Е36 325TDS колко струва в БГ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Honda Prelude H23
Мечтае да кара: S2000
Детайли за колата: 4WS

Е36 325TDS колко струва в БГ?

Мнение от rollin » 13 Сеп 2007, 1:57

Здравейте на всички.
Значи имам едо питане!
За какви пари мога да се сдобия с горепосочения баварец?
Като екстри ме интересува да има климатик(климатроник) и ел пакет.
Казаха ми, че в Дупница имало много коли и съм можел да разгледам, но ми е доста далечко и затова искам да се допитам до вас за цена(горе-долу)
поздрави ;)
Car-Audio маниак
SPL TEAM Parvomai

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Сеп 2007, 5:12

цени народни ... 4-5-6 и после се абонираш за форума Е36 всеки ден да пускаш по нова тема ... ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rollin » 13 Сеп 2007, 9:13

bam-bam написа:цени народни ... 4-5-6 и после се абонираш за форума Е36 всеки ден да пускаш по нова тема ... ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ :mhihi:

и защо така бе човек?Ти ме плашиш още преди да съм я взел?Какво толко им се чупи та всеки ден да съм заровен във форума?
Кажете предимствата и недостатъците.
Car-Audio маниак
SPL TEAM Parvomai

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 13 Сеп 2007, 9:38

rollin написа:
bam-bam написа:цени народни ... 4-5-6 и после се абонираш за форума Е36 всеки ден да пускаш по нова тема ... ПРОБЛЕМ ПОМАГАЙТЕ :mhihi:

и защо така бе човек?Ти ме плашиш още преди да съм я взел?Какво толко им се чупи та всеки ден да съм заровен във форума?

Той не те плаши.
Дава ти вариант. Аз карам е39 525 тдс, еми мое да гори и 4.5 на 100, ама тоя разхад само веднъж съм го видял, щото нямам нерви да я карам като баба. Иначе в града е от 8 до 15 на 100 :mhihi: .
Съвет :arrow: палиш я, правиш едно пробно кръгче, докато загрее и стрелката на темпе ратурата застане точно на средата, МРЪДНЕ ЛИ МАЛКО от там към червеното БЯГАЙ БЪРЗО ОТ ТАЯ КОЛА, после като я загасиш, изпуши една цигара, влез и я запали, ако върти повече от 2-3 сек. пак бягай от нея. А и черни, бели, сини и прочие пушеци също не са присъщи. Километрите дето ги пише не са от значение, важното е да ти хареса колицата. А за другите неща, дето колегата писа, вече са решени проблеми и ти само ще консумираш евтини решения. Айде успех с покупката.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rollin » 13 Сеп 2007, 11:32

Мерси за съвета :D
Значи казахами за някаква електроника която се прецаквала когато