нея'

... докато ги имаме такива и много други от тоя род случаи си оставаме "Тъмна Индия" (с това не искам да обидя индийците, нито държавата им, която е много вероятно да е по-напред с държавността от нашата).
Изобщо требва яко да играе тоягата, за да стане от нашето пак държава.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 21 Сеп 2007, 21:54

Боби, не те познавам ама...по-добре, че не те познавам.
Знам те задочно кой си и знам, че си член на клуба (тук ще изразя лично мнение) и смятам, че точно ти не трябва да си там заради ето такива постъпки. Сещаш ли се когато един се включи и каза, че Жоро Пенчев го е засякъл? Спомни си реакцията на Жоро. Само това искам да ти кажа. Мен би ме било срам да пусна тази тема тук. Не стига, че си в 100% нарушение пък и тема пускаш... :shock: Какъв пример даваш ти на кандидатите за членство в клуба... :?: Не че съм някой за да се бъркам в подобни неща, но както казах изразявам собственото си мнение...

На 20 години летиш със 150 в града... Браво... И сега какво ще правим? Изби ли си комплексите да се гониш с баровците? Сега вече част ли си от тях? Ама тях не са ги засекли, а са ги подминали, а ти си прецакания в ситуацията... Айде отречи го...
Знаеш ли какво е да си шофьор в подобна институция? Май не...
Карал ли си някога, като човек който може да кара? Някой показвал ли ти е въобще как става? А в колона карал ли си? А с висока скорост? Какво ПТП имаш от зимата? Можеше ли да се предотврати с адекватна реакция от твоя страна? Дай си отговор на тези въпроси и тогава говори за останалите шофьори... :idea:

Говориш и за закона... В него пише, че видиш ли кола със специален режим на движение си длъжен да я пропуснеш и да улесниш преминаването и. В дадената ситуация, те ти присвяткват, което е доста красноречиво, че ЯВНО им пречиш. Щом пречиш се дърпаш, ако не си носиш санкциите...

Малко ти е било... :!: :!: :!:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Сеп 2007, 22:05

Е голям смях бързия шестак vs e60 :(
Добре комплекси ли имаш не разбирам, просто им направи на хората път това им е работата и си го пише в закона. Вместо това явно си ги преебал щом са спрели. Пак късмет имаш, че не са те задумтяли на сфетофара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2007, 22:28

хора не мислите ли че малко строго го съдите :?:
сега вярно,карал е бързо,ама много добре знаете че движението в София е доста изнервящо и понякога ти писва от тъпи кифли дето незнаят кво става,некви селяци с голфове тил илиенци тунинг дето още по-незнаят къде се намират,всички останали придошли "софиянци" дето незнаят примерно че тоя който прави ляв завой на кръстовище със свтофар трябва да изчака движещите се направода преминат не да ти пресече пътя все едно е хванал бога за таша*те или бакшишите и маршрутките и ти гръмват всичките бушини и понякога най-малкото нещо те кара да изгубиш контрол и да направиш някоя простотия! :!:
вече ми писна да присветкам с фаровете на идиотите дето правят ляв завой на мойто кръстовище на ботевградско и рилска обител като идвам от към летоструй за към циганите.абе светва зелено и се втурва да завива вместо да ме изчака да минеме тия дето сме направо и после,при положение че вече съм тръгнал и навлизам в кръстовището.някой път като съм с буса как ше нацепа някой ама да видиме кой ше е късметлията.
и та мисълта ми е че понякога човек изпада в едно състояние което го кара да прави глупости както е направил и боби.разберете го всички грешим,и се учим от грешките си(за последното искрено се надявам да е така).а иначе за богоизбраноста на някой хора няма какво да разискваме щото няма смисъл и да си чешеме езиците като нищо няма да променим.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 21 Сеп 2007, 22:47

е хубаво де...дай да не го съдим момчето...
и мен не ме съдете като взема някакъв пистолет и застрелям половината свят...кипнало ми е сега съм спокоен..утре може пак...
преди време осъждах такива селски прояви даже направих забележка на един член на "нашето семейство" наричано още БМВ клуб че действал като прасе ама не усети защо всъщност го казвах..ако въпросния беше изкарал пистолет и те беше гръмнал като за нищо драги боби??както и радо рф ако беше станало същото?за секунди детето му остава сираче и заради какво?заради едно засичане...ако беше убил някой с твоята реакция??гледай стависки сега ще го изтърват като света вода ненапита ама съвестта му няма да го остави намира цял живот....не се живее с тази мисъл...разбери моето момче!сега може да си на 20 и не му мислиш толкова и аз същото но в момента не ми се мисли ако нещо с мене стане какво ще прави приятелката ми??както и радо рф моментално ще остани жена вдовица и сираче заради едно друго по голямо прасе което не зачита живота...с прасета не се занимаваи и точка по въпроса...
и тия лигавщини от разни адреналинки,бобонки и т.н. прости овце които волана само рисуван го държат и нищо друго и подкрепят такъв вид простащини ,сорри лейдис но може като месо да представлявате нещо,но с такива изказвания сте прости ...ама много....радо не съм го засякъл скоро може да се разсърдил ама нека ми се сърди ...по-добре да ми се сърди отзад монитора отколкото зад решетките

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2007, 22:57

grnka написа:е хубаво де...дай да не го съдим момчето...
и мен не ме съдете като взема някакъв пистолет и застрелям половината свят...кипнало ми е сега съм спокоен..утре може пак...
преди време осъждах такива селски прояви даже направих забележка на един член на "нашето семейство" наричано още БМВ клуб че действал като прасе ама не усети защо всъщност го казвах..ако въпросния беше изкарал пистолет и те беше гръмнал като за нищо драги боби??както и радо рф ако беше станало същото?за секунди детето му остава сираче и заради какво?заради едно засичане...ако беше убил някой с твоята реакция??гледай стависки сега ще го изтърват като света вода ненапита ама съвестта му няма да го остави намира цял живот....не се живее с тази мисъл...разбери моето момче!сега може да си на 20 и не му мислиш толкова и аз същото но в момента не ми се мисли ако нещо с мене стане какво ще прави приятелката ми??както и радо рф моментално ще остани жена вдовица и сираче заради едно друго по голямо прасе което не зачита живота...с прасета не се занимаваи и точка по въпроса...
и тия лигавщини от разни адреналинки,бобонки и т.н. прости овце които волана само рисуван го държат и нищо друго и подкрепят такъв вид простащини ,сорри лейдис но може като месо да представлявате нещо,но с такива изказвания сте прости ...ама много....радо не съм го засякъл скоро може да се разсърдил ама нека ми се сърди ...по-добре да ми се сърди отзад монитора отколкото зад решетките

явно не си ме разбрал правилно или не си прочел до края поста ми.
точно това имах в предвид че след като веднъж се е случило и е имало някакви минимални последствия,трябва да си вземе поука и да внимава за напред и да се въздържа от такива прояви.
сега може да ме хванеш за това дето съм казал че в скоро време и аз ще направя една магария,еми ако си на мое място и минаваш по безброй пъти по това кръстовище ще ме разбереш.не казвам че е правилно напротив,много е грешно ама някакъв да мине на милиметри от теб и за капак да тръгва да спира и да слиза и да налита при положение че той е в нарушение.просто понякога нещата се объркват и е по-добре да не се занимаваш.за това личния самоконтрол е най-важен.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 21 Сеп 2007, 23:18

В интерес на истината магариите всички ги правим ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Сеп 2007, 0:05

Ама не сички се хвалим с тях ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 22 Сеп 2007, 0:26

Тая тема е станала интересна, много комплекси и "страхове" се виждат... А аз се помъчих да преброя, колко имат за аватар "стигни...", и колко мислят, че самоконтрола е по-важен от "перченето"... Погледнете по-надолу за Х5-цата, може и някои да се замислят..., не вярвам на Боби колата да е с по-добри системи за сигурност....., а и не вярвам Боби да успее да спре, ако някой или нещо му попречи..., но може би има много пари да плати за адвокати и съдии, та да му остане само съвестта...!?! Онези с джиповете със сигурност имат пари и нямат съвест... АЗ СЪМ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ НАСИЛИЕТО ПО ПЪТИЩАТА - па било то и като присвяткване с фарове отзад при положение, че този отпред неможе да реагира по никакъв начин. Много ми се ще някой като Боби да ми дойде да ми обясни колко е безопасно да се кара с над 150 км/ч. Аз знам какво ще му кажа, пък и даже ще му покажа. :evil:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 22 Сеп 2007, 2:33

