Ужаса който изпитах

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Ужаса който изпитах

Мнение от BMW_325 TDS » 20 Сеп 2007, 0:45

Колеги искам да споделя какви мъки брах . Значи нали си купих телеподаващо заваръчно устройство ( и както бях писал правя кърпежи на фиата си ). Значи за първи път работя с телеподавка и никога да сега не се бях осветявал ( дори и с електрожен ). И нали почнах да работя някъде към 9 сутринта , вървеше ми работата , правеше ми кеф да заварявам с телеподаващото ( все пак за първи път работя и ми доставяше неописумо удоволствие ), но разбире се маската дори и не я бях сглобил !! И цъкам си ( дори и на места където ми трябваха само пъпки аз си перех цели шевове ) , просто ми доставяше удоволствие да знам , че става здраво и качествено !! И така сутринта от 9 , вечерта до към 7 , цял ден си цъкам с широко отворени очи :shock: и постоянно гледащ в дъгата , дори на моменти ( в по трудно достъпни места ) лицето ми беше на разстояние по малко от метър от дъгата !!! Баща ми по късно дойде при мене и ме пита къде ми е маската като ме виде че така заварявам , а аз му викам че до сега съм заварявал и нищо ми нема и не ми требе маска ( така си ми е и по удобно ), той ми вика щом така си си решил добре :mhihi: . И сичко ОК , работата си продулжи както казах до към 7. И във 7 си бях абсолютен пич ( изкъпах си се , и седнах пред компа да изгледам един филм ! И какво почна да става според вас :mhihi: . Значи към края на филма очите ме заболяха ( не много силно не се усещаше , викам си бах и Лап Топа почна много да ми пречи на очите ) , бях си на село , изморен , викам си няма да се излиза никъде и реших да си лягам да почивам , че на другия ден ме чакаше доста работа !!! Гледах малко новини до към 22:15 и изгасих телевизора и реших да спя с вече по- силна болка в очите , но си виждах нормално !!! И после следва ужаса : Събуждам се към 1 часа с адска болка в очите и напоена възглавница със сълзи и почти нищо невиждащ ( беше сичко ярко около мене след като запалих лампата ). Откачах от болка ( очите ми бяха кървясали и много , ама много подути ! Отивам в кухнята и се погледнах на огледалото , но се изплаших от гледката ( до колкото успях да се разпозная ) , почнах да си плискам очите с вода , но не помагаше ) все едно някой с шило ме ръчкашв в очите и болката не я понасях . Майка ми и баща ми си спяха най спокойно нищо неподозиращи и по едно едно време мислех да ги разбудя нещо да ми помогнат ( изобщо не знам как ) , даже по едно време мислех и за бърза помощ, след като не виждах да хвана дръжката на вратата на тоалетната ( предствете си за какво става дума ) , цялото лице ми беше изгоряло и ми гореше и бях целия червен заедно с очите ( всичко беше изгоряло ), но пък си помислих че ако събудя наще или викна бърза помощ ще ги изплаша и предпочетох да стискам зъби !! Пак леганх ( възглавницата беше мокра от сълзи ) , сложих друга и пак се опитах да заспя , но уви не успявам , пак станах и почнах да тъпча натука натам почти сляп !! И по едно време ми мина една мисъл , която ме спаси . Отидох в кухнята и взех една чиста и мека кърпа и я натопих във вода ( не много по скоро я навлажних ) , и си я вързах през очите като я стегнах яко ( за да ми натиска очите - водата беше ледена от кладенец и направо щях да получа оргазъм от облекчение ! Успял съм да заспя и съм спал цяла нощ с тази кърпа. НО какво става по натам . Събуждам се сутринта ( кърпата беше паднала ) и очите доста по леко ме боляха , но пък за сметка на това много лошо виждах ( отново се изплаши много ), майка ми разбра какво е станало и подхвана баща ми защо ме е оставил да работя така и не ме епредупредил :mhihi: :mhihi: и почна да ми казва цитирам " Синко какво си направил , увредил си си зрението , как можа да не прецениш и такиви ми ти рабти " , а аз и обяснявам че това ще се оправи и ще ми мине за няколко часа ( но вътрешно и аз си се притеснявах ) , излезнах навънка и сутрешната светлина направо ме порази и започнах да се взирам , гледам на комшията номера на колата ( около 10 на метра от мене , но нищо не разбирах от номера на Опела му ) и ме налегнаха едни много тежки мисли " Ейййй са кво стана , как ще я карам така , мислим си ( очила нема да слагам ако ще и така да съм ), после почнах да си мисля за Лещи :mhihi: :mhihi: ( даже и цвят си бях измислил - Сини :mhihi: )Викам си ( сам си говорим мислено ) " Абе човече спокойно бе , ти книги не четеш , за какво ти е да па да видиш чак толко :mhihi: ) И това продължава цял ден , към вечерта болката в очите беше почти напълно изчезнала , но зрението ми беше още доста зле и тогава ме налегна най тежката и ужасна мисъл " Как ще шофирам ???? " Всичко друго бих понесъл , но не и това , викам си " Бах му маййййата имам ново BMW и да не мога да до карам и вече почнах ептем да изпдам в депресия , мислех си в това състояние да се кача да покарам малко да се успокоя , но пък си викам ще зема да утрепя някой , а по добре не !!! И така и този ден отмина и пак настана нощ , вече по добре спах без болка , но с доста лоши мисли че съм осакатял !!! И така събуждм се сутринта и първата ми работа беше да се опитам да прочета нещо , очите бяха започнали да ми се оправят и вече успявах да виждам доста по - добре , настъпи едно леко облекчение , още не можех да четя , но пък да карам вече не беше рисково :mhihi: . Очите напълно ми се оправиха едва след 3-4 дена !!! И така след преживяния ужас всичко си тръгна по старо му , пак си заработих с телеподавката ( но вече се стараех да си използвам маската :mhihi: ) поне докато не и пръсна стъклото и сега мисля да си купя очила !! Мии това е колеги , имайте го вредвид като заварявате , ако не искате да берете мойте мъки ;) Така се бех стресирал , че може да не мога да шофирам , че ми идеше да запратим телеподаващото у барата :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Сеп 2007, 0:49

Знам че се слага картоф на очите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 20 Сеп 2007, 0:54

Това е ужасно бе колега. :( Мен бащата още като малък ми е казвал че като гледаш в дъгата после все едно имаш стъкла в очите а ти цял ден си заварявал.Добре че нищо ти няма и внимаваи! :shock: :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 20 Сеп 2007, 1:01

Картоф картоф :mhihi:
който не се е осветявал не знае :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Ужаса който изпитах

Мнение от M2PR » 20 Сеп 2007, 1:29

BMW_325 TDS написа:Викам си ( сам си говорим мислено )

Култова реплика :)

Иначе по темата - пазете се бе хора, тва съществата от мъжки род сте много странни...хич не се пазите, после "айде нали, както и да е" и квото ще да става... ужас :roll:
В подкрепа на по-горните постове - картофени кръгчета връз очите :mhihi: съм чувала, че помагат :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 20 Сеп 2007, 1:37

Картоф колега и дано скоро се оправиш
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Сеп 2007, 2:17

кофти история, трябвало е да отидеш на лекар веднага... иначе сигурно щяха да ти предпишат атропин на капки или нещо подобно ;)
с очите шега не бива :confused:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 20 Сеп 2007, 6:50

Както е казал поета:Техниката в невежи ръце е куп желязо,за съжаление и доста опасна понякога :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мен ми се е случвало поне 10 пъти,минус тоталното невиждане :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от тодор » 20 Сеп 2007, 7:24

denko написа:Картоф картоф :mhihi:
който не се е осветявал не знае :mhihi:

хляб напоен с оцет веднага взима температурата.за 20 мин. си готов.
http://www.dailymotion.com/SashoSasho/video/8595526
Изображение
Пази си душата, а не гумите!

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 20 Сеп 2007, 8:33

картофа не свеки път помага ;) ...когато човек е много осветен е хубаво да се консултира с очен лекар...
аз като се осветя използвам "офталмо-септонекс" ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 20 Сеп 2007, 8:56

браточка как можа цял ден да гледаш дъгата ве направо не мога да повярвам ебаси мерака :mhihi:
и остай тез картофи купи си капки ;)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2007, 9:20

t_andonov написа:браточка как можа цял ден да гледаш дъгата ве направо не мога да повярвам ебаси мерака :mhihi:
и остай тез картофи купи си капки ;)
капки за очите а картофките в фритюрника :mhihi:
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 20 Сеп 2007, 9:34

Каквото и да сложиш, забравяш за сън първата нощ :confused:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 20 Сеп 2007, 9:35

С риск да обидя някой, ама па тфа е типична българска постъпка ;) Ти за кфо си мислиш, че хората са я сложили тая маска ? Айде и са глей вече да я слагаш :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 20 Сеп 2007, 9:40

колега тва верно е много тъпа постъпка :!:
ама поне си си изпатил и знаеш какво става след това иняма да го повториш.
а иначе при по-слаба степен слагай смело компири,ама ако е по-зле положението бързо ходи на лекар :idea:

Следваща

Назад към Извън Темата