M3 Challenge излезе.
Модератор: Общи модератори
- dan4o1010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b25 v kemper
играта е лудница от както я свалих кум 18 4аса днес до дега несум я оставил и за миг оба4е сум с клавиатура ама се нау4их яко да разцуквам дрифтовете требва да се пробвам за време 4е и аз да дам некои резолтат:)
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Прав си,пробвам се и дрифт да правя но нищо не излиза...можеш ли да дадеш някакъв съвет?WilliamsF1Team написа:BMWACSCHNITZER написа:А управлението добре ли е?Щото на GTR 2 кат влена по-бързо в завоя ходя да паса трева.![]()
Колега имаш скорости и съединител... Все ще я върнеш в пътя...

- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Аз съм с волан става за дрифт иначе е правена като GTR 2 and The RACE:the WTTC official game
Кажете как се играе в интернет ?
Кажете как се играе в интернет ?
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Cosworth написа:Кажете как се играе в интернет ?
От менюто multiplayer избираш интернет и си правиш регистрация която става точно за 1 минута ...
И за трети път питам има ли желащи за игра в нета ?
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Голяма мания е. Снощи разцъквах с колегите от HWBG. Времена - кой ти кара за време, стават ебати убийствените дрифтове. Все пак направих 2:23. По едно време се закачих при някакви немци и ми увисна ..... ченето. Тия връткаха обиколки по 2:13-2:14.
Довечера пак. Ако видите игра с име BMWpowerBG, паролата ще е "BMWPOWER", заповядайте да подрифтим.
Довечера пак. Ако видите игра с име BMWpowerBG, паролата ще е "BMWPOWER", заповядайте да подрифтим.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Cosworth
- ентусиаст
-
Да аз се регнах пробвам да вляза и ми дава грешно име или парола ... и немога да вляза да видя сърварите ?
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Cosworth
- ентусиаст
-
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Някои може ли да ми каже как да направя сървър щото с един приятел се опитваме да играем,тои намира сървъра но като се опита да влезе пише: You can join only when practice или нещо такова.А като правя сървъра там където пише практис има катинар?Как се праи тва чудо 

Играта е добра. Правена е по GTR2 (дори май използва енджина на GTR2). Mалката клавиатура е блокирана като при GTR2.
Може също да се прави връзка с Motec (i2 Pro) и да се гледат телеметричните данни на колата както при GTR2.
Toзи волан G25, няма ли и отделен скоростен лост?
Може също да се прави връзка с Motec (i2 Pro) и да се гледат телеметричните данни на колата както при GTR2.
Toзи волан G25, няма ли и отделен скоростен лост?
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Тая игра е за хардкор гей-мъри. Точно след 5мин играене ми иде да засиля лаптопа през терасата
Иначе стават перфектни донъти и дрифтове. Заслужава си да си купя един волан. Кажете кой е най подходящия и добрия за парите си? и работи с тази игра.

Иначе стават перфектни донъти и дрифтове. Заслужава си да си купя един волан. Кажете кой е най подходящия и добрия за парите си? и работи с тази игра.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.