Радар детектор
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Някой спомена, че полицаите "стрелят" и с обикновения радар-може и да е така, защото няколко пъти ми се случи да мина покрай патрулка с радар на капака и да не засече нищо. И тук се питам какъв е смисъла да държат радара изключен? Или стрелят (с радара де ) само като видят някой да се движи очевидно по-бързо от останалите?
Точно така

При 'стреляне' и първа кола дори и с Белтроникс/Ескорт/В1, пак нямаш време (пак зависи от ситуацията и обстановката). Идеята на скъпите детектори е да те предупреди няколко километра преди, засичайки кратки пулсове от предишни 'стреляния'.
mangini написа:E добре де, какво като седят с камери? С камерата няма ли винаги радар? Какво като ми пратят само снимка как съм карал по магистралатаТ.е., само камера без радар си е безполена...Освен ако не ти пратят призовка за КАТ и ти кажат "браво за добре поддържаното Е36"
Mоже да изчислява от S=V.t

Между другото, радарите не ги засичат камерите, нинам що ...

_!_
Space написа:Между другото, радарите не ги засичат камерите, нинам що ...
Не би трябвало да не ги засичат...В смисъл, че където има камера, сигурно има и радар. На изхода от София е така - и камери, и радари, тях ги засича...Тука говоря само за превишена скорост де, където трябва да има радар, иначе как ще докажат с колко си карал. А вече за всички останали нарушения-минаване на червено и т.н., може и само с камера...
mangini написа:Space написа:Между другото, радарите не ги засичат камерите, нинам що ...
Не би трябвало да не ги засичат...В смисъл, че където има камера, сигурно има и радар. На изхода от София е така - и камери, и радари, тях ги засича...Тука говоря само за превишена скорост де, където трябва да има радар, иначе как ще докажат с колко си карал. А вече за всички останали нарушения-минаване на червено и т.н., може и само с камера...
Ако говориш за караулките не си прав бате, защото там си ползват обикновен радар, когато въобще сложат. Камерите не са за скорост. И когато не са с ТП-4 май му беше модела на радара, не пищи освен на К банд, защото там има бензиностанции с фотоклетки на вратите.
_!_
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
spookyy написа:vld написа:Истината е тоя новия анти радар дето си го настройваш колко да им върне ма мноо кинти 1000$ Монтира се под предната броня и е доста ефективен гласиш го да им връща 50 всичко е ток и жица нема да пищи нема да мига караш си спокойно,лошото е че ако те хванатъ глобата е 1.5к
А къде може да се намери такъв? Предполагам от интернет в чужбина, но аз такъв с нагласяне поне не съм виждал. Навсякъде продават такива, които им разсейват сигнала и на тях им изписва грешка, но тове не е толкова ефективно, защото пак ще те спрат. Но това, за което ти говориш би било доста полезно. То с тия глоби и по 3 месеца без книжка, тия 1000 долара много бързо ще си ги избие...
Имам човек свързвам те веднага ако обещаеш да го ползвам от време на време

Майтапя се ,има ги но са малко по скъпи от този със разсейката и разстройката на радара

Иначе идват от дубай по моя информация

- KepeHcku
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е36 M3
- Мечтае да кара: BMW 2002, BMW Z3 MCoupe
имам едно въпросче: някъде в закона за движение по пътищата и дрзан дран ... пише ли че е забранено използването на антирадари ... и ако те спрат с пуснат антирадар .. могат ли да те хванат за нещо друго освен за х*я ???
Благодаря предварително!!!
На три морета граници ще мием,
БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!

БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
KepeHcku написа:имам едно въпросче: някъде в закона за движение по пътищата и дрзан дран ... пише ли че е забранено използването на антирадари ... и ако те спрат с пуснат антирадар .. могат ли да те хванат за нещо друго освен за х*я ???
Ти май много сериозно бъркаш понятието радар(радар-детектор) и антирадар...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
KepeHcku написа:имам едно въпросче: някъде в закона за движение по пътищата и дрзан дран ... пише ли че е забранено използването на антирадари ... и ако те спрат с пуснат антирадар .. могат ли да те хванат за нещо друго освен за х*я ???
Ами ако ти се чете информирай се!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=18014
или
http://www.maverick2000.net/ZDP/index.htm
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Да ви споделя и за още един номер на "Лазар-ете"
Значи 2-3 пъти ми се случва да си карам радардетектора да си мълчи и ме спират с превишена скорост 10-12 км/ч над ограничението.
А номера е следния спират някой преди теб и после не нулират показанието а чакат някой с по-лъскава кола и почва пазарлъка.
Номера винаги става с малко превишение на скоростта защото иначе се заформя скандал а така секи иска да си тръгне по-бързо и... "дай да видим каво ще правим сега"
На новите радари се изписва дата и час така че винаги гледайте има ли разминавка и ако е така - да духат супата
Значи 2-3 пъти ми се случва да си карам радардетектора да си мълчи и ме спират с превишена скорост 10-12 км/ч над ограничението.
А номера е следния спират някой преди теб и после не нулират показанието а чакат някой с по-лъскава кола и почва пазарлъка.
Номера винаги става с малко превишение на скоростта защото иначе се заформя скандал а така секи иска да си тръгне по-бързо и... "дай да видим каво ще правим сега"
На новите радари се изписва дата и час така че винаги гледайте има ли разминавка и ако е така - да духат супата
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4