покупка на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

покупка на Е36

Мнение от totoni » 21 Сеп 2007, 19:58

здравейте. утре тръгвам на лов за покупка на Е36. решил съм го твърдо и такова ще е - най-вероятно 318 че имам няколко набелязани. като хора запознати с тая марка бихте ли ме светнали за какво да се оглеждам да не ме преметнат. 6 коли съм сменил досега и лоша не съм взимал ама това все пак е BMW и не искам да ми е първа грешна стъпка. принципно си имам кой да ми я погледне но е само в софия а най-вероятно ще бродя по други места че тук предлагането е почти 0. та затова ще съм много благодарен ако ме посъветвате пък после ще покажа резултата :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FUNERAL » 21 Сеп 2007, 20:24

Колега има търсачка. Темите по въпроса станаха найстина много. Бих ти написал няколко неща, но няма смисъл да се повтаряме всеки път. Успех с покупката :)

http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
Изображение

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535д

Re: покупка на Е36

Мнение от stenli_bmv » 21 Сеп 2007, 20:32

totoni написа:здравейте. утре тръгвам на лов за покупка на Е36. решил съм го твърдо и такова ще е - най-вероятно 318 че имам няколко набелязани. като хора запознати с тая марка бихте ли ме светнали за какво да се оглеждам да не ме преметнат. 6 коли съм сменил досега и лоша не съм взимал ама това все пак е BMW и не искам да ми е първа грешна стъпка. принципно си имам кой да ми я погледне но е само в софия а най-вероятно ще бродя по други места че тук предлагането е почти 0. та затова ще съм много благодарен ако ме посъветвате пък после ще покажа резултата :)
имаш лс

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Сеп 2007, 20:42

Тук има тема която може да ти е полезна, успех

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 21 Сеп 2007, 22:20

Колега темата която ти пусна _BoBI_ дава доста отговори по въпроса но не забравяй че ти купуваш конкретен автомобил

В случая една диагностика преди да си платил може да ти спести много ядове после....

Айде успех и да се похвалиш скоро :yes:

Назад към E36