Случка на Лукоил
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Случка на Лукоил
Спирам днес на Лукоил,заставам пред една колонка и на на мацката и казвам 50 кинта 98.Влизам вътре да платя ,идва моя ред и казвам."50 лева на 3 колонка",отсреща друга мацка ми отговаря "Да,на 3 колонка 50 лева дизел"В този момент почувствах ,че коленете ми омекват и аз е такива очи
"Какъв дизел,казах 50 лева98"отговаря ми,"Не,50 лева дизел"Излизам отвънка и,заедно с касиерката и викаме и момичето на колонката,едната казва ,че е сипала 98 касиерката твърди ,че компютъра показва дизел.А аз вече готов да раздавам путки майни наред.В един момент се бяха събрали целия персонал барбар с управитела и още няколко саирджии и се чудат какво да прават а аз те такъв
Накрая некакъв младежсе обадии каза ,че е невъзможно да се сипе дизел на мойта кола и демонстрира ,че пистолета на дизела не може да влезе в отвора на резервоара.Е бахти облекчението получих,а като не съм карал нафтови печки от къде да знам ,че е такава работата,а и тия от Лукоил са ебати тъпаците.Абе то и аз май излезнах тъпак ама... 

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
BMWACSCHNITZER написа::shock:Е как така ПЦ то е показвало 50 лева дизел.
![]()
Не знам как е показало,ама на мен душичката ми беше станала топка,започнах да си представам сваляне на резервоара промивки и т.н.Тия скапаняци трябва да ми платат за тормоза

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
абе да еба и фирмите,що него направят първо плащаш после зареждаш като в УСА
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Затова оная приказка, за да бъде нещо свършено както трябва си го свърши сам
Аз винаги гледам какво тръгват да ми сипват и не утивам да плащам преди да съм сигруен, че е това което съм казал то всичко става може да не те е чул човека или кой знае
Пистолета не влизал на дизела ли, аре бе кой е мераклията да пробва после да разправя

Аз винаги гледам какво тръгват да ми сипват и не утивам да плащам преди да съм сигруен, че е това което съм казал то всичко става може да не те е чул човека или кой знае

Пистолета не влизал на дизела ли, аре бе кой е мераклията да пробва после да разправя

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
абе то и в наща фирма наскоро имаше подобен трагичен инцидент. отива един колега да зарежда на SH**L и какво става-"До горе 98 моля" сипват му горивото, плаща и си тръгва.стотина метра по-надолу новичкият ярис почва да издава странни шумове и не иска да продължи своят път, гасне. едно телефонно обаждане, напътна помощ и гас в ТМ АУТО, след обстоен преглед на колата се оказва , че съдаржанието на резервоара е 30% бензин и 70% дизел
. оказва се после, че генийте в SH**L , като зареждали горивата сипали дизела в резервоара на бензина
. та въпросната бензиностанция се бръкна с 3500 лв. за ремонт на горкия Ярис. нема такива идиоти. колеги като зареждате взимайте белешки щото после ходи доказвай , че си зареждал на тяхната бензиностанция и те са ти скапали колата, защото грешки стават 

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
_BoBI_ написа:Затова оная приказка, за да бъде нещо свършено както трябва си го свърши сам![]()
Аз винаги гледам какво тръгват да ми сипват и не утивам да плащам преди да съм сигруен, че е това което съм казал то всичко става може да не те е чул човека или кой знае![]()
Аз съм навит.С очите си го видях ,чепистолета на дизела не може да влезе.Пак повтарям,на Лукоил.Та ако искаш едно леко басче?

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
BMWACSCHNITZER написа::shock:Е как така ПЦ то е показвало 50 лева дизел.
![]()
Някои маи е мамил

Получава се нещо като отчетените 49.99лв а ти си даваш 50лв и насъбралата се разлика за работен ден (или месец) се пребира от служителите
Маи тея от Лукоил ги подбират с конкурс: имаше и друга тема в която бях споделил как на мои приятел на голфетката(GTD)му нахакаха бензинец да качи цитана

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

Ето тук можете да видите разликата между пистолетите (най общо). Горния пистолет е за нафта и оловни (етилирани) бензини а долния за безоловни.Оловни вече няма и затова само за нафта се използва горния вид.В смисъл обърнете внимание на дебелината на човките.В самите пистолети разлика няма, а човките са на резба и са алуминиеви и се сменят.
http://www.dberryandco.co.uk/images/psd ... nozzle.jpg
http://www.dberryandco.co.uk/images/psd ... nozzle.jpg
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2