Въпрос- Каква точно Е38 да си взема
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос- Каква точно Е38 да си взема
Колеги здравеите.Без съмнение наи култувия автомибил за мен както и за много от колегите тук е Е38.Има мафиотска физия ,возията е на много добро ниво и .т.н. т.н. да не изброявам че много похвални работи могат да се изпишат.Та въпроса ми я за кои точно модел на е 38 да се спра.Относно годините интересуват ме от по новите модели след 98-99 година дето след феис лифта.Много се колебая защото едни пишат че дизеловия мотор например 730 Д бил много хубав други го упрекват че се чупел.Напомням ви че дизел БМВ досега не съм имал.карал съм ама не съм имал да съм запознат какви минуси може да ми поднесе.
Даваите съвети всякъкви моля.
Благодаря ви
Даваите съвети всякъкви моля.
Благодаря ви
vvvvv
Според мен 3.0д е най-удачния от към вървеж и разход. За проблеми не знам, но разбира се ако не е бил поддържан най-вероятно ще е проблемен. Също така хубавото на 3.0д е, че се вмъква в границата от 35лв на 1 kW. Според мен една истински читава с доста екстри не ти стъпва в България от Германия под 30к лева. Успех и да се похвалиш после какво си взел! 

There is no replacement for displacement
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
add1cted написа:Според мен 3.0д е най-удачния от към вървеж и разход. За проблеми не знам, но разбира се ако не е бил поддържан най-вероятно ще е проблемен. Също така хубавото на 3.0д е, че се вмъква в границата от 35лв на 1 kW. Според мен една истински читава с доста екстри не ти стъпва в България от Германия под 30к лева. Успех и да се похвалиш после какво си взел!
толкова - поне 30 000лв. трябва да инвестираш в нещо по читаво. На мен е38 ми взеха съня - аз съм излудял на темата и още ровя и чета и мисля .... и събирам сума.
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
и аз съм същия не смятам още утре да си го купя.Поне едно два три месеца ще се озъртам и събирам мнения /А после може и да изпадне нещо на кириика
vvvvv
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
еми то от ден на ден цените падат
скоро сигурно и мик-макциза ще падне и тогава може да почнем да се радваме на по мощнички колички
скоро сигурно и мик-макциза ще падне и тогава може да почнем да се радваме на по мощнички колички

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
_65536_kb_sec_ написа:еми то от ден на ден цените падат
Той акциза може и да падне ама и данъците ще скочат, а тогава парите за акциза ще ги даваме под формата на дакък за 1.5-2 години. То така е и по света де, няма акциз ама данъка е убийствен.

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
e добре единственият вариант ли остава да карам 725 тдс.аз такова не искам.искам от 3000 кубика нагоре
vvvvv
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Карал съм 740 и мога да твърдя че е много яка резачка и човека твърдеше че върви повече от 750 и .
Много ми е все пак 12 цилиндъра .даите още съвети за между 3000 и 4000 кубика бензин или дизел
Много ми е все пак 12 цилиндъра .даите още съвети за между 3000 и 4000 кубика бензин или дизел
vvvvv
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ми казах ама да повторя - 730 и 735 редовия мотор е лесен за поддръжка и не е никак капризен за каквото и да било
730 и 740 V8 вече е друга ракия - там нещата са малко по сложни не всеки може да бъзика
така че сам си преценяват
бензиновите мотори мисля че за сега са истината като на тях им се сложи алтернативна горивна система ( газ, метан ...). Поне така мисля че излиза доста по евтино
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=63060&postdays=0&postorder=asc&start=0
730 и 740 V8 вече е друга ракия - там нещата са малко по сложни не всеки може да бъзика
така че сам си преценяват
бензиновите мотори мисля че за сега са истината като на тях им се сложи алтернативна горивна система ( газ, метан ...). Поне така мисля че излиза доста по евтино
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=63060&postdays=0&postorder=asc&start=0

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3