Black Hella - хоум мейд

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 15 Сеп 2007, 9:57

От днес спирам да предупреждавам а само ще трия!
Моля придържайте се към темата! Който има да показва фарове или нещо свързано с изработката им да го показва, излишните мнения ще бъдат изтривани без предупреждение!

Яворе, Сони - ако обичате стига сте се заяждали във всяка тема! Ако имате нещо да си казвате - ЛС!
Останалите сейрджий да отиват във тунинг.бг и там да седят и да си драскат!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Потребител
Аватар

Мнение от cupofcoffee$ » 15 Сеп 2007, 22:47

Дилян Пенчев написа:От днес спирам да предупреждавам а само ще трия!
Моля придържайте се към темата! Който има да показва фарове или нещо свързано с изработката им да го показва, излишните мнения ще бъдат изтривани без предупреждение!

Яворе, Сони - ако обичате стига сте се заяждали във всяка тема! Ако имате нещо да си казвате - ЛС!
Останалите сейрджий да отиват във тунинг.бг и там да седят и да си драскат!

Защо от днес само ще триеш без да предупреждаваш, бе? Има свобода на словото от 90-та година насам.
И как така излишните мнения ще се изтриват без предупреждение, ти ли ще определяш кои мнения са излишни, може да има скрит смисъл, недостъпен за твоя развиващ се мозък. На Господ ли ще се правиш, или вече знаеш всичко за БМВ, та ще определяш кое е смислено и кое - не?
Яворе, Сони - ако има нещо да си казвате, кажете си го в темите, хората ще преценят кой е прав, а не някакво модераторче, нали за това е форума?
Останалите сеирджии да си пишат където искат, няма кой да ги спре, освен собственият им ограничител.

П.С. И, Диляне, така и така си модератор, научи се да пишеш правилно, бате, иначе мъдри думи излизат изпод клавишите. Особено много бъркаш множествено число и употребяването на й-краткото! И потребители от други форуми ни гледат, излагаш ни всички, рзбирш ли, казвам го с най-добри чувства.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Сеп 2007, 23:10

cupofcoffee$ написа:......

Весел човечец си ти но се поизчерпа вече.
Форума е частен, има си правила. Ти не ги спазваш, следователно нямаш работа повече тук.

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 16 Сеп 2007, 8:56

cupofcoffee$ написа:....

Много съм превъзбуден и клавиатурата ми е гадна и като пиша бързо допускам технически грешки при писането, но не са вследствие на неграмотност ;)
Обещавам че вече ще пиша бавно и ще преглеждам за правописни грешки преди да си пускам постинга... :uups: :)

П.С. Това за скрития смисъл ми е ясно че го има, ама така не е много готино да се подхвърлят мръвки за дъвкане ;) Иначе и аз искам да се включа в офтопика и в хранилката и го правя понякога, ама ми се налага да спазвам правила :idea:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

...

Мнение от RORO » 16 Сеп 2007, 22:19

Диляне не им се вържи на всичките евалла батко ,че на тия години умееш да се въздържаш и да не им отвръщаш на всичките със същото което ти причиняват за модератор сиси супер бъдиси все така :D а всички други....... влезте в в :дата.бг: за да видите какво значи "модератаор"нищо лично поздрави на всички :D

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 16 Сеп 2007, 22:22

а ти влез в камор :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 16 Сеп 2007, 22:29

Явор написа:а ти влез в камор :mhihi:

и кво за там ...нищо не ме трогна. и кви са тия мини купъри или глупари там. части за BMW ли предлагаме или ирачки от зрънчо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към E30