за ЖЕНИТЕ !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 21 Сеп 2007, 17:43

spower написа:само искам да добавя ,че понятие като вярна жена няма!!!дали след 5,10 или 15 г.пак ще ни го сложи освен ако не е отвратителна , но пък тогава няма и да ни пука :)

А понятие като верен мъж има ли? И ти ще изневериш дали след 5, 10 или 15г. :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2007, 17:45

Eliana написа:
kagebista написа:Жената си е само и просто една жена, но да му ебеш мамата, как да не ги менкаш поне веднъж в месеца:lol: - не може без тия сладурани и това е! Колкото повече, толкова повече :mhihi: И оттук обаче Главния герой винаги е мъжа. В зависимост от ролята той може да играе 3 вида сюжет - изпращач, плащач и играч/ебач/. И НЯМА такъв мъж, който да е пропуснял някоя от ролите.

Поздрави на колегите, по-здрави и на вас колежките :D

По-здрав и на тебе колега ;)

Темата беше за изневерите на жената, но като гледам го обърнахте на мъжете- играчи. И пак си дойдохме на думата :lol:

виж сега тва че колегата малко се отплесна няма нищо общо,въпреки че в начолото на поста си е написал нещо много вярно,а именно че не трябва да даваш повод на жената да ти изневерява.и повечето мъже не дават такъв повод ама жените им пак кръ6кат
. а иначе тва че човека си бяга на ляво на дясно си е за него.
аз например (и други хора от форума сигурно) съм на принципа че като ше съм с една ше съм с една,а ако вече се налага смяната с друга вече няма да съм с първата :idea:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Сеп 2007, 17:48

VesoPesaW123 написа:
Eliana написа:
VesoPesaW123 написа:
Eliana написа:Dimo в такива ситуации решението съвсем не е в насилието.

я да чуеме твоето решение :?:

Ми спираш да се занимваш с парцали и така.
След като боя не оправя нещата, тогава има ли смисъл изобщо да се стига до там.
Много е лесно така да го направиш, защото е преди всичко жена.
Но когато мъж зневерява на жена тогава какво е решението?

еми да ти кажа в 9-и клас видях каква може да бъде женската злоба по такава прияина.
да ти кажа не искам да съм на мястото на пича,в крайното положение беше се едно се е бил смечка :confused: незнам дали даже не са му останали белези :idea:

Ми ако през 2 месеца хващаш нов парцал и влагаш в него усилия време и средства с надеждата, че това е жената на живота ти, а се оказва че докато ти спиш тя се ебе някъде с някой, тогава кво? Зарязваш я, приемаш си нечовешките болки по човека който обичаш и така до следващичт път докато не набараш следващия парцал и после кво в крайна сметка.
Те са си к**ва и си се меткат по други мъже на ляво на дясно, а ти си стоиш с разбито сърце и си викаш каде сгреших и късайки нервите си!
Не мисля, че това е решение, не твърдя че боят е, но определено е мнооого по добре от колкото това което предлагаш ти. Нека помни и носи белези от това което е причинила!
Защото когато седи в къщи и ти вика, защо закъсня от работа, къде беше, какво прави, малко пари носиш намери си нова работа е едно, ама като се окаже че с очите с които ти го е казвала това те гледа и си мисли, лелеее как се ебах докато те нямаше ако знаеш. Дали е нормално да не яде як бой а?

А по въпроса ако изневери мъж на жена, няма нищо лошо тя да намери някой който да му счупи главата!
Който изневерява си го заслужава, независимо от пола!
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 21 Сеп 2007, 17:52

Усещам, че се завържат някакви спорове. Мъжете били такива, жените
са....
Задайте си въпроса с кого изневерява една жена?
Отг. Най- често с МЪЖЕ, по-рядко с жени, може би с... домашния любимец :mhihi:
Колко страници се изписаха по адрес на жените. Ако мъжете не изневеряват, то и жените няма да го правят поради простата причина, че няма да има с кого (освен в редките случаи, които споменах по-горе :lol: ).
Има ХОРА (мъже и жени), които държат на човека досебе си. Може и да са рядко, но изневеряващите не са 100%
И стига давахте примери с манекенките дето ги срещате по Синсити и други такива случай. Когато си хванеш парцал то е било по твое желание, никой не ти го е бутал в ръцете.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 21 Сеп 2007, 17:55

