Случката с НСО...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Случката с НСО...
Тази вечер по път към екото карах доста бързо както обикновенно и пред мене имаше два Порше Кайена на чесни бизнесмени най-вероятно които 100% не се движеха заедно а просто така се бяха стекли обстоятелствата
И по едно време се приближава черно Е60 с буркани.Джиповете настъпиха аз също и по едно време бяхме с по 150-60 по България посока Бояна и преминавахме Екото горе долу.Бурканчовсице се изгубиха назад някъде, но трябваше да намалим защото пред колите от еднаква марка каращи пред мен се появиха други коли и им пречеха и малко забавихме темпото и тия от НСО (най-вроятно от там) ни настигнаха.Почна едно страшно светкане и притискане отзад като усетих, че ми застрашават живота и сигурността
Така караха за мен аз не се дърпах защото нямаше къде да ида понеже през цялото време изпреварвах коли пък и джиповете и те не се местеха кой ги зане колко силни са били от някой яка групировка дреме им на к...Така дойде момента да завивам да правя обратен по посока центара светофара при Билата.Намалям леко и гледам до мене Е60-ката започва да ме засича и да ме натиска към оградите като аз нищо не съм им направил.Досега неможаха да ме изпреварят отдясно като толко искат а щом е да ме засичат могат а
Аз не му се подавам и така си караме оня вече е на 1-2 сантиметра от колата аз викам тоя я опрая вече ама нали е застрахована и пак не се отмествам.Спираме на светофара аз да си правя обратен завой както казах вече.Тия са за направо ама идват в моята лента засичат мен и се отварят прозорците и започват да ми крещят нещо обидно най-вероятно не са похвали сигурен сам
като аз си обръщам главата на другата страна, нямам желание да ме бият пък и защо да си губя времето с коплексарщини.Светофара светва зелено за направо те още псуват (най-вероятно) и решават, че трябва да продължат и както си седят засеклиме на другата посоко волана и засичат цялото движение за малко да стане катастрофа по тяхна 100% вина.Та питам аз с какво заслужих такова отношение и коплексарщина на група хора които по-скоро са достоини за съжаление отколкото уважение
Знам Проблема е че не съм им направил път веднага нищо че карахме с по 150-60 и те бяха далеч за над, та те са богове как може аз да искам да си завия а да не им направя път
Големите шофьори, дето преди няколко месеца се бяха наблъскали 3-4 коли една в друга в Германия защото някакъв човек не им направил веднага път.Имаше някакъв заместник министръ който си счупил ръката, сигурно е бил пиян и е забравил да си сложи колана.
На линейка, пожарна и полицеиски коли винаги давам път ама на тия прошляци ше настъпвам до доло и ако ще 220 да вдигна го прекъсвач чак тогава ще мръдна
Абе в интерес на истината ако бях само аз колата в лявата лента щях да се мръдна ама пред мене имаше още 4-5 защо просто не карат в средната и не ни минат ако могат в тия хора няма грам мисъл като карат а просто си знаят, че изпреварването трябва да става от лява лента.Господа имам за вас новина вече по новитете закони не си длъжен да караш в друга лента дори и да караш бавно, вече всеки може да кара в тази която е удобна за него лента за движение и друг да го изпреварва пак от която си прецени, тоест мога да се влача кокто искам с 50 в лява лента на България или където и да било, вие трябва да ме изпреварите в удобната за вас лента та така време е някой хора да научат правилника малко.
Колите били със спецялен режим на движение - да добре и затова трябва да те засичат, да ти заплашват живота и притесняват по всякакъв възможен начин.Ако имах много бърза кола щях да се подигравам, да правя пут и после да давам газ.
Не се гордея с нищо което съм направил, но и не смятам, че съм им пречил с нещо за да се отнасят така.Много ми е интересно защо са решили, че са над закона и че трябва да газят и мачкат всичко което е пред тях
Да бе забравих защо, защото закона ги пази
Най-страшна е държавната мафия.

И по едно време се приближава черно Е60 с буркани.Джиповете настъпиха аз също и по едно време бяхме с по 150-60 по България посока Бояна и преминавахме Екото горе долу.Бурканчовсице се изгубиха назад някъде, но трябваше да намалим защото пред колите от еднаква марка каращи пред мен се появиха други коли и им пречеха и малко забавихме темпото и тия от НСО (най-вроятно от там) ни настигнаха.Почна едно страшно светкане и притискане отзад като усетих, че ми застрашават живота и сигурността

Така караха за мен аз не се дърпах защото нямаше къде да ида понеже през цялото време изпреварвах коли пък и джиповете и те не се местеха кой ги зане колко силни са били от някой яка групировка дреме им на к...Така дойде момента да завивам да правя обратен по посока центара светофара при Билата.Намалям леко и гледам до мене Е60-ката започва да ме засича и да ме натиска към оградите като аз нищо не съм им направил.Досега неможаха да ме изпреварят отдясно като толко искат а щом е да ме засичат могат а

като аз си обръщам главата на другата страна, нямам желание да ме бият пък и защо да си губя времето с коплексарщини.Светофара светва зелено за направо те още псуват (най-вероятно) и решават, че трябва да продължат и както си седят засеклиме на другата посоко волана и засичат цялото движение за малко да стане катастрофа по тяхна 100% вина.Та питам аз с какво заслужих такова отношение и коплексарщина на група хора които по-скоро са достоини за съжаление отколкото уважение

Знам Проблема е че не съм им направил път веднага нищо че карахме с по 150-60 и те бяха далеч за над, та те са богове как може аз да искам да си завия а да не им направя път

На линейка, пожарна и полицеиски коли винаги давам път ама на тия прошляци ше настъпвам до доло и ако ще 220 да вдигна го прекъсвач чак тогава ще мръдна

Колите били със спецялен режим на движение - да добре и затова трябва да те засичат, да ти заплашват живота и притесняват по всякакъв възможен начин.Ако имах много бърза кола щях да се подигравам, да правя пут и после да давам газ.
Не се гордея с нищо което съм направил, но и не смятам, че съм им пречил с нещо за да се отнасят така.Много ми е интересно защо са решили, че са над закона и че трябва да газят и мачкат всичко което е пред тях

Да бе забравих защо, защото закона ги пази

Най-страшна е държавната мафия.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: Случката с НСО...
_BoBI_ написа:Господа имам за вас новина вече по новитете закони не си длъжен да караш в друга лента дори и да караш бавно, вече всеки може да кара в тази която е удобна за него лента за движение и друг да го изпреварва пак от която си прецени, тоест мога да се влача кокто искам с 50 в лява лента на България или където и да било, вие трябва да ме изпреварите в удобната за вас лента та така време е някой хора да научат правилника малко
Бате,не че нещо ама заради ей такива ждрольовци стават задръстванията..казвам го без извинение..щото като ми заседне с 50 в бърза лента някой в пиков час и се прави на дръж ми шапката се налага да се движа между платната..нито имаме условия за такова шофиране,нито манталитета ни е като на Германците,че да даваш за примери къде какви катастрофи ставали..успокой се малко,караш 320ка,не самолет..утре ще почнеш да се ежиш пред неподходящия човек и верно ще ядеш шамари по светофарите..като ти се кара с 50-дясна лента и това е..тфа твойто са излишни нерви и комплексарщина..затова са направили 3 ленти по булевардите..за автобуси,за такива като теб дето им е кеф да се влачат с 50 и за малко по-бързо движещите се..не ти го пожелавам,но с този начин на шофиране си просиш някой да ти спре в багажника...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Re: Случката с НСО...
///MapTo написа:като ти се кара с 50-дясна лента
Не си вникнал в съдържанието ми се струва защото аз казах, че винаги карам максимално бързо спрямо пътните условия ама и с 50 да го пратя ти или който и да било неможе да ми каже нищо защото в закона го пише.В бързата лента що за глупости нали ти казвам няма бърза и бавна летна изкоренете си този погрешен манталите от главите това не е магистралата където най-бързата лента е лявата.Не стават задръствания защото някой се влачи а защото половин България дойде да живее и работи с СФ.Сега и в Неделя има задръствания, когато взех книжка събота си беше събота и неделя си беше неделя.
"ито манталитета ни е като на Германците,че да даваш за примери къде какви катастрофи ставали.."

Прочети пак

усмивах професионализма на пилотите от НСО, че до толкова са зле, да направят верижна катастрофа един в друг

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аве двете страни имате трески за дялане, вие гъзетата с джиповете и купето що не сте се отместили??? Не ми обяснявай как няма как да завиеш в дясно, щото ако е някоя колона за чакане на завой, много лесно ги умеете (вие и джиповете) престрояванията
А онея, че псуват, селяци това е ясно, но донякъде оправдавам арогантното им държание със засичането, все пак трябва да се има страх, карат "важни" хора

А онея, че псуват, селяци това е ясно, но донякъде оправдавам арогантното им държание със засичането, все пак трябва да се има страх, карат "важни" хора

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
1. 320 vs 540 - битката е предрешена.
2. Според ЗДП когато те застигне автомобил със специален режим на движение си длъжен да не и пречиш на движението му. Т. е. ако можеш да караш по-бързо от тях карай, ако ли не бягаш надясно и ги пропускаш. Никой не е длъжен да те изпреварва отдясно!!!
3. Радвай се, че си се разминал само с овикване, а не са викнали кака Златка да ти нафраска 5-6 точки акт, а ти после върви да го обжалвай.
4. Хайде да не коментираме професионализма на шофьорите от НСО. Отиди веднъж на Божурище когато карат на полигон и ще видиш за какво става дума. А за катастрофа в колона - опитай да караш "опертативно", т.е. оперативната кола е на 1-1,5 метра зад основната със скорост 60 км/ч(не пробвай с по-голяма) и ще разбереш колко си гола вода и без да имаш водомер. А тия хора карат така всеки ден. И всеки ден попадат на хора, които си мислят, че щом са седнали в 100+ коня и вече няма да отстъпват на никого.
5. Марто, задръстванията в София не стават заради някой, който при знак 50 км/ч кара с 55. А заради джигитите, които цял ден не могат да решат в коя лента да карат и когато видят, че няма място в кръстовището решават, че все пак ще има място за още една кола. А такива "състезатели" дето натискат отзад знаеш ли как ги лекувам? Знак 50 - карам с 50 и никой не може да ми каже нищо. Така и така аз няма да стигна кой знае по-бързо.

2. Според ЗДП когато те застигне автомобил със специален режим на движение си длъжен да не и пречиш на движението му. Т. е. ако можеш да караш по-бързо от тях карай, ако ли не бягаш надясно и ги пропускаш. Никой не е длъжен да те изпреварва отдясно!!!
3. Радвай се, че си се разминал само с овикване, а не са викнали кака Златка да ти нафраска 5-6 точки акт, а ти после върви да го обжалвай.
4. Хайде да не коментираме професионализма на шофьорите от НСО. Отиди веднъж на Божурище когато карат на полигон и ще видиш за какво става дума. А за катастрофа в колона - опитай да караш "опертативно", т.е. оперативната кола е на 1-1,5 метра зад основната със скорост 60 км/ч(не пробвай с по-голяма) и ще разбереш колко си гола вода и без да имаш водомер. А тия хора карат така всеки ден. И всеки ден попадат на хора, които си мислят, че щом са седнали в 100+ коня и вече няма да отстъпват на никого.
5. Марто, задръстванията в София не стават заради някой, който при знак 50 км/ч кара с 55. А заради джигитите, които цял ден не могат да решат в коя лента да карат и когато видят, че няма място в кръстовището решават, че все пак ще има място за още една кола. А такива "състезатели" дето натискат отзад знаеш ли как ги лекувам? Знак 50 - карам с 50 и никой не може да ми каже нищо. Така и така аз няма да стигна кой знае по-бързо.

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
Офффф-пак ли тема за тия пУмияри бе!!!!!!! Ма като ги видя където и да е-винаги среден пръст и псувня бе!!! Дейби и комплексарите селски-що не викат и не праат забележка на некой в Кайен, ГЛ, 7-мица и т.н. А?А? Щото са смешни комплексирани смотаняци, дето личната кола им е некой кош за 2000лв. таван и са със служебния (държавен) бензин и купените от нашите данъци мощни коли са мнооого големи патрони! А нека на мен ми се случи подобно нещо (без да съм виновен разбира се-не точно като Боби...)-ше ги разчекна от съдене и мизерии-и без това им видехме службата на кво дередже е-то не се съдиха един друг, то беше чудо.....
Верно е че НЯКОИ са добри шофьори, както е верно, че сред тях има и свестни хора (както и сред полицаите) ама са мнооого малко на фона на останалата паплач дето се е намърдала доживотно там.....

Верно е че НЯКОИ са добри шофьори, както е верно, че сред тях има и свестни хора (както и сред полицаите) ама са мнооого малко на фона на останалата паплач дето се е намърдала доживотно там.....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Гост
-
всеки с мнението си....!!
нито едните ,нито другия в тая ситуация е прав. ти не си ,щото караш в лявата,те не са щот те псуват.
за карането им не коментирам-справка -постта на ДъБос.
имам ,обаче едно уточнение: специален режим на движение не означава винаги ,щото имаш лампички!! специалният режим се използва ,когато има нужда и се върши работа.естествено те винаги могат да кажат,че бързат по работа,но по закон е така.
преди два дни завивах на Дървеница по Бистришко и една 7ца излезе срещу мен в насрешното,за да избури всички колони за наляво и като видя,че няма да се мръдна пусна лампите отпред и като наближи и видя,че пак не се помествам започна да ми ги сочи като че ли не съм ги видял. е ми ясно е ,че тоя не бързаше за никъде ,а като се изнерви ,че много чака и реши да се възползва от специалния си режим!!! е ми не става така!! и за съжаление такива правят впечатление и развалят лицето на другите,от които има доста свестни....
нито едните ,нито другия в тая ситуация е прав. ти не си ,щото караш в лявата,те не са щот те псуват.
за карането им не коментирам-справка -постта на ДъБос.
имам ,обаче едно уточнение: специален режим на движение не означава винаги ,щото имаш лампички!! специалният режим се използва ,когато има нужда и се върши работа.естествено те винаги могат да кажат,че бързат по работа,но по закон е така.
преди два дни завивах на Дървеница по Бистришко и една 7ца излезе срещу мен в насрешното,за да избури всички колони за наляво и като видя,че няма да се мръдна пусна лампите отпред и като наближи и видя,че пак не се помествам започна да ми ги сочи като че ли не съм ги видял. е ми ясно е ,че тоя не бързаше за никъде ,а като се изнерви ,че много чака и реши да се възползва от специалния си режим!!! е ми не става така!! и за съжаление такива правят впечатление и развалят лицето на другите,от които има доста свестни....
веднъж тази същата е60ка беше пилотка на една стара ес-класа...май на Георги Пирински ескорта беше,по Бул.България с един приятел и си караме в лявата лента оня се залепя отзад и къси дълги,викам я дай газ да видиме кво ще стане...на следващия сфетофар се показва един до кръста с една палка и почва да се замахва
и крещи,дееба смешковците скапани

Колега само ще ти кажа да не си правиш некви такива експерименти, щото тея им дреме на сещаш се какво, ще излезне от 5цата ще ти счупи челюстта и всички ребра, ще се качи пак и ходи го съди..
Това е просто службите в България яко произвол..
В смисъл навсякъде го има ама тука е очевадно просто..
Това за 50те км и другите обстоятелства няма да коментирам, щото просто не съм бил там
Айде и умната
Това е просто службите в България яко произвол..
В смисъл навсякъде го има ама тука е очевадно просто..
Това за 50те км и другите обстоятелства няма да коментирам, щото просто не съм бил там

Айде и умната

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
тия и на мене не са ми оставили добри впечатления. Карам някъде към 1.00 h през нощта по магистралата от Стара Загора към Пловдив, наближавам Пловдив и си карам нормално 120-130.Мина ме един джип Q7 и викам чакай да се заиграем малко.Тоя караше някаде с 180, аз инат го изпреварвам с 200. След това тоя идиот вместо или да ме изпревари(няма начин да не може), пусна някакви лампи сини червени отзад, мисля си мали смятай ченгета да ме хванат с 200 да карам-взимат ми книжката за цял живот, направо изтръпнах целия
, десен мигач и почвам да намалям, тоя педераст ми мина отляво и ме изпревари.Ама не мога да разбера защо като си имат някви лампи и някво специално движение по пътищата, трябва ли да се ебават така?За какви се мислят?Мисля че доста добре разбирам колегата BOBI. Тия са ебаси мизерниците

the project is ready....

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
аве мани да са само тия от нсо добре щеше да е.
в такава ситуация ако почнат и мене да ме псуват съм им еб*л майката слизам зимам един гаечен ключ от багажника и бой мамка ви дееба,после да ги вида кво ше ми направат като видат справката за собственоста на колите
а иначе аз ква случка имах са тая неделя дето мина карам аз в лява лента по Ботевградско след богров към софия със 90-100 с мерцедеса и изведнъж някакъв камион отзад се залепил за мене и почна да ми присветка с дългите
и след секуди ги остави
от там вече идва разширяването(аз бях с бащата и той като видя че е камион ама той беше влекач с полу-ремарке,сещате се за какво става въпрос)аз си оставам в лява лента с около 90 и само го гледам той минава на дясно и мина покрай мене с над 110
ебах го и ненормалника.кажете ми тва нормално ли е 
в такава ситуация ако почнат и мене да ме псуват съм им еб*л майката слизам зимам един гаечен ключ от багажника и бой мамка ви дееба,после да ги вида кво ше ми направат като видат справката за собственоста на колите

а иначе аз ква случка имах са тая неделя дето мина карам аз в лява лента по Ботевградско след богров към софия със 90-100 с мерцедеса и изведнъж някакъв камион отзад се залепил за мене и почна да ми присветка с дългите

от там вече идва разширяването(аз бях с бащата и той като видя че е камион ама той беше влекач с полу-ремарке,сещате се за какво става въпрос)аз си оставам в лява лента с около 90 и само го гледам той минава на дясно и мина покрай мене с над 110

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Мен ми доставя удоволствие да ги гледам как карат, наистина го могат. Непознавам хора за да кажа кой къв е нямам много пряки наблюдения само тая година кат се връщахме от морето беше тъмно и на един завой пред нас изкочи един Мерцедес МЛ или ГЛ не видях хубаво с включени лампи, разминахме се на милиметри...
Че от НСО са луди глави - луди са! Че имат уникални умения в шофирането - имат! Че понякога се възползват в повече от привилегиите си - възползват се! Но специалния режим си е специален и когато те настигнат с пуснати светлини си ДЛЪЖЕН ДА НЕ ПРЕЧИШ! В сучая да ги пропуснеш! И ако си им попречил на изпълнението на служебните си задължения, клетвите през прозореца май са най-малкото, с което си се отървал 

Тия от НСО са ми най по душа, можеш да ги насереш и нищо не могат да ти направят(лично мнение)
Редовно карам срещу тях тоест те в насрещното съответно в моята лента и не се дърпам и така, мога много да пиша, но не ми се занимава
Има някои се вземат доста на сериозно ама само до там
По горе Милко е прав като казва, че се пазят от по лъскавите коли - знам го от личен опит
Има и свесни, но са много малко

Има и свесни, но са много малко

Последна промяна euroto на 21 Сеп 2007, 12:58, променена общо 2 пъти

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили