Добра ли е цената ??
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Добра ли е цената ??
Колеги продава ми един познат ( закъсал е за пари ) газова уредба АГУ ( бутилка , изпарител и всички такъми до последната скоба ) за 250 лева и не знам дали си струва ??? Слагана е преди 8 години на Volvo 340 ( 86 година ). Кажете да я взимам ли или ??? Аз така и така търся газова уредба за един автомобил и ако кажете , че цената е добра я зимам , ако кажете пък че е скъпо ще го накарам да свали още от цената !! Кажете приблизително колко трябва да дам пари за тази система на 8 години ??
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега sonny ако намериш нещо за около 100 -на лева ще е супер !! Значи тая газова уредба ми трябва за кеф !!! Имам още един Полски фиат на село каде го земах за 200 лева !!! Значи това чудовище отначало ми харчеше 100 на 100
Отиваше ми по кило бензинин на километър !! Тая машина няма нито документи нито нищо , просто го изплзвам по село за кеф да си рипам по ливадите и слоговете ( с него преорах ливадата в двора на село та баба ми си насади картофи
) Дето му се вика изпитвам изпитвам кеф да карам такива отрошляци , само че една туба 20 литра я изсмуква за отицателно време !! Играх си с кърборатора ( чистих жигльори , ала бала , тва онова ) и са сам го докарал да ми харчи около 50 на 100
!! ( Напълно съм сериозен !! ) Там по книжката и центровка нещо му правихме с един приятел , ама пай си смуче като смок , но пък за сметка на това върви много яко !!! Та колега сигурен съм , че ако сложа газ ще паден разхода ( карбуратора отпада тогава ), пак и газта е на половина , така че сам навит !! Аре намери нещо добро да си турим газовицата та да ми е ефтино да подрипам из баирите , пък и по село требва с нещо да се движим все пак
. Ае колега па като се зажениш , че ти свириме с оркестара на сватбата
, ако па си женен вече , че свириме на погребението на тъщата 

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
колега а като сложиш газ на тоя без документите как ще зареждаш , мноо ми е интересно , шот не вервам на село да си имате газстанция 

9 мнения
• Страница 1 от 1