проблем таван
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- robert1975
- младши ентусиаст
-
проблем таван
колеги-здравеите-вчера паркирам колата и какво да видя през задния джам-тапицерията на тавана от задната му част откъм задното стъкло виси посредата и то целия заедно с картона-ако е картон де........имам в предвид че не е сано плата а просто се вижда метала-някаква идея как да го оправя? 

d
някоя кака да не се е развихрила???
иди на тапицер, там ще ти обяснят какво ще правят... по-добрите могат да ти нарпавят нова кора ако се наложи... просто трябва да се види от тапицер. Моята беше доста зле, но със 110лв ми оправиха тавана и колонките отпред и отзад, сега е като нова.

иди на тапицер, там ще ти обяснят какво ще правят... по-добрите могат да ти нарпавят нова кора ако се наложи... просто трябва да се види от тапицер. Моята беше доста зле, но със 110лв ми оправиха тавана и колонките отпред и отзад, сега е като нова.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Цялата кора на тавана се държи точно в задната част, а отпред я държат видиите на дръжките и сенниците.При теб сигурно се е измъкнала от мястото.Не знам как да ти го обясня, но с виждане става.Пробвай да я издърпаш малко назад(към стъклото) и после плътно да я бутнеш напред.Кората на тавана има една сгъвка накрая, която влиза нещо подобно на лайсна, точно над стъклото.
...............................
- robert1975
- младши ентусиаст
-
хахахахахаха-относно първия отговор-с една кака бутнахме щората която е закачена там!
-относно втория-колега още днес или утре ще пробвам-и аз забелязах че там има една извивка на тавана-благодаря за идеята.......

- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
И аз имам подобен проблем, не с каката, ами просто тавана си виси и ме дразни. А е и доста умърлян както и тапицерията на гредата до волана. Ако само със 100лв ще се размина ми се струва добра идея отвътре всичко да е като ново, поне по тавана. Но тук следва другия въпрос къде в Свищов да намеря подобен тапицер. Някой ако има идея за тапицер в Свищов или в Русе или .... някъде в мойта околоя. Мерси!
r
няма дачин да няма!!! иди в някой магазин за платове и дамаски и питай! сигурен съм, че ти кажат поне 3-ма! повечето които правят автотапицерии правят и брезенти за тировете, така че оглеждай се и се ослушвай! с питане до Цариград се стига.
На мен ми излезе 110лв тавана + четирите колонки, но ако имаш люк ще е по-скъпо
На мен ми излезе 110лв тавана + четирите колонки, но ако имаш люк ще е по-скъпо
- robert1975
- младши ентусиаст
-
bobolink написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=55870&highlight=%F2%E0%E2%E0%ED
това ще свърши работа!!!-ще пробвам с лепило и дъската-моя точно по средата виси

- changethegame
- младши ентусиаст
-
моя целият е виснал, като гюрук на кабрио е станал хахаха
претапицирането ще ми струва 70лв без колонките ама те са си добре, отказах се вече да го лепя защото за трети път се разлепя от слънцето и то вече фатално...

претапицирането ще ми струва 70лв без колонките ама те са си добре, отказах се вече да го лепя защото за трети път се разлепя от слънцето и то вече фатално...
e
има една много яка поговорка...
"евтиното излиза по-скъпо"
и една друга...
"не съм толкова богат, че да купувам евтино"
кой каквото и да прави, щом се е разлепило веднъж - пак ще се разлепи!
отивайте и си оправяйте таваните, че каките ще се смеят ...

"евтиното излиза по-скъпо"
и една друга...
"не съм толкова богат, че да купувам евтино"
кой каквото и да прави, щом се е разлепило веднъж - пак ще се разлепи!
отивайте и си оправяйте таваните, че каките ще се смеят ...

- changethegame
- младши ентусиаст
-
Мястото е автотапицерии зад стадион Спартак, между вулканизаторите и големият магазин за джанти, има и още едно място ама там повече цифра...
Re: _
[quote="roskoz_78"]A някой само да ми каже как се смъкват предните и задните колонки
[/quoтe]
Издърпваш гумените уплатнения (само около колонките) и после са на щипки

Издърпваш гумените уплатнения (само около колонките) и после са на щипки
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2