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2007, 18:03

Eliana написа:Усещам, че се завържат някакви спорове. Мъжете били такива, жените
са....
Колко страници се изписаха по адрес на жените. Ако мъжете не изневеряват, то и жените няма да го правят поради простата причина, че няма да има с кого (освен в редките случаи, които споменах по-горе :lol: ).
Има ХОРА (мъже и жени), които държат на човека досебе си. Може и да са рядко, но изневеряващите не са 100%
И стига давахте примери с манекенките дето ги срещате по Синсити и други такива случай. Когато си хванеш парцал то е било по твое желание, никой не ти го е бутал в ръцете.

ами виж ся мъжете изневерята много по малко по простата причина че като стане някакъв флирт с някоя млада мацка не си казват (тя мойта няма от къде да разбера даваи да я оправям :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 21 Сеп 2007, 18:06

Лина, в повечето случай да! Разбира се има доста свестни момичета и момчета и такива които държат на полувинката си и не изневеряват :)
и недей да приемаш поста ми на сериозно .. не съм с идеята да се заяждам ..!
а това за кифлите... няма лошо.. мъжът да дава пари на жена си ...всичко е въпрос на принципи! ;)
.
..
...
....
.....

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 21 Сеп 2007, 18:06

Eliana написа:Усещам, че се завържат някакви спорове. Мъжете били такива, жените
са....

Напълно съгласна. А и човек изневерява, когато нещо му липсва.

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 21 Сеп 2007, 18:09

Eliana написа:Когато си хванеш парцал то е било по твое желание, никой не ти го е бутал в ръцете.

Така си е. Попадала съм на индивиди,дето се чудят коя да праснат, сега съм с човек,който си е само с мене, така че не слагайте всички под общ знаменател.
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 21 Сеп 2007, 18:11

cherry_dream написа:
Eliana написа:Когато си хванеш парцал то е било по твое желание, никой не ти го е бутал в ръцете.

Така си е. Попадала съм на индивиди,дето се чудят коя да праснат, сега съм с човек,който си е само с мене, така че не слагайте всички под общ знаменател.

кво викаш
Too Much Is Never Enough
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2007, 18:12

jArGoN_LaDy написа:
са....

Напълно съгласна. А и човек изневерява, когато нещо му липсва.

хубаво де,а на една позната какво и липсваше,К*р ли?(на пича му викаха кофата,за сравка представете си една кофа за боклук нормална),любов ли(даваше и страшно много),пари ли?(плащаше и всичко)и еидн куп други неща,а тя си кръшкаше без да и мигне окото и за капак ревеше пред всички за него. :?: та искам да ми отговориш какво и е липсвало та постъпи по-наи гадния начин с него. :?:
едит: шаро много на място го каза :yes:

на ge_a диването
Аватар

Мнение от cherry_dream » 21 Сеп 2007, 18:13

Зависи за какво иде реч. Не е казано, че се отнася и за това
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2007, 18:15

според тебе за какво иде реч :?:

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 21 Сеп 2007, 18:17

Небивала женска активност???Брао брао :mhihi: :mhihi: По темата сеа:-Тия психологически профили на мъжете и жените немааа докарат нищо щото житейската истина е друга,тя е много проста имаш ли напрежение в килотите теа се погрижиш за ...... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Апропо тука се споделя или некой иска професиоанален съвет????????? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Извинявайте за спама
Изображение

на ge_a диването
Аватар

Мнение от cherry_dream » 21 Сеп 2007, 18:18

Шаро дето ми коментира подписа ли?
Никъде не пише за какво се отнася.
Dare To Dream

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата