Време е за смяна на шарнири !!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Време е за смяна на шарнири !!!!
Искам да ви попитам някаква цена за предни шарнири ???
Някой дали ги е сменял и колко му е излязло ???
Благодаря предварително
Някой дали ги е сменял и колко му е излязло ???
Благодаря предварително

аз ги сменях колега преди 1 месец. значи шарнира върви
направо с целия носач, той е алуминиев. и докато на е-36 е отделно тук са заедно носач и шарнир. на лемфиордер цената беше кам 350 на парче, а аз сложих на текнорот около 170-180 лв. на парче, преди това се допитах до доста хора,които се занимават с тези неща и ми препоръчаха тях на база на цената им. едва ли ще са като лемфиордера, но вече сме навартяли кам 5000 км и няма проблем, защото колата се кара доста. това ми препоръчаха и доста майстори, но все пак ще видим, засега е ОК. Успех!
направо с целия носач, той е алуминиев. и докато на е-36 е отделно тук са заедно носач и шарнир. на лемфиордер цената беше кам 350 на парче, а аз сложих на текнорот около 170-180 лв. на парче, преди това се допитах до доста хора,които се занимават с тези неща и ми препоръчаха тях на база на цената им. едва ли ще са като лемфиордера, но вече сме навартяли кам 5000 км и няма проблем, защото колата се кара доста. това ми препоръчаха и доста майстори, но все пак ще видим, засега е ОК. Успех!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
няма такъв вариант за пренабиване, освен ако не се пробваш, но не става тази работа така! носача е алуминиев и ще прецакаш всичко. както каза магазинерката за е-36 носача е отделно от шарнира, но при е-46 са заедно-казва за всяка нова газария си заплащащ цената, при следващата тройка на БМВ няма да се учудя цялата предница да е на едно и ако стане нещо да я купуваш цялата!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Hashishev написа:Или ги рециклирайте... едно рециклиране държи кам 70-80 хил. км. и Излиза 2х по евтино.
а, докато се рециклират с какво да карам?

П.с. къде да ги дам да ги рециклират ???
14 мнения
• Страница 1 от 1