Не ви ли дразнят:
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Не ви ли дразнят:
- Хората които паркират около входа и на тротоарите на МОЛ-овете, въпреки че отдолу паркинга е фрии и е празен;
- Хората които вътре в паркинга гледат да паркират все около входовете, че ако може и вътре във входа, без значение къде има обозначено парко място;
- Хората които паркират на завои без да им пука за другите;
- Хората които карат в насрещното движение и ти святкат за да се дръпнеш в страни да минеш;
- И за съжаление, много от тези хора са с BMW
- Хората които вътре в паркинга гледат да паркират все около входовете, че ако може и вътре във входа, без значение къде има обозначено парко място;
- Хората които паркират на завои без да им пука за другите;
- Хората които карат в насрещното движение и ти святкат за да се дръпнеш в страни да минеш;
- И за съжаление, много от тези хора са с BMW

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
вече май се чудите ква тема да си измучите от пръстите......асене дай паролата за малко ве 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
еми бате.... ще спират пред мола... нали са си харесали сандалки
тия с другите марки нали ходят с джапанки...спират пред илиенци

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Уточни с кой модел БМВ са и едва ли ще ме изненадаш, ама айде да не го споменавам
Деца, какво да ги правиш. Ходя по студентски град и им гледам мизерията, просто нямам думи да опиша какво чувствам като видя поредното дупе. Невероятно е как осъзнавам колко много неща в живота зависят от собствената ни психика и нищо друго!
Начина на живот, еведневието, навиците за шофиране, паркиране, дори провеждане на нормален разговор с друг човек. Начина на обличане, слушаната музика... и т.н. Аз не съдя никой, всеки сам си избира съдбата - ако ни пречи на нас, ние решаваме дали да се борим за своето право или просто да стоим встрани и да се пазим. Твърде много хора избират един неразбираем за мен начин на живот, изпълнявайки безумни каскади не само с прослувутите си БМВ-та, но и с ежедневието си. Аз обичам този форум, този БМВ клуб, защото по чиста случайност го мернах, регистрирах се и постепенно свикнах да присъствам тук в нормалното си ежедневие - следвайки една идея, за удоволствието от шофирането на автомобили марка БМВ, за удоволствието да познавам основателите и последователите на БМВ клуба, които по някакъв начин смятам, че обогатяват житвйския ми опит. Но да не изпадаме в подробности - просто ви призовавам да не губите нишката на живота си, мислете дълбоко и бъдете себе си! Лека вечер и всичко хубаво на феновете!!!

BMW only!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве най ме дразнят тия с магарцедесите ама кво да прайш.. расизъм било ако ги сгазиш
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Колега, аз вече смятам, че колата няма значение...значение има човека, който я управлява! Не мразя конкретна кола и шофьора и. Може да имам на ум да се пазя от някои (примерно с Астри-те имам неприятни случаи и се пазя от тях), но никога няма да се заяждам на пътя с дадена марка и модел автомобил - стремя се да бъда положително настроен и така трябва да бъдат всички! Обаче към мен никога не са били добре настроени водачи на МПС-та със солидна цена (Q7, X5, ML...). E да си ебат путката майчина и копелета скапани, мен не ме ебе особено
Та за БМВ-та най-много ме е яд, защото марката ми е в кръвта и ме е яд, защото улигофрени придават лоша слава. Точно поради тази причина не трябва да имаме предрасъдаци за марките като мерило за културата на водачите!

BMW only!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
мухахах-кикикиики и тем подобниamd написа:Колега, аз вече смятам, че колата няма значение...значение има човека, който я управлява! Не мразя конкретна кола и шофьора и. Може да имам на ум да се пазя от някои (примерно с Астри-те имам неприятни случаи и се пазя от тях), но никога няма да се заяждам на пътя с дадена марка и модел автомобил - стремя се да бъда положително настроен и така трябва да бъдат всички! Обаче към мен никога не са били добре настроени водачи на МПС-та със солидна цена (Q7, X5, ML...). E да си ебат путката майчина и копелета скапани, мен не ме ебе особеноТа за БМВ-та най-много ме е яд, защото марката ми е в кръвта и ме е яд, защото улигофрени придават лоша слава. Точно поради тази причина не трябва да имаме предрасъдаци за марките като мерило за културата на водачите!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Ето един културтрегер тука!
От него най-много бих се пазил, добре, че не съм го срещал до сега на пътя
Да ме изпреварва с вратите напред...срамота! 

BMW only!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
amd написа:Ето един културтрегер тука!От него най-много бих се пазил, добре, че не съм го срещал до сега на пътя
Уекинко да се не подлъзнеш...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
ще се срещнем,не се безпокойamd написа:Ето един културтрегер тука!От него най-много бих се пазил, добре, че не съм го срещал до сега на пътя

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2