Относно Пружините за Е-30ката
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- thebigbossfamily
- Потребител
-
Относно Пружините за Е-30ката
Колеги не съм пуснал темата, в Купувам/Продавам, защото не мисля че правя точно това... Моля модераторите да ме извинят, за което!
Историята е Следната: купих Е-30 ката от един дядка а той очевидно е сменял пружините..... и колата отзад е много вискока. Свалил съм пружините от колата (може да ги видите тук ) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174437
и искам да ги разменя с някой, на който са му по Олегнали или някви спортни, незнам! Мога да доплатя, за спортни, ако някой има... предложения и съвети да ПИШЕ моля ви... Имам друга кола която да карам, но сърцето ми се къса като гледам BMW-то на трупчета в гаража...
Относно мойте пружини Мисля че са перфектни колата отзад седи доста изправена... аз искам да направя така че гумата да се скрива леко от калника да речем 1 см
сега седи на поне 7-8 см, незнам точно.....
Благодаря Предварително! ОТ Костинброд Съм ДО София...
Историята е Следната: купих Е-30 ката от един дядка а той очевидно е сменял пружините..... и колата отзад е много вискока. Свалил съм пружините от колата (може да ги видите тук ) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174437
и искам да ги разменя с някой, на който са му по Олегнали или някви спортни, незнам! Мога да доплатя, за спортни, ако някой има... предложения и съвети да ПИШЕ моля ви... Имам друга кола която да карам, но сърцето ми се къса като гледам BMW-то на трупчета в гаража...

Благодаря Предварително! ОТ Костинброд Съм ДО София...
- thebigbossfamily
- Потребител
-
Aleks написа:а това да не е форум "бартер"![]()
пускай една тема в "купува" и ще си намериш
sry man ДАНО НЕ МИ СЕ СЪРДИТЕ МНОГО

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
що не ги клъцнеш малко тия пружини ве

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- thebigbossfamily
- Потребител
-
Е как Няма да стане само ще ги съсипя, така са направени че клъцнеш ли ги.... няма после слагане, по тесни са в основите и там влизат в едни тампони и от там в ЕДНИ ПЪПКИ в купео който ги позиционират, за да са стабилни..... и да не мърдат.B U L L I написа:що не ги клъцнеш малко тия пружини ве

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
и аз си взех бмв-то с такива пружини,и на мен ми стои малко вдигната отзад.Реших да слагам други и намерих едни спортни,ама като ги сложих цялата тежест на купето пък падна назад въпреки че и от пред е ниска.Направих една обиколка и събрах всичката баластра по пътя с гърнето ми(без да минавам легнал полицай)ако бях минал щях да остана на кантар върху него
.В крайна сметка си сложих пак старите,и смятам че е по добре защото като се кача аз и още един човек и задницата ляга малко и се изравнява с предницата.

Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- thebigbossfamily
- Потребител
-
ХМмммм... незнам... да не си бил с 14-ки по 45 височина.....Stennli написа:.В крайна сметка си сложих пак старите,и смятам че е по добре защото като се кача аз и още един човек и задницата ляга малко и се изравнява с предницата.

А не искам да е така..... искам гумата да си е до калника, според мен не си бил с подходящи дванти и гуми.... СЛожи си 16-ки с 55 височина пък да видим, как ще ти Упре....

БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЕТО ВСЕ ПАК Колега....
x10
- thebigbossfamily
- Потребител
-
дай да ти дам мойте и да намалим тази цена.... хайде на лична да се разберем, че модераторите ВЕЧЕ ще ме изРитаТ от ФорумаStennli написа:50 кинта за спортните.

- Stennli
- младши ентусиаст
-
Сега съм с 15-ки на 195/55.Можех да измисля с спортните по една подложка отдолу под пружината и щеше да си дойде сигурно точно,ама не ми се занимаваше.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- thebigbossfamily
- Потребител
-
ми аз ко ти казвам..... Това е причината, ако си бил с 65 гуми сичко щяло да си е ОКStennli написа:Сега съм с 15-ки на 195/55.Можех да измисля с спортните по една подложка отдолу под пружината и щеше да си дойде сигурно точно,ама не ми се занимаваше.

- thebigbossfamily
- Потребител
-
ми аз ко говоря БРАТpetio_petiov написа:Баткооо тя нереално висока, а аз си мислех че мойта е висока

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2