за ЖЕНИТЕ !
Модератор: Общи модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Eliana написа:VesoPesaW123 написа:Eliana написа:Dimo в такива ситуации решението съвсем не е в насилието.
я да чуеме твоето решение
Ми спираш да се занимваш с парцали и така.
След като боя не оправя нещата, тогава има ли смисъл изобщо да се стига до там.
Много е лесно така да го направиш, защото е преди всичко жена.
Но когато мъж зневерява на жена тогава какво е решението?
еми да ти кажа в 9-и клас видях каква може да бъде женската злоба по такава прияина.
да ти кажа не искам да съм на мястото на пича,в крайното положение беше се едно се е бил смечка

Eliana написа:VesoPesaW123 написа:Eliana написа:Dimo в такива ситуации решението съвсем не е в насилието.
я да чуеме твоето решение
Ми спираш да се занимваш с парцали и така.
След като боя не оправя нещата, тогава има ли смисъл изобщо да се стига до там.
Много е лесно така да го направиш, защото е преди всичко жена.
Но когато мъж зневерява на жена тогава какво е решението?
Мъжа може всичко

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бре като цяло е твърде относително за да се слагат всички жени под общ знаменател. Има жени и жени (гледам да не използвам нецензурни думи)
с моята се запознахме по кабела (интернет) и засега добре се държи
разбира ме когато имам проблеми. когато катастрофирах с любовницата (бившата бима) пак ме разбра и не ме заряза заради липсата на кола или пари. все още е с мен и си пожелавам на нас двамата да сме още много дълго време заедно.
много си я обичам и пак ще я возя на следващата бима
с моята се запознахме по кабела (интернет) и засега добре се държи
разбира ме когато имам проблеми. когато катастрофирах с любовницата (бившата бима) пак ме разбра и не ме заряза заради липсата на кола или пари. все още е с мен и си пожелавам на нас двамата да сме още много дълго време заедно.
много си я обичам и пак ще я возя на следващата бима

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
възможно е и да има свестни,но все си мисля , че след 1989 г. голямата промяна промени и тях,тогава беше лесно караха се лада,йигули москвич,шкода,от немските зверове основно 2тактови
родителите ни вземаха сравнително еднакви заплати стандарта беше един и същ и жените биваха с теб заради теб а сега???сега гаджето ми е с 8 г по голяма има $$$ и баща и ама като си продадох бмвто и и и казах 4е ще си купя москвич и ще му присадя бмв-ДВГ и я попитах дали ще се вози категорично отрече
ина4е сега тя ме вози взема от работа кара до нас до тях:)пожелавам всекиму така да е:)но проблема е 4е си е на години:) и мисълтами беше обърнете поглед по заведенията Син сити примерно вижте контингента от момичета отиват там на лов ве4е сме със сменени роли те ни избират не ние тях гледат аксесоарите ти колата ти $$$ после евентуално ти какъв си всъщност....Може да има и свестни ама на една неина приателка гадйето и да има $$$ и да и дава и свестната завийда и си тарси и тя такъв в провинцията е по лесно общо взето вс нямат ,но столицата конкуренцията е страшна,а за скромните и свестните са като НЛО всички сме чували ,но никой не ги е виждал 

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
VesoPesaW123 написа:jArGoN_LaDy написа:На този свят има хора и хора. Не можете да слагате всички жени или мъже под общ знаменател. Във всяко стадо има черна овца. Най-грозното е, че от 14-15 годишни започват да гледат парите и така си свикват. Ама понеже тоя с парите няма достатъчно време да ги ч**а си намират друг. Общо взето цирка е пълен.На моя приятел не бих му изневерила, защото е много свестен и заслужава уважение от моя страна.
дали наистина го мислиш или го казваш просто ей така![]()
![]()
а иначе в първия клип от подписа ти се споменава нещо за дете...
да не би тоя да е мъжа на тая дето двамата колеги са имали нещо с нея
Казвам го, защото го мисля. За клипа - не мисля.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
euroto написа:LAST RIDE написа:аз съм чувал само хубави неща за заралиикитенещо за обмяна на кадри трябва да измислим
че все в тая посока ме трегли
Те заралийките хубави ама тия от Сливен много способни - изкарват кинти в Брюксел, антверпен и т.н.![]()
Така, че едното за сметка на другото ...![]()
П.П> според мен по добре да имаш способна жена от колкото барби дето само да ти лапа парите
Сливен е пълно с "гъзари" ама добре, че са п.тките, че иначе глад майка
А иначе по темата - има свесни жени, ама те стават такива каквито ние ги учим. На тоя с Е60-то жена му се е.е ами като е похлупак ще се .... я да я остави да готви и пере какво я е потатрил на фитнес![]()
Има хиляди начини, зависи изцяло от мъжаЖената подлежи на промяна
Пълно с псевдо гъзета

П.С. Ти имаш Сливенска жилка май?

Иначе почти всеки изказал се е прав донякъде

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Жената си е само и просто една жена, на която ТИ трябва да дадеш сигурност за да не бяга и шари по линията. И в същото време да му ебеш мамата, как да не ги менкаш поне веднъж в месеца:lol: - не може без тия сладурани и това е! Колкото повече, толкова повече
И оттук обаче Главния герой винаги е мъжа. В зависимост от ролята той може да играе 3 вида сюжет - изпращач, плащач и играч/ебач/. И няма такъв мъж, който да е пропуснал някоя от ролите.
Поздрави на колегите, по-здрави и на вас колежките

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
kagebista написа:Жената си е само и просто една жена, но да му ебеш мамата, как да не ги менкаш поне веднъж в месеца:lol: - не може без тия сладурани и това е! Колкото повече, толкова повечеИ оттук обаче Главния герой винаги е мъжа. В зависимост от ролята той може да играе 3 вида сюжет - изпращач, плащач и играч/ебач/. И НЯМА такъв мъж, който да е пропуснял някоя от ролите.
По-здрав и на тебе колега

Темата беше за изневерите на жената, но като гледам го обърнахте на мъжете- играчи. И пак си дойдохме на думата

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
само искам да добавя ,че понятие като вярна жена няма!!!дали след 5,10 или 15 г.пак ще ни го сложи освен ако не е отвратителна , но пък тогава няма и да ни пука 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
spower написа:само искам да добавя ,че понятие като вярна жена няма!!!дали след 5,10 или 15 г.пак ще ни го сложи освен ако не е отвратителна , но пък тогава няма и да ни пука
Е тука не съм съгласен

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
spower написа:само искам да добавя ,че понятие като вярна жена няма!!!дали след 5,10 или 15 г.пак ще ни го сложи освен ако не е отвратителна , но пък тогава няма и да ни пука
да кажем че пoдкрепям колегата от личен опит

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
bmw maniqk ivo bmw написа:spower написа:само искам да добавя ,че понятие като вярна жена няма!!!дали след 5,10 или 15 г.пак ще ни го сложи освен ако не е отвратителна , но пък тогава няма и да ни пука
Е тука не съм съгласенОт къде знаеш че няма
![]()
еб* ти противоречията обаче се заформят

- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Абе вие сте луди аз ви казвам. Как да няма свестни жени????? То по тая логика няма и свестни мъже, което също не е така. Това,че някои са попадали само на 'изневеряващи' нищо не значи

Dare To Dream