Айде молявисе не ми обясняваите само глупости защото изглеждате острани смешно.Когато карат зад теб и ти се пече на гъза айце ще настъпваш защото нямаш друг избор варианта е или да отбиеш или да даваг газ, аз избрах втория е какво, по добре ли щеше да седа и да се влача с 70 колкото пише по ограничение и да ги прдизвикам да ме изблъскат от пътя а :?: :!: :evil:
В средна лента имаше коли изпреварвах ги и нямаше къде да се скрия такаче не ми обясняваите защото предпочетох да ускорявам нямах избор.Абсолютно всеки път когато се тръгне от Еко по посока Бояна да се качваме (знам го защото съм от най-редовните на збирките) се дава пълната газ и се кара с по 140-150 нагоре когато ситуацията го позволява разбирасе.Когато бях с Мерцедеса всички ме подминаваха въпреки, че бях с 100 коня, с тази кола пак доста хора ме подминават от клуба от форума и прочие и затова много ме дразни като започнете да се правите и да ме изкарвате най-грешния.

WilliamsF1Team тебе па изобщо не те познавам не че съжалявам защото си някакъв многознаико винаги разбираш от всичко и даваш целомъдрени съвети без дори да познаваш хората.
Карам от 4 години и имам доста навъртяни км. защото на месец карам колкото едно средно такси.Знам какво е задръстване знам както е каране, знам какво е спиране и прочие и прочие.За тия 4 години съм карал колкото човек които ходи на работа само с колата си и на село и го прави от 15 години такаче не ми се слушат и четат глупости.
Казах че съм преценил ситуацията имаше коли отпред които ме пазят скороста беше за малко 150 да кажем 4-5 секуни разбирасе нали има светофари и прочие ускорение и после спиране.

"Жоро Пенчев го е засякъл? Спомни си реакцията на Жоро."

Когато аз засека някой тогава ще си говорим и ще се извиня, защото аз умея да се извинявам когато збъркам някой хора с които бях скаран го разбраха, оценявам си грешкиите, когато обидя някой или има последствие.Жоро е един от хората с доста опит според мен и кара разумно и с добра преценка, но и на него му се е случило засякъл го е човека на всеки се случва.Познавам много хора от клуба от форума и прочие които като тръгнат по магистралата под 200 не свалят, аз че съм вдигнал за 4-6 секунди толкова и ви обяснявам ситуацията защо - ме нападнахте.
Стига сте лицемерничили всеедно и вие не вдигате от време на време такива скорости за кратко.

"Ама не сички се хвалим с тях "

според теб значи се хваля, боже боже колко мъка има на тоя свят ти му обясняваш то пак си знае същото.

"Погледнете по-надолу за Х5-цата, може и някои да се замислят..., не вярвам на Боби колата да е с по-добри системи за сигурност....., а и не вярвам Боби да успее да спре, ако някой или нещо му попречи..., "

Абе човек аз тая случка я знам от месеци добре дошъл, кога я видя вчера днес ?! там ситуацията е толкова различна че нямам думи, за първи път качили се момчета без опит подкарват кола 300 коня примерно карат с безумна скорост и се получава аквапланинг ЛОшА ПРЕЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА И НЕКАДЪРНОСТ ОТ ТЯХНА СТРАНА.
И кой да ми излече пред мене като от пред на 30-40 метра има два джипа, които ми чистят пътя - чете преди да пишете :help:
+ това да те светна едно Х5 спира много по-лошо от моята кола например, но това в случая няма никаква връзка със ситуацията.
Които разбрал, разбрал няма да обяснявам по 100 пъти едно и също нещо.Нямах избор прецених, че ситуацията го налага вдигнах 140-150 за секунди и намалих, аз съм най-черния много съжалявам.

"Щом са зад тебе и щом са с пуснати черешки - трябва да се преместиш от платното при първа възможност, а не да ускоряваш."

Да, да, да и къде да се преместя като лентата е заета (средната) някой чете ли какво пиша изобщо, ако не ускорявам ще им преча повече.
По-добре да карам бързо отколкото да ме изблъскат от пътя защото ако решат имат право после ще кажат че съм им пречил даже с цялото си нахалство.
Като ви се случи на вас ще видим какво ще кажете, аз няма какво повече да кажа по тази тема, ако някой си навие на пръста пак няма да ме разбере това е ясно ;)

на 22 сам почти не на 20

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Сеп 2007, 4:33

_BoBI_ написа:Карам от 4 години и имам доста навъртяни км. защото на месец карам колкото едно средно такси.
Като покараш 40 можеш да кажеш, че имаш навъртяни километри... И имам въпрос. Колко километра минава едно средно такси... :?:

_BoBI_ написа:Знам какво е задръстване знам както е каране, знам какво е спиране и прочие и прочие.
И аз знам, но въпроса е дали умееш да ги извършваш тея неща... :idea:

_BoBI_ написа:За тия 4 години съм карал колкото човек които ходи на работа само с колата си и на село и го прави от 15 години такаче не ми се слушат и четат глупости.
Можеш ли да кажеш тази невероятна стойност с км/седмица... :?:

_BoBI_ написа:Казах че съм преценил ситуацията имаше коли отпред които ме пазят
Колите те пазели викаш, а... :?: Абе само мен ли не ме пазят... :roll:

_BoBI_ написа:Когато аз засека някой тогава ще си говорим
А това какво е според теб... :?: За какво ти присвяткват...Поздравяват ли те или им пречиш... :?:

_BoBI_ написа:Познавам много хора от клуба от форума и прочие които като тръгнат по магистралата под 200 не свалят
Да но те го правят и наистина преценяват обстановката, както и не отнемат предимство на коли със специален режим на движение... :idea:

_BoBI_ написа:Стига сте лицемерничили всеедно и вие не вдигате от време на време такива скорости за кратко.
А иначе ние и за по-дълго ги вдигаме, но на места където ограничението е 250км/ч, а не в града... ;)

_BoBI_ написа:карат с безумна скорост и се получава аквапланинг ЛОшА ПРЕЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА И НЕКАДЪРНОСТ ОТ ТЯХНА СТРАНА.
Би ли ми обяснил, какво се прави когато се получи аквапланинг и колата стане неупрявляема... :?: Каква некадърност какви 5 лева... :?: Стане ли такова нещо, кръстиш се и се молиш това е... :idea:

_BoBI_ написа:И кой да ми излече пред мене като от пред на 30-40 метра има два джипа, които ми чистят пътя - чете преди да пишете
Как по-точно се чисти път и сигурен ли си, че няма да се появи нещо, което няма да могат да "изчистят"... :?: :roll:

_BoBI_ написа:Да, да, да и къде да се преместя като лентата е заета (средната) някой чете ли какво пиша изобщо, ако не ускорявам ще им преча повече.
Глупости на търкалета... Нали си хитрец и във всеки един момент можеш да "шариш" по платното... При малко повече опит се прибираше вдясно... :confused:

_BoBI_ написа:по добре ли щеше да седа и да се влача с 70 колкото пише по ограничение и да ги прдизвикам да ме изблъскат от пътя а
Когато се "влачиш" със 70 реакцията ти е много по-адекватна... Нямаше никой да те притиска, просто щеше да се дръпнеш и сега нямаше да пиша като изуглавен... :idea:

_BoBI_ написа:се дава пълната газ и се кара с по 140-150 нагоре когато ситуацията го позволява разбирасе.
И когато зад вас няма кола със специален режим на движение, която бърза малко повече от вас... :idea:

Какво да ти кажа. То и самия ти знаеш, че грешиш ама по гръб не падаш...

