Такситата искат 150% поскъпване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 20 Сеп 2007, 18:31

Много тъпа работа с тия увеличения на цените.Ше се возиме на колела и тва е :mhihi:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Сеп 2007, 19:15

Колеги ,аз да ви кажа ,че много ги мразя или поне тези които са си с бакшишкия манталитет :!: Возил съм се на такси в поне 3 държави в чужбина ,но там е много ралично,ако да е доста по-скъпо и в частност Швейцария (най-скъпо) ,където първоналчалната такса е около 3,00 CHF's и километъра 1,50CHF's :help:

Тук наскоро изпитах услугата Drink&Drive
Значи отидох си с колата на едно място дето не мислих ,че ще пия, но собственика на заведението беше толкова напорист,па и ме почерпи много доволно с водка Империя ,че не можах да му откажа и ... се напихме ей така, неангажиращо :mhihi: :mhihi: Той звънна на фирмата, след 20 минути,няма и толкова дойдоха двама мъже на възраст и единия седна да кара мойта кола а другия ни следваше плътно с неговата кола.Човека шофираше толкова спокойно и галантно,че по едно време си мислих ,че ми е личния шофьор и ме вози в дългата база към някой бар с к***и :mhihi: :mhihi: :mhihi: От кв.Изток до кв.Хиподрума - около 7 километра ,ми взе 9 лева и от тогава забравих за всякакви таксита :!: :!:
Домакина на мероприятието кара Е60 ///М5 и каза,че си дава с чиста съвест самолета,много е доволен от обслужването им :!:

0888 715545 е номера на Drink&Drive :idea:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Сеп 2007, 19:40

Изображение
а след увеличаването? :mhihi:
п.п. много ми се искаше да се метна да ме повози, ма парите не ги копам :uups:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Сеп 2007, 20:02

Шишо бакшишо :mhihi: И Дружба-Централна гара - 20 лева, а София Видин - 13 лева хахаха :mhihi:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 20 Сеп 2007, 20:05

"Асоциацията настоява".... и пред кой точно настоявате, министъра на такситата да ви въведе нова такса ли? Цената на такситата е свободно формуриуема - кеф ви 60 стотинки/км като в големите градове, кеф ви 10 кинта / км като в нашо село... Или нещо ви е страх от конкуренцията помежду, та така ако може по-лесно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Сеп 2007, 22:50

и тея са откачили ... ко искат да праят :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 21 Сеп 2007, 0:18

Stanchev написа:Изображение
а след увеличаването? :mhihi:
п.п. много ми се искаше да се метна да ме повози, ма парите не ги копам :uups:
добре де,изобщо някой качва ли се при тоя.Според мен това увеличение е на тяхна загуба,като никой не му се качи и днес изкара само 5лв от някой балък,ще видиш как ще се откаже от професията

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 21 Сеп 2007, 0:32

Бах И НАХАЛИТЕТИТЕ искат овеличение и аз искам на заплатата ма нема,Виждам как ще си седат по седянките и ще се чудат що никои не се качва :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Сеп 2007, 1:05

Едим приятел ми разправяше се возил при някав бакшиш и се заговорили, и оня му казал бръкни в жабката и виж. Имало касова бележка (отчета) за миналя месец 3000 лв от които 1800 били за него кво си говорим. Да вдигат цените ма и вдигат качеството, а не да ми слойат тарифа 1++лв и да ме возят с неквa Дачия, и не кат се кача да ме е гнус да седна на седалката. Возил съм се в много поддържани таксита с много приятни шофьори, на такива с удоволствие им оставям бакшиш, ама не висчки са така...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 21 Сеп 2007, 10:10

Абе да ги увеличават... бал съм ги. Толкова рядко се налага да ги ползвам, че няма да ме бърка.

Ама искам да станат като на някои места в прованса... такситата правят междуградски курсове на цените на автобусните билети, защото иначе хладилника ще е празен. :mhihi:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 21 Сеп 2007, 10:28

[Georgi] написа:... такситата правят междуградски курсове на цените на автобусните билети, защото иначе хладилника ще е празен. :mhihi:

И не само междуградски,а и градски на цената на автобусния билет :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 21 Сеп 2007, 11:03

BMWALPINA написа:Едим приятел ми разправяше се возил при някав бакшиш и се заговорили, и оня му казал бръкни в жабката и виж. Имало касова бележка (отчета) за миналя месец 3000 лв от които 1800 били за него кво си говорим. Да вдигат цените ма и вдигат качеството, а не да ми слойат тарифа 1++лв и да ме возят с неквa Дачия, и не кат се кача да ме е гнус да седна на седалката. Возил съм се в много поддържани таксита с много приятни шофьори, на такива с удоволствие им оставям бакшиш, ама не висчки са така...

Бате, ама нали си наясно, че става въпрос само за парите в апарата, имаш ли идея колко още са тея "зелените курсове",невероятни суми. Сметай, за да може един шофер с една кола, да си позволи още 2 лизингови
:shock: , да ги изплаща после 3+ години с месечна вноска 450лв+, значи има файда ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 21 Сеп 2007, 11:09

Днес сутринта даваха по Тази сутрин един селтак, дето уж бил представител на синдиката там... и водеща го пита: Как ще оправдаете увеличението от гледна точка на качеството на услугата, или примерно сигурността...? Онзи беше толко тъп, че май не я разбра. Техните тарифи, освен цената на МЕТАНА, от какво се влияят, че да ги увеличават? От електроенергията ли, водата ли им поскъпва...?Бах ги у бакшишите, има и свестни, ама са малко!
ПС Иначе в Сл. Бряг, човек може да види всичко! :mhihi: :mhihi:
21/02/08...speechless

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Сеп 2007, 12:13

Реват че нямат пари. Тогава да не се разхождат с телефони за по 1000 лв

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 21 Сеп 2007, 13:56

BMWALPINA написа:Реват че нямат пари. Тогава да не се разхождат с телефони за по 1000 лв

Не мисля че са на червено и при сегашните цени защото да са се отказали отдавна.

Въпроса според мен е че сега трябва плътно да въртят 80-100 км. на ден (което за София са по-малко от 10 курса средно) а те искат да си четат вестника и да си пият кафето и с 3-4 курса да ги избият същите пари.
Защото колкото и да са тъпи знаят че работата (клиентите) ще им намалеят пропорционално на увеличението.

Просто всички искат да са като хиените на аерогарата - да идат сутрин на стоянката да се видят с колегите и да си направят лафчето, да пийнат по кафенце и да избистрят политиката и мачовете и като фанат някой баламурник или зорлия до центъра да се прибират директно дома :twisted: :twisted: :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата