Ето как се изпреварва Ферари от дясно :)
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
въобще не те е отразил тоя с ферарито.
@D3BEP - в тези червени каручки не може да спи, мноо реват и са като каруци
.
и още нещо по темата - защо почти всички катастрофи в момента са на по 20 годишни келешчета с БМВ-та???
момчета това е кола не е танк...

@D3BEP - в тези червени каручки не може да спи, мноо реват и са като каруци

и още нещо по темата - защо почти всички катастрофи в момента са на по 20 годишни келешчета с БМВ-та???
момчета това е кола не е танк...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
аз какви ли коли не сам изпреварвал нема да ми стигне вечерта да ги изброя сичките
само че е и какво от това ще си караме каруците и ще пишем за нешта които никога няма да имаме и само ше си завиждаме ... пак ония ги боли гъза че ги обиждаме как не могли да карат .. искам и аз едно ферари пак вие си ме псуваите и ме задминаваите с 200 у насрещното

само че е и какво от това ще си караме каруците и ще пишем за нешта които никога няма да имаме и само ше си завиждаме ... пак ония ги боли гъза че ги обиждаме как не могли да карат .. искам и аз едно ферари пак вие си ме псуваите и ме задминаваите с 200 у насрещното

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
1
аз пък искам подобаваща къща за ферари,пък ще си карам моята колица..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
от начало си помислих,че кааш 318 иссСссСстребител,пък то се оказало наказателна 16-ка
и кво викаш...ферарито ти гледа стоповете,а? 

- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
За тая тема имам само един отговор- сещате ли се какво каза Вин Дизел на оня намазания педераст с Ферарито във "Бързи и яростни 1"? Верно че е филм ама си мисля че е възможно да напълниш очичките на някой такъв с прах, например с един добре турбиниран 6-так от пропелерите.. 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Doberman_vas написа:защо почти всички катастрофи в момента са на по 20 годишни келешчета с БМВ-та???
Не твърдя че съм супер добрия шофьор но това твърдение може да е вярно но не е задължително твърдение за всички на тази възраст. Има си хора и хора , не може да слагаме всички под един знаменател. Никой не е застрахован от катастрофа. Няма идеални шофьори.. Колкото до конкретната случка се зарадвах на самата тръпка. Знам че онзи дори не е разбрал че го гоня или нещо подобно. Аз никога не бих карал с моята колица с 190 друг път. Просто тръпката да караш зад Ферари и да го изпревариш е уникална. да чуеш двигателя му като натисне газта на 190км/ч. Колкото до другия колега че никога няма да караме такива коли. Пич бъди оптимист. Всеки някой ден може да кара Ферари стига да има желание и да преуспее. Тогава ще се сещаме за тия моменти когато с 16-ка се радвал на "хубави" моменти
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Значи да разбирам, че тръпката е като видиш кола струваща колкото малък блок в някой комплекс да я подгониш, независимо с колко кара, да я настигнеш и да се вслушаш в двигателя й.
Браво, ама както ти сам каза, никой не е застрахован от катастрофи.
Само поради неравност преди 3 месеца на магистралата събираха обезглавени трупове на пътували в чисто ново БМВ 7-мица. Нито се е блъснало, нито е завило рязко. Излита от неравност, въздухът го взема и го премята в насрещното платно, срещу камион. Карал е с 200.
Няма да лъжа, и аз съм пробвал километрито докъм 200. Но на познат ми участък или с водач на колона, а не в рейсърска надпревара с Бугатито на боклукчиите или на Очите Ламборджинито. На тази скорост може да те погуби и котка или куче, даже и камъче от преден автомобил, да не говорим ако изскочи пешеходец как ще спреш... Камо ли да си отвлечен от преследване на друга кола. Не знам. Аз лично не намирам нищо толкова положително като емоция в цялата работа. И според мен темата учи на лошо, както ясно се видя от поста на колегата, пуснат точно преди предходния ми.
Не съм моралист. Но всеки божи ден само задръжките и културата ми(както и това, че бързам) ме спират да слеза от колата на някой светофар и да изкарам ръцете от джобовете на пишман рейсъри, дет оси мислят, че само тяхната кола е на пътя. Независимо дали с по - хубави и по - лоши коли.
Браво, ама както ти сам каза, никой не е застрахован от катастрофи.
Само поради неравност преди 3 месеца на магистралата събираха обезглавени трупове на пътували в чисто ново БМВ 7-мица. Нито се е блъснало, нито е завило рязко. Излита от неравност, въздухът го взема и го премята в насрещното платно, срещу камион. Карал е с 200.
Няма да лъжа, и аз съм пробвал километрито докъм 200. Но на познат ми участък или с водач на колона, а не в рейсърска надпревара с Бугатито на боклукчиите или на Очите Ламборджинито. На тази скорост може да те погуби и котка или куче, даже и камъче от преден автомобил, да не говорим ако изскочи пешеходец как ще спреш... Камо ли да си отвлечен от преследване на друга кола. Не знам. Аз лично не намирам нищо толкова положително като емоция в цялата работа. И според мен темата учи на лошо, както ясно се видя от поста на колегата, пуснат точно преди предходния ми.
Не съм моралист. Но всеки божи ден само задръжките и културата ми(както и това, че бързам) ме спират да слеза от колата на някой светофар и да изкарам ръцете от джобовете на пишман рейсъри, дет оси мислят, че само тяхната кола е на пътя. Независимо дали с по - хубави и по - лоши коли.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2