Аз спасявам живот.Инициатива за пътна Безопасност..!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
еми аиде тогава клуба да се съберем и да си направим нашето бмв селце
естествено с представителство на БМВ АГ на центъра

естествено с представителство на БМВ АГ на центъра

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
яала го те !--
предлагам в инициативата Аз спасявам живот да се вклочи Максим Ставийски-и без това има опит в инициативите по безопастността на движението а и е в близки отношения с органите на КАТ. Казвал съм го 1000 пъти-докато не се изкорнени корупцията е рекета на катаджиите катастрофи и жертви ще има-всики който има 50 лева в джоба се чуства безнаказан да кара бързо, да засича дрегите, да минава на червено, да изпреварва рисково и на забранените места-тези 50 лева елиминират целия закон за движение по пътищата, всички медийни кампании, всички показни мероприятия на кат, всички европейски директиви 50 лева(в много случаи и 20). Нека всички близки на загинали по пътищата, нека всички осакатени да знаят-човешкия живот в България струва 50 лева. Както при случая със Ставийски-ако полицаите не бяха взели подкупа и не го бяха пуснали пиян щяха да спасят човешки живот-но кое е по важно за полицаите-живота или рушвета-РУШВЕТА!!!
Последна промяна EBEEMVACIA на 14 Сеп 2007, 10:30, променена общо 1 път
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Казвайте къде, и да се заселваме

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Re: яала го те !--
EBEEMVACIA написа:предлагам в инициативата Аз спасявам живот да се вклочи Максим Ставийски-и ........... Както при случая със Ставийски-ако полицаите не бяха взели подкупа и не го бяха пуснали пиян щяха да спасят човешки живот-но кое е по важно за полицаите-живота или рушвета-РУШВЕТА!!!
Напълно подкрепям. Изобщо, ако има инициатива нова, поне нека е срещу безотговорността на катадажиийте. Но докато няма реален контрол върху органите на кат, нищо няма да се промени.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
в тази връзка дойде време и аз да разкажа една историйка. не се случва на мен, но на много добър мой приятел, а и не е съвсем "на пътя", но пак е показателно.
значи въпросният приятел спира на синя зона до хотел Кемпински-Зографски и си купува талон от момчето със зелената жилетка. тръгва да влиза в хотела и в този момент оттам излита МУТРА, отива право при синьо-зонаджията и почва да му крещи "Махни веднага това НЕЩО от колата ми!" - става въпрос за скобата, която междувременно са поставили на мерцедеса му. момчето почва да му обяснява, че всеки момент ще дойдат едни други хора и ще му я махнат (онези с малките микробусчета). тамън спира да му обяснява и онзи ми ти гардероб му вкарва глава в лицето... момчето се срива естествено на земята.
моя приятел веднага звъни на полицията, обяснява ситуацията и влиза да си свърши работата в хотела. като излиза - какво да види - вече е дошла патрулка, но вместо полицаите да арестуват МУТРАТА, въпросният господин ШАМАРИ полицаите, а те дори не се и опитвали да се защитят по някакъв начин, нищо че имат оръжие!
естествено, моят приятел побързал бързо-бързо да се качи в колата си и да отпраши, защото ако онзи беше разбрал кой се е обадил на 166...
та честито, мили българи, живеем в страхотна държава!

значи въпросният приятел спира на синя зона до хотел Кемпински-Зографски и си купува талон от момчето със зелената жилетка. тръгва да влиза в хотела и в този момент оттам излита МУТРА, отива право при синьо-зонаджията и почва да му крещи "Махни веднага това НЕЩО от колата ми!" - става въпрос за скобата, която междувременно са поставили на мерцедеса му. момчето почва да му обяснява, че всеки момент ще дойдат едни други хора и ще му я махнат (онези с малките микробусчета). тамън спира да му обяснява и онзи ми ти гардероб му вкарва глава в лицето... момчето се срива естествено на земята.
моя приятел веднага звъни на полицията, обяснява ситуацията и влиза да си свърши работата в хотела. като излиза - какво да види - вече е дошла патрулка, но вместо полицаите да арестуват МУТРАТА, въпросният господин ШАМАРИ полицаите, а те дори не се и опитвали да се защитят по някакъв начин, нищо че имат оръжие!
естествено, моят приятел побързал бързо-бързо да се качи в колата си и да отпраши, защото ако онзи беше разбрал кой се е обадил на 166...
та честито, мили българи, живеем в страхотна държава!

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2