Питане за червената красавица (ОВ 9548 АР)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Питане за червената красавица (ОВ 9548 АР)

Мнение от moonspell » 02 Авг 2007, 10:34

Здравейте...имам една малка молба към неизвестният за мен собственик на хубавицата, която видях в Галерията (006) - рег.№ ОВ 9548 АР.
Моля те, ако някой ден решиш да се разделиш с нея пиши ми на мейла или в кюто какви са условията.

Благодаря предварително и пожелавам безаварийно и леко препускане из пътищата на всички влюбени в тази марка коли :-)

Поздрави и хубав ден,
Бистра

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Сеп 2007, 8:17

:shock: Чак сега случайно видях темата ,дкато ровех да търся една друга :arrow: снимката в галерията на сайта е от преди поне 1 година, автомобила е още по-напред от към оптика ,изключителен екземпляр и малко се съмнявам да поиска собственика й да с раздели :roll:
Върви страхотно,завива страхотно и спира изрудски :!:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

http://www.vbox7.com/play:64f31373

Георги Пенчев
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 14 Сеп 2007, 9:44

наистина страхотен екземпляр ;)

Потребител
Аватар

Мнение от бебето » 14 Сеп 2007, 11:45

:++ :++ :++ направо е върховна!Истинско удоволствие,балсам за очите! :winky: :winky: Радвам се че в моя регион има такава прелест!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 14 Сеп 2007, 12:38

20ка :roll: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 14 Сеп 2007, 12:39

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Paff » 14 Сеп 2007, 13:05

аз лично на събора гледах ей така :shock: :shock: :++ и тук там капеха лиги :mhihi: няма такава е30-ка направо е лудница

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 14 Сеп 2007, 13:18

Paff написа:аз лично на събора гледах ей така :shock: :shock: :++ и тук там капеха лиги :mhihi: няма такава е30-ка направо е лудница

и аз бех така :shock:
п.п. шоферската седалка е адски удобна :twisted:
колата е ЧУК
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Питане за червената красавица (ОВ 9548 АР)

Мнение от grnka » 14 Сеп 2007, 13:54

moonspell написа:Здравейте...имам една малка молба към неизвестният за мен собственик на хубавицата, която видях в Галерията (006) - рег.№ ОВ 9548 АР.
Моля те, ако някой ден решиш да се разделиш с нея пиши ми на мейла или в кюто какви са условията.

Благодаря предварително и пожелавам безаварийно и леко препускане из пътищата на всички влюбени в тази марка коли :-)

Поздрави и хубав ден,
Бистра

колежке Бистра или Вампирия ,ако вземем предвид легендарната група на ника ти тези снимки не са направени с добро качество...на живо тази кола изглежда по-добре отколкото изглеждала на шоурума на БМВ през 1988 или 89 година...погледни и едно комби под името Дилян Пенчев...тези два екземпляра карат женската популация да се подмокри гащичките и мъжката очите...и на бат' Явор Е30ката от събора беше ебати и злобната машина... :twisted:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Сеп 2007, 22:30

Като заклет фен на Е30 от доста време, съм зяпал стотици сайтове и хиляди снимки на най-различни Е30-ки от цял свят, и мога с чиста съвест да кажа, че въпросния червен звяр е едно от най-красивите екземпляри, които съм виждал.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Сеп 2007, 22:45

!!Asen_X написа:Като заклет фен на Е30 от доста време, съм зяпал стотици сайтове и хиляди снимки на най-различни Е30-ки от цял свят, и мога с чиста съвест да кажа, че въпросния червен звяр е едно от най-красивите екземпляри, които съм виждал.

ти коте не си фен ти си бот феновете неспят за да си оправят колите ти си нехаиник :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

пс ела ти замажем капака
ИзображениеИзображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Сеп 2007, 23:14

dizelboy написа:
!!Asen_X написа:Като заклет фен на Е30 от доста време, съм зяпал стотици сайтове и хиляди снимки на най-различни Е30-ки от цял свят, и мога с чиста съвест да кажа, че въпросния червен звяр е едно от най-красивите екземпляри, които съм виждал.

ти коте не си фен ти си бот феновете неспят за да си оправят колите ти си нехаиник :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

пс ела ти замажем капака

Викаш да взема да я хвърля и да си взема някоя Голфетка а. :confused:

Бах ви в Маняците

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Сеп 2007, 1:11

pAbLo написа:20ка :roll: :roll:

RUMEN TONKOV е ник-а на човека ,който е създал това великолепие, от гр.Ловеч е :idea: Колата е с хомологирани състезателни седалки, много истинско спортно окачване, спирачна система Тарокс с 6 бутални спирачни апарати, двигател с кубатура над 2,5 литра мисля ,че е 2,7 ,от моето усещане при потегляне от място направо съм оставал много очуден как може М20 да се развъртва толкова бързо и леко :shock: Нови гуми Йокохама Парада,които след сериозно загряване започват да задържат гумите да не буксуват безпомощно поне на 3-та скорост ....

Румката има още една Е30-ска - сива,която тази година на събора спечели първо място в Е30 ,ще намеря снимки утре и ще кача и тя е много добра машина, даже е по-силна от червената :twisted:

Абе с две думи , до сега каквото съм видял с очите си,толкова качествени преработки май не съм срещал :roll:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 15 Сеп 2007, 8:04

!!Asen_X написа:
dizelboy написа:

пс ела ти замажем капака

Викаш да взема да я хвърля и да си взема някоя Голфетка а. :confused:

Бах ви в Маняците

:OT: базикам се бе :winky: :winky: :winky:
ИзображениеИзображение
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 15 Сеп 2007, 10:30

Penchev написа:
pAbLo написа:20ка :roll: :roll:

двигател с кубатура над 2,5 литра мисля ,че е 2,7 ,от моето усещане при потегляне от място направо съм оставал много очуден как може М20 да се развъртва толкова бързо и леко :shock:

Видях колекторите на М20ката и затова питах ;)

Следваща

Назад към Извън Темата