Черното върху праговете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Черното върху праговете
Как да махна този черен слой който е намазан върху праговете, тъй като разбрах че когато се махне, отдолу си е цвета на колата? 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Имаше упътване някъде по сайтовете как става със шкурка, потърси в гугъл;) със сигурност съм го чел. Проблема обаче е, че отдолу върху боята май няма лак...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
При мен е сиво.... ма т'ва за сефте го чувам, че отдолу е цвета на колата.... някой друг да го потвърди???
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз не съм на това мнение..защо тогава и броните са в цвета на праговете в повечето случай
едва ли като свалиш цвета им ще остане цвета на купето..

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Отдолу 100 % е цвета на колата, мойто сиво леко се беше поизтъркало на някои места и отдолу се виждаше зеленото, ама го боядисах цялото без да го търкам;) Ако искате да проверите опитайте с нокът или нещо твърдо на някое скрито ръбче дето не се вижда;) При броните е друго, те са си чиста пластмаса, а тва сивото на праговете е малко като гума...

"това черното" е нещо от сорта на антикорозионните покрития BODY които са на базата на гума (каучук) и нямат изстъргване. Дори и да има оригинална боя под него (в което не съм убеден) ще се видиш в приключение докато го махнеш а след това праговете са си за цялостно боюдисване. Прецени си струва ли си упражнението като знаеш по какви пътища си караме колите и колко пясък и камъчета си има целогодишно по тях

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Mollov
- Мародератор
-
Като чета тая статия.... т'ва е ебаси хамалогията.... по-добре да се свали грубо и после да си ги пребоядисаш.... верно няма да стане за 10лв, ама е по-добре от колкото да клепаш отгоре с боя...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Mollov
- Мародератор
-
Мдааа... тия варианти с SuperCleaner и четка ми допадат много повече..... а т'ва SuperCleaner кво точно е? С "Белина" ще стане ли?

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2