Днес....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Днес....

Мнение от Dimo » 12 Сеп 2007, 8:32

Историйката е от днес и не е кой знае какво, но искам да ви я разкажа. Тъкмо сядам пред компютъра в работата и съм толкова превъзбуден, че бих оправил и елен от това което се случи.
Тръгвам сутринта с Баварката за работата и минавам да взема приятелката, после минавам покрай червено знаме и правя десен завой към кръговото на четрърти километър.
Обаче ядец, задръстването е убийствено и понеже се бях прецакал вече си викам ще мина по едно издълбано пътче което свързва това платно с насрещното и ще обърна да търся другаде по незадръстен път въпреки че едва ли ще е възможно.
Та така, качвам се аз на пътчето и уж леко леко, лампата на АСЦ-то почва да премигва, а колата все повече намалява, а аз все повече натскам газта, в крайна сметка АЦС-то се побърка да мига и колата почти спря на място.
Точно в този момент дойде мигът на истината, натиснах вълшебното ми копче и изключих АСЦ-то, след което първа и умишлено много газ.........и като заигра пустата задница, като взе да се суче, мале мале.
Стигам до момента в който слизам на асфалта в насрещното и гледам коли има ама са бая далече и от там газ колко може, до прекъвач!
Задницата за секунди ме изпревари, следва бързо завъртане на волана на обратно и повторно поднасяне в обратна посока, така още 2 пъти след което започва да ми идва акъла и да се оглеждам, полицаи няма, покрай мен мина някакъв лансер и ония ме гледаше ей така :shock: , а в задното огледало виждах една голяма кална :twisted: крива следа от колата. Последва втора на прекъсвач и спиране на светофара с разтуптяно сърце, оглеждайки се отново, този път за полицаи, след като се бях върнал съвсем на земята.
Сега на лицето ми грее усмивката поднесена от удоволствието да караш БМВ със ЗАДНО!!! :D

П.С. Прекланям се пред човека който е измислил задното предаване, истински гений :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 12 Сеп 2007, 9:06

Там около Дунев има едни мишоци дето се крият в храсталака рано сутрин и много се мръщят на 20 лева... Оглеждай се много добре :)

Иначе задното... :bowdown:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 12 Сеп 2007, 9:15

Бря, таз 16-ка много палава :) Умната с тия калища, че като ти станат и предните гуми като валяци няма спиране...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Сеп 2007, 9:17

Сектанти :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 12 Сеп 2007, 12:19

хехех и са вече само от там минаваш без причина нали !? :mhihi: :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 12 Сеп 2007, 17:18

Дрифтар :mhihi: :mhihi: Значи и 316-ките става ли за яки дрифтове
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Сеп 2007, 4:15

да бе тея нали беха УЖ мрътвородени .. пак какви неща пишеш .... да не си сънувал нещо от превъзбуда :mhihi:
нещо не ми се връзва тука има некфа измама ... мноо се лъже по тоя форум ей :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Сеп 2007, 12:27

аве на кал и лед всичко дрифти, нема лъжа, нема измама
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 13 Сеп 2007, 12:50

Sharo написа:аве на кал и лед всичко дрифти, нема лъжа, нема измама

човека го е обяснил подробно-пресякъл е през тревата между двете ленти и от там е събрал кал и вода :mhihi: искам заднооооо :uups:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Сеп 2007, 9:13

Sharo написа:аве на кал и лед всичко дрифти, нема лъжа, нема измама

Моля моля, аз мога и на асфалт, стига да не е много грапав, че на бетона на Божура неиска мръсницата :mhihi:
Изображение

Назад към Страхотни истории