подкачваща помпа на резервоара
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
подкачваща помпа на резервоара
Здравейте, току що разбрах че ми е за смяна подкачващата помпа която подава гориво при запалване(бмв 318 тдс ). Цената и нова по каталог била 255 лева. Някой има ли инфо откаде може да се намери по евтино, може и втора ръка?
Re: подкачваща помпа на резервоара
И за какво ти е 2-ра употреба? Ако изгори примерно след една седмица ,някой ще ти я смени ли с друга ?И после кво праим? Купуваме пак нова. Ефтиното винаги излиза скъпо. ДА ,на втората употреба, но за капак ,калник, фар , врата , броня и т.н. Но за електрически и електронни части , май е по добре да са нови /лично мнение/abstream написа:Здравейте, току що разбрах че ми е за смяна подкачващата помпа която подава гориво при запалване(бмв 318 тдс ). Цената и нова по каталог била 255 лева. Някой има ли инфо откаде може да се намери по евтино, може и втора ръка?

помпата е сменена но не пали ако се остави за повече време
Здравейте отново, смених помпата с нова, но сега има друг проблем - ако колата се остави без да се пали по далго време след това пали много трудно, от сервиза казаха че може би изтичало горивото от помата и тя не подавала достатъчно...някой знае ли какъв може да е проблема?Можете ли между другото да ми препорачате сервиз кадето работят добре и не ми свалят кожата?
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Колега може да ти дърпа въздух от някъде,всички маркучи стегнати ли са добре?Понякога майсторите бързат и недоизпипват нещата...Би трябвало да има и клапан някъде,да не позволява да връща горивото но за дизела на БМВ не съм сигурен
Преди години карах голф,и се беше цепнало едно от маркучетата за излишната нафта,ама съвсем малко...Не пускаше гориво но дърпаше въздух и правеше същия номер.За 20 мин престой - скапва акумулатора докато запали 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
abstream до къде е напълнен резервоара? Не ми се вярва да не подава достатъчно. Ако изтича горивото значи помпата според мен е дефектна. Пробвай да откачиш маркуча след горивния филтър и дай контакт да видиш дали помпата успява да подаде гориво. Ако започне да тече значи трябва всичко да е наред. По този начин системата ще глътне въздух, но след това ще се самообезвъздуши, като сложиш отново маркуча към горивния филтър. И аз наскоро смених помпата, но при мен проблема е повишеният разход с новата 

- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
Re: помпата е сменена но не пали ако се остави за повече вре
abstream написа:Здравейте отново, смених помпата с нова, но сега има друг проблем - ако колата се остави без да се пали по далго време след това пали много трудно, от сервиза казаха че може би изтичало горивото от помата и тя не подавала достатъчно...някой знае ли какъв може да е проблема?Можете ли между другото да ми препорачате сервиз кадето работят добре и не ми свалят кожата?
И мойта помпа не работи, а си я карам вече почти 7 месеца отначалото не палеше ама след като й направиха центровка на помпата си пали без отказ. Така че според мен това че не пали е от нещо друго

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Re: помпата е сменена но не пали ако се остави за повече вре
abstream написа:Здравейте отново, смених помпата с нова, но сега има друг проблем - ако колата се остави без да се пали по далго време след това пали много трудно, от сервиза казаха че може би изтичало горивото от помата и тя не подавала достатъчно...някой знае ли какъв може да е проблема?Можете ли между другото да ми препорачате сервиз кадето работят добре и не ми свалят кожата?
режи маркуча преди филтъра и слагай клапанче (възвратно клапанче май му казват макар и да не е точно определението). Струва стотинки и според мен е първото нещо което трябва да направиш!
11 мнения
• Страница 1 от 1