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 22 Сеп 2007, 7:55

Боби на кръст и отгоре катран,перушина и бензин да го запалим :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: а бе Ф1тийм разбрах те много добре просто не се изразих правилно,карай
бобчо не се сърди бе човече! виж сега си тук,седнал си на компа,палил си цигарка и ни разказваш...представяш ли си да си бил досега на някое следствие и недай си боже на някоя болница с една торба зъби в едната ръка?ние за твое добро ти се караме ако не ни беше грижа за тебе и за всеки друг да сме ти били писали "оправяй се не ни пука" или въобще да не сме ти били писали но с едно наум "гледай го тоя лумбен ко прай"..
не се сърди бе ман :ok: :weed:

и освен това това колко км и колко стаж има няма никаква смисъл...аз карам от 9 години ,4 коли съм сменял на по 110.000 км всяка една горе долу и имам 3 катастрофи много глупави чак ме е срам да си кажа...
едната с един форд заледен завой аз карах с 30 км/ч и излезнах на канавката...в бавен кадър все едно ...другата цунках едно такси отзад щото една кака с цици като на преслава се беше навела и оправяше обувките и като видях висящи млекоцентрали и забравих къде съм за кратко време
третата с реното на тъща ми...спрях на светофар,пред мене москвич алеко...тръгваме на светофара тамън да включа втора и отляво гледам един голф с пазарджийска регистрация да ми идва на шофьорската врата...аз така :shock: но спрял и тамън гледам напред виждам алекото спряло че току виж един дядка му омръзна живота и почна да пресича 4лентов булевард ....само паднала броня на алекото и счупен фар за мене...оправихме се на място и толкова...еми не всички сме перфектни...моите катастрофи са сред най-глупавите дееба :confused:

жоро пенчев е капо ди тути капи на Люлинско семейство,ла саграда фамилия и т.н. :lol: те са двама братя жоро картечницата и дилян хладния...и двамата карат комбита че понякога труповете са повече и трябва да се разкарат на сметището,много чувствителни души с голямо чувство за екология..нима ще ги оставят на улицата да гният : :lol:
затова бързат и засичат хората...да не ги е срам!!! :box:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Сеп 2007, 8:29

_BoBI_ написа:..."Ама не сички се хвалим с тях "според теб значи се хваля, боже боже колко мъка има на тоя свят ти му обясняваш то пак си знае същото...

Пич, прочети си първият пост и ми кажи, че не се хвалиш с него колко си велик шофьор, едва ли не по- добър от тези на НСО :idea:
Донякъде те разбирам де, аз също бях така на твойте години, но една катастрофа с две отсечени дървета по моя вина ме накара да се осъзная. За щастие само на цената на една разрушена кола. Не те знам колко си карал ама много бобец има още да ядеш, по времето когато аз катастрофирах мога да ти гарантирам, че бях изминал само на задна повече км, отколкото ти до момента и аз се мислех за велик и безсмъртен шофьор, но не ти пожелавам да разбереш на свой гръб колко бързо стават лошите работи. Тъй, че слушай какво ти пеят хората тук и върни малко газта, докато е време.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 22 Сеп 2007, 13:45

Не мога да повярвам, че има хора които защитават тия от НСО :D (да има и свесни но са много малко - за което им правя евала). Значи той ти кара отгоре и ти трябва светкавично път да му направиш и в случай че не му направиш той ще те псува и т.н. - А ТОВА ПО ПРАВИЛНО ЛИ Е? На това ли ги учат в Полицията??? В града има ограничение и то еднакво за всички - пише го в закона :!: Да, тия коли са със специален режим на движение, но това не означава, че трябва да газят хора и да псуват, викат и вадят пистолети - "това са така наречените легални ""мутри""/' :mhihi: (смешници) :mhihi: , та затова ми е смешно, че има хора които ги защитават :confused:

Аз имам случай в който той кара в насрещното срещу мен и ми святка - е да ама не и какво става, спира и стои, гледам го, че е сам и вътре и какво сега, ами най-добре да се разкара - би било правилно и той го направи но както каза Милко за да се получи така трябва да си с лъскава кола иначе святкат, викат, крещят и т.н. и ние на всичкото отгоре трябва да ги изкараме прави :mhihi: :mhihi: :mhihi:

за пръв път пиша толкова дълго мнение във форума :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории