за ЖЕНИТЕ !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 21 Сеп 2007, 1:02

BMWALPINA написа:
err0r написа:...

Напълно подкрепям грешката, много зависи от човек. Днес отивам с приятели на кафе и там някво момиче на възраст 14-15, и запознавам се с нея и тя ми вика "Имах едно гадже с товйто име, Андрей, голям боклук, но много хубаво се е**ше" и аз така :shock: , а имам приятелки близки дето никога няма да започнат да говворят така, и не е е**т наляво и надясно. Всичко се свежда до един минимум - сивото вещество в главата...

бате, тука си мноу прав...имаш или нямашш.... мозък не се продава наливен... ТРЯБВА И АКЪЛ ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Сеп 2007, 1:04

Turbo_Ted написа:имаш или нямашш.... мозък не се продава наливен...

фенове на спенс има тука ми се струва :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от Dury » 21 Сеп 2007, 1:06

Наистина ли мъжете все още ценят ума, обноските, етиката, почтеността в една жена?
Бихте ли харесали една жена заради..ума й?
А не външния й вид?
Така и не разбирам как изглежда описана в портрет от вътрешни и външни признаци и прояви - идеалната, свястна жена за вас, мили мъже..?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Сеп 2007, 1:10

Dury написа:...

Ти мислиш ли,че с 3 изречения мога да ти скалъпя идеала в моите очи за жена? :roll: Всеки един от нас тук е индивидуална личност,и единственото което ни обединява е любовта към BMW...ако имаш симпатии към отделна личност от това общество,задай въпросите си към него..ако всеки един започне да описва идеала си жена,тази тема ще се превърне в безкраен лексикон ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Сеп 2007, 1:12

Dury написа:Наистина ли мъжете все още ценят ума, обноските, етиката, почтеността в една жена?
Бихте ли харесали една жена заради..ума й?
А не външния й вид?
Така и не разбирам как изглежда описана в портрет от вътрешни и външни признаци и прояви - идеалната, свястна жена за вас, мили мъже..?

Лично за мен признавам си не ли е хубава няма да се захвана, но също така ако няма и акъл пак няма. Имаше едно момиче, наистина хубаво момиче да ти кажа в началото много ми беше мерак да се получат нещата, тя даже се уварташе много уърдно не ме оставяше намира, ама акъла си го беше забравила в корема на майка си и нищо не направих само заради това. Ама както по нагоре се написа висчко си е до човека, един ще напрви друг не.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Сеп 2007, 1:24

Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!

Трябва само да си добър:
1) Приятел
2) Другар
3) Любовник
4) Брат
5) Баща
6) Учител
7) Възпитател
8)Майстор готвач
9) Механик
10) Водопроводчик
11) Дизайнер на интериори
12) Модист
13) Електротехник
14) Сексолог
15) Гинеколог
16) Психолог
17) Психиатър
18) Терапевт
19) Остроумен
20) Симпатичен
21) Атлетичен
22) Нежен
23) Внимателен
24) Кавалер
25) Интелигентен
26) С богато въображение
27) Съзидателен
28) Благ
29) Силен
30) Разбиращ
31) Толерантен
32) Благоразумен
33) Амбициозен
34) Даровит
35) Смел
36) Решителен
37) Заслужаващ доверие
38) Съобразителен
39) Страстен
40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:

1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата,
3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави...

Особено е важно да:

Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка.

За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!

Бог е казал: Обичайте ги!!!! ... НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ "РАЗБЕРЕТЕ ГИ".

Тва го копирах от един сайт. Наистина има много истина в тва :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 21 Сеп 2007, 1:33

Горе някъде четох някакъв пост... на жените им се ебе точно толкова колкото и на мъжете, само дето е прието мъжете да си го искат а жените да се дърпат и да се прават на интересни или както се казва.. Няма жена която да не пуска, има мъж който незнае как да си го поиска..
това разбира се в кръга на шегата

иначе всеки сам си преценява приоритетите.. за едни пари за други чест и слава..за 3-ти друго.. аз имам жени познати.. и всичките са с гаджетата си заради материялни облаги.. на коя нова кола, на коя нови дрешки...
като чали умът, интелекта амбициите и всички останали важни неща минават на заден план да не кажа на никакъв план..
за съжаление явно това се е превърнало в начина за оцеляване сред по-голямата част девойките!

Относно изневярата... ами то си е до човек.. неможе да се каже че само мъжете или само жените изневеряват.. всички са го правили или го правят

ае вече моногамията ...несъществува

Не всички момичета са матерялистки :)
може да е нескромно от моя стръна, но пък аз смело твърдя че мен тези неща не ме интересуват .. или поне не са ми приоритет
Даже .. наскоро се наложи приятелят ми да ми сипе бензин в колата и няма да ви казвам колко неудобно и ужасно се почуствах.. точно като някаква кифла... смотана.... :uups:

Но пък винаги ми е било интересно как тия момичета така смело си муфтят гаджетата за всичко.. пък те как им огаждат......... :) ахаха
ще ви разкажа един случай съвсем пресен..
едно девойче с което сме мн добри приятелки ми звъни един ден и ми казва.. обади се на А. (името няма да го споменавам) и му кажи че съм ти споменала че искам да ми подари за празника епилатор от 200 лв
.... сами си правете изводите.....

ае каква всъщност беше темата... май се отшлеснах много
за което моля да ме извините :mhihi:
Последна промяна Mixi на 21 Сеп 2007, 1:43, променена общо 1 път
.
..
...
....
.....

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 21 Сеп 2007, 1:36

Dury написа:Така и не разбирам как изглежда описана в портрет от вътрешни и външни признаци и прояви - идеалната, свястна жена за вас, мили мъже..?

Аз ся щи кажа :lol:

Идеален човек ( дали мъж или жена няма значение) съвсем не означава всичко да му е съвършено. Всеки търси половинката си като си поставя някакви критерии- коса, очи, с мозък, без мозък, външност, характер и т.н
Някой не ги интересува обноските , като ги поствят на по-заден план от това как изглежда дадения човек.
Други пък търсят на първо място сходен характер и след това всичко друго.
Така че идеали много всичко е индивидуално.
За едни си идеален, за друг- не.

Иначе що се отнася до изневярата едва ли има нужда да се прави статистика кой бие по точки- мъжете ли жените.
Някой държат на човека до себе си, на други им шарят очите, но всичко си е до характер.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 21 Сеп 2007, 1:48

Общи приказки общо взето.

Пък и кога секса стана изневяра???
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 21 Сеп 2007, 1:53

Тази тема ми припомни нещо старо, но златно :arrow:
Тя каза: Нямаш хубаво тяло.
Той започна да тренира плуване и стана майстор на спорта.

Тя каза: не си достатъчно мъжествен.
Той замина доброволец в Чуждестранния легион и се върна с медали за смелост.

Тя каза: глупав си.
Той завърши университет и аспирантура, защити дисертация и написа книга.

Тя каза: не можеш да ме издържаш.
Той заряза науката, отвори фирма и започна свой бизнес, който скоро започна да носи хубав доход.

Тя каза: ти си канцеларска мишка.
Той започна да се занимава с парашутизъм, сноуборд, подводно плуване.

Тя каза: алчен си.
Той й купи къща в "Бояна" и "Порше".

Тя каза: бизнесът направи от теб дяволски бездушен човек.
Той си продаде всичко, затвори бизнеса и с всичките пари построи дом за бездомните хора.

Той отиде при нея с един букет цветя, пораснал, със стари дънки, отслабнал и гладен.
Тя каза: Кво се чудиш? Не те обичам и това е...
Изображение

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 21 Сеп 2007, 8:21

Mixi написа:
ае вече моногамията ...несъществува

Така ли?
И ти , и твоят приятел сте на този принцип,м?

Mixi написа:Не всички момичета са матерялистки :)
може да е нескромно от моя стръна, но пък аз смело твърдя че мен тези неща не ме интересуват .. или поне не са ми приоритет
Даже .. наскоро се наложи приятелят ми да ми сипе бензин в колата и няма да ви казвам колко неудобно и ужасно се почуствах.. точно като някаква кифла... смотана.... :uups:

Какво да разбирам от думите ти, ако мъжа дава пари на жена си... тя моментално става `смотана кифла`?

Във Враца са най-свестни жените :lol:
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 21 Сеп 2007, 9:40

Истината май се оказа една - жените ти ебават майката,за да постигнат целите си,трябва да имат всичко,което поискат,а за теб квото остане,и не искат да разберат,че КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА :!: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 21 Сеп 2007, 10:06

Лина написа:...Във Враца са най-свестни жените :lol:

О, недей, моля те!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Re: !

Мнение от t_andonov » 21 Сеп 2007, 10:12

tsb_bg написа:
pavlin_e30 написа:така е,ако ги свикнеш с пари-загиваш.....!

Никакви пари :!:

Жена с пари е като луд с картечница - още и още и още ......

Ама врно тема се заформи като за на маса :lol:

хахаха точно така е бате :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 21 Сеп 2007, 10:18

Dury написа:Наистина ли мъжете все още ценят ума, обноските, етиката, почтеността в една жена?

А жените ценят ли все още кавалерството? ;)
Мисля, че и на двата въпроса отговорът е "онези, с които си струва да се занимаваш - да".
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата