за и против джиповете
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Re: за и против джиповете
alx написа:имам един познат... той си има хубава жена. жената му кара 4.8ис.
Ае твоя познат да нямаше бело порше хабриолет
Re: за и против джиповете
petio_petiov написа:alx написа:имам един познат... той си има хубава жена. жената му кара 4.8ис.
Ае твоя познат да нямаше бело порше хабриолет
не... той нещо не ги долюбва поршетата - много пари за малко коне били според него... друга тема...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Явно твоя познат не се збълсква достатъчно с понятието 'завой'

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Да вляза и аз в спора ,така карал съм 2 джипа (говорим за редовно каране) из Софията,от двата имам малко различни впеятления .....Черокито не е чак толкова голямо ,завива прилично (то е по-късо от една е36) и няма голям проблем с паркирането и маневрирането ,дупки те не са голям проблем имаше хубави предни седалки и приличен комфорт,динамиката си е като за камион,ама не сме тръгнали на състезание,повечето трафик те вижда и горе-долу се пази ....та за другия камион обаче....голям ,(над 5 метра ) маневриране невъзможно (на 4 лентов път не може да се направи обратен с 1 маневра ),по малките улици понякога даже не можеш да завиеш (ебаси 90 градусов завой го зимаш на 3 маневри),пак казвам голям е всички те виждат,всички се пазят (особенно като почнеш да прави слалом из трафика ),дупки,бордюри и тн за него няма всичко е равно
....седалките са гадни обаче ,возията е ужасна (казват че ако го натоваря ставала по-добра ,е да ама той събира един тон,от къде да намеря 1 тон багаж
)...динамиката си е посредствена ,но като за него е добре,разхода също се приема....но пък казват че е много здрав,не съм го пробвал още
пс:Бащата е геодезист и гази из калта

пс:Бащата е геодезист и гази из калта

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Нека да си имам една от старите Х5-ци facelift 3.0d, пък вие си карайте лимузините
С 2 ръце съм за джип, просто да гледаш от по-високо трафика си е друго, отделно че джиповета са много сигурни и също така по-новите джипки са доста удобни и возията е много прилична.

С 2 ръце съм за джип, просто да гледаш от по-високо трафика си е друго, отделно че джиповета са много сигурни и също така по-новите джипки са доста удобни и возията е много прилична.

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
Единственият недостатък на джиповете според мен е високия център на тежестта, което е предпоставка за по-лесното преобръщане... иначе пък факта че е по-висок от останалите коли (т.нар. проблен на съвместимостта) означава че при челен удар той ще се "покатери" върху обикновената кола и като цяло по-ниската кола ще го удари с по-слабата си част на конструкцията в доста по-силната част на джипа...
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
BMWALPINA написа:Дай ми една Х5ца и една Р1ца друго не искам
Къде ги дават ? Ако не та фанат земи една и за мен

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
BMW-X5 написа:BMWALPINA написа:Дай ми една Х5ца и една Р1ца друго не искам
Къде ги дават ? Ако не та фанат земи една и за мен