Бързо кара ,бавно стига
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
BMWALPINA написа:..Трябва така да се слагат смачкани коли там тамън хората кат си регистрират колите да се замислят преди да дадат газ
Аз като бех на екскурзия в Германия като минавахме през Румъния забелязах, че катастрофиралите коли ги оставят на мястото на катастрофата поне за една седмица..да се замисля всеки които ги е видял.До една автокъща имаше микробус Мерцедес ЧИСТО НОВ с огроромна дупка на предния прозорец от страната на шофьора..теорията на баща ми беше че е бил без колан и е излетял през прозореца

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
zBoost написа:Еми тоя я изрезал с 200 и на улицата е имало една голяма локва с вода, при което минава през нея, губи контрол и се нацепва в спрял TIR![]()
Темата май трябва да е, Кара бързо, никога не стига...
Абе ето пак фактура неопитни шофьори с много бърза кола и лоша преценка на ситуацията.Ако са минавали преди това от там е трябвало да знаят за локвата, защото по телевизията казаха, че тя седяла със седмици, що за идоти ще карат като бесно по улици, които непознават

Какво обичам да казвам скоростта не убива а некадърността и лошата преценка
Кофти случа и дано неопитните пилоти се замислят повече следващия път.тази кола седи там от доста време в КАТ от месеци от катастрофата де, грозна гледка.Не мога повече да коментирам нещо на което не съм бил свидетел каквото станало, станало връщане назад няма дано хората си вземат поуката

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
_BoBI_ написа:
Абе ето пак фактура неопитни шофьори с много бърза кола и лоша преценка на ситуацията.Ако са минавали преди това от там е трябвало да знаят за локвата, защото по телевизията казаха, че тя седяла със седмици, що за идоти ще карат като бесно по улици, които непознават![]()
мда много добре казано и аз съм ан това мнение и като съм на непознат път си карам по ограниченията , че ако ми скочи някоя пеперуда на пътя ше има да я лежа цял живот ...

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3