Как и кога да протестираме?
Модератор: Общи модератори
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
bam-bam написа:[Georgi] написа:Не е като да няма за какво да се протестира. Дори около доста точки (но само някои от твоите) могат да се обединят и останалите автомобилни клубове.
Но... писна ми от протести. Вече си търся работа в чужбина. Важните неща в живота тепърва ми предстоят, а искам да се случват на някое по-нормално място...
явно си млад .. радвам се че най после си осъзнал истината
тука ако чакаш да се оправи нещо и пра пра децата ти няма да го доживеят ... бегай докато е време и си живеи живота
Евала от такива мисли като тази сме на това дередже...БЯГАЙ...и какво каде ще отидеш там понеже някои те чака с отворени обятиа да отидеш нали?...Колкото повече бягаме толкова по зле за нас иначе евала му пражим на момчето за идеята която иска да осъществи поне все нещо е останало патриотско в него за разлика от повечето живущи
в

Re: с
bavareca_86 написа:bobi_maxo написа:Мисля първо да почнем със стикерите, а ако после има интерес да продължим и със протести по улиците!
а тези стикери каде ще се сложат и ти ли ще ги раздаваш
Стикерите са за там където ти се иска да ги залепиш, ако искаш на колата, ако искаш на вратата в къщи

Това ще е своеобразен протест без ангажимент към партии или профсъюзи, а след това можем да си направим наша организация за да е всичко както трябва!
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Аз имам предложение към управителния съвет на БМВ - клуб България:
1. Понвжв за сега всяка година се прави събор - какво пречи 2008 да бъде под наслов "Писна ми..." от хитряги политици (работещи само за себе си)
2. За събора се прави цялата организация, която е нужна и ще се направи 2 в 1
3. И най интересното е, че събора се показва и по медиите (значи може и да ни чуе някой, то че отначало няма да се замисли е ясно).
Та в общ план това предлагам.
1. Понвжв за сега всяка година се прави събор - какво пречи 2008 да бъде под наслов "Писна ми..." от хитряги политици (работещи само за себе си)
2. За събора се прави цялата организация, която е нужна и ще се направи 2 в 1

3. И най интересното е, че събора се показва и по медиите (значи може и да ни чуе някой, то че отначало няма да се замисли е ясно).
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

predel написа:Аз имам предложение към управителния съвет на БМВ - клуб България:
2. За събора се прави цялата организация, която е нужна и ще се направи 2 в 1![]()
Забрави за таа идея, Ус няма да се ангажира въобще с нищо по тоз повод, камо ли да направи годишния събор под то надслов, това ще удари по и без това клатушкащият му се имидж

- predel
- ентусиаст
-
sonny написа:Забрави за таа идея, Ус няма да се ангажира въобще с нищо по тоз повод, камо ли да направи годишния събор под то надслов, това ще удари по и без това клатушкащият му се имидж
Ххххх... - "клатушкащ се" имидж... защо така?!? Аз пък бях останал с впечатлението, че се опитват да работят момчетата с пълна сила...

Ако е така - гадост, пак "Българска" история

stikeri
По принцип идеята има резон, но ако наистина УС е такъв какъвто го описва Sonny, то тогава няма смисъл! Ако УС са такива шушумиги за какво са управителен съвет? Все пак трябва да се взимат смело решенията, а не да се криеш като в песента на Васко Кръпката"Храст и дърво"!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
BMW дизаин написа:bam-bam написа:[Georgi] написа:Не е като да няма за какво да се протестира. Дори около доста точки (но само някои от твоите) могат да се обединят и останалите автомобилни клубове.
Но... писна ми от протести. Вече си търся работа в чужбина. Важните неща в живота тепърва ми предстоят, а искам да се случват на някое по-нормално място...
явно си млад .. радвам се че най после си осъзнал истината
тука ако чакаш да се оправи нещо и пра пра децата ти няма да го доживеят ... бегай докато е време и си живеи живота
Евала от такива мисли като тази сме на това дередже...БЯГАЙ...и какво каде ще отидеш там понеже някои те чака с отворени обятиа да отидеш нали?...Колкото повече бягаме толкова по зле за нас иначе евала му пражим на момчето за идеята която иска да осъществи поне все нещо е останало патриотско в него за разлика от повечето живущи
в
извиняваи .. ти да не си поредния интернет васил левски

само прочети колко теми има за некакви въстания и преврати на власта ... още колко ше има и нищо няма да се промени и НИКОГА няма да се промени в близките десетилетия (не че нямам желание да се оправим ама тука секи сам се оправя

така че и да бегаш и да стоиш се ти е вътре само че поне ако избега ше си уреди живота и неговия и на децата и така нататък а тука ко ше уреди ... ше пой и издържа една държава които секи цица как си знае

какво ше стане ако избегаме сички ли ?
ми нема да има кои какво да краде ше се разпадне и дано некои американски бизнесмен я купи да си напраи щат и да стане наи после нещо

Защо
Защо не си запалите 15 годишните БМВ-та и не си биете камшика от тук?
Аз също успявам да си гледам семейството, но това не означава че някой ТУМБАК може да ми взима от хляба на детето!
Ако вие не сте семейни аз съм, и съм длъжен да защитя семейството си от прости политици и дори от такива като вас, който ги интересува само собственото благополучие!
Аз също успявам да си гледам семейството, но това не означава че някой ТУМБАК може да ми взима от хляба на детето!
Ако вие не сте семейни аз съм, и съм длъжен да защитя семейството си от прости политици и дори от такива като вас, който ги интересува само собственото благополучие!

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
Re: Защо
bobi_maxo написа:Защо не си запалите 15 годишните БМВ-та и не си биете камшика от тук?

- predel
- ентусиаст
-
Аз дадох предложение - как все пак ще го направим..... По какъв начин, нямам претенции да налагам мое мнение, но все пак някаква конкретика?

Писна ни!

Това е стикера, до няколко дни ще стане готов, пари за него не искам!
Това е кауза, а не бизнес, и моля шушумигите модератори да не я заключват, иначе симпатизирате на хора който ви теглят натам на където не искаме!
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
аз лично ще си я залепя на задния прозорец или ако има шанс на двата странични само кажи кога и от каде ще можем да съдеистваме в тази кауза!