Дали ще стане и на е36 ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Дали ще стане и на е36 ?
Това го прочетох в раздела на е39
"За да ресетнеш ВСИЧКИ управляващи устройства и да изчистиш грешките, направи следното:
1. Откачи акумулатора: първо - и после +
2. Вземи един кабел и свържи двата полюса както са откачени от акумулатора.
(ВНИМАНИЕ: най-добре е акумулатора да се махне от колата, за да не стане късо съединение!!!)
3. с ключа дайте на контакт!
4. Изчакайте 30 мин. и закачете обратно акумулатора.
5. Включете на контакт, но в НИКАКЪВ случай не палете колата, а задръжте така 4-5 мин. докато се рестартира напълно софтуера на всички устройства.
След това запалете и карайте колата ПОНЕ 10 км. за да се настрои софтуера.
"
дали важи и за е36 ?
"За да ресетнеш ВСИЧКИ управляващи устройства и да изчистиш грешките, направи следното:
1. Откачи акумулатора: първо - и после +
2. Вземи един кабел и свържи двата полюса както са откачени от акумулатора.
(ВНИМАНИЕ: най-добре е акумулатора да се махне от колата, за да не стане късо съединение!!!)
3. с ключа дайте на контакт!
5. Включете на контакт, но в НИКАКЪВ случай не палете колата, а задръжте така 4-5 мин. докато се рестартира напълно софтуера на всички устройства.
След това запалете и карайте колата ПОНЕ 10 км. за да се настрои софтуера.
"
дали важи и за е36 ?
Както е описано "За да ресетнеш ВСИЧКИ управляващи устройства и да изчистиш грешките" това е някакъв тотален ресет на компа ама не ми е ясно като при свален акумулатор липса на всякакви тоци как става.
Не те съветвам да го пробваш на твоята кола въпреки че на всеки се е случвало да опре (+) -совия кабел на маса което си е същото на практика (виж не знам за "контакта"

Не те съветвам да го пробваш на твоята кола въпреки че на всеки се е случвало да опре (+) -совия кабел на маса което си е същото на практика (виж не знам за "контакта"

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Re: Дали ще стане и на е36 ?
ditko1 написа:3. с ключа дайте на контакт!
Интересно е признавам и даже доста незнам дали става за всички Е36-тици, но ме съмнение, че тези след 95-6 да доста близки до Е39 е по пътя на логиката е напълно възможно да действа незнам

Аз имам малко понатрупани грешки и тия дни ще го пробвам когато имам време и трябва да ходя някъде "поне 10км."
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Re: Дали ще стане и на е36 ?
_BoBI_ написа:ditko1 написа:3. с ключа дайте на контакт!
Интересно е признавам и даже доста незнам дали става за всички Е36-тици, но ме съмнение, че тези след 95-6 да доста близки до Е39 е по пътя на логиката е напълно възможно да действа незнам![]()
Аз имам малко понатрупани грешки и тия дни ще го пробвам когато имам време и трябва да ходя някъде "поне 10км."
Ми вече си ходил до там се оказа

4 мнения
• Страница 1 от 1