Автоклиматик-Интересно!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Автоклиматик-Интересно!!!
Днес гледах по Дискавъри на Джей Лено някакво предаване правиха някаква кола "американска" от самото начало до края и това което ми направи впечатление говореха за автоклиматик който е нестандартен иможе да се сложи в всяка кола заради недостига на място отпред..та това е линка на този климатик който да не повярвате случайно открих в нета http://www.novotechprom.com/main.php?pa ... cordset1=8
Интересно ми е това за багажника ли е или става и за купето защотто ако е достатъчно мощен да охлажда донякъде купето за да се търпи през жегите малии купувамм..та някой ако има напредстава относно това чудо на природата да пише..мисля че ще бъде интересно на всички..
Митко Т Христов
Интересно ми е това за багажника ли е или става и за купето защотто ако е достатъчно мощен да охлажда донякъде купето за да се търпи през жегите малии купувамм..та някой ако има напредстава относно това чудо на природата да пише..мисля че ще бъде интересно на всички..
Митко Т Христов
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Митко,това е само част от климатика на линка.На снимката е само частта дето е в купето.А компресора къде е?А тръбичките?Отделен радиатор трябва за климатика-той стои обикновенно пред водния радиатор за двигателя.И други дреболии трябват.
Megasquirt & Megaview user
3 мнения
• Страница 1 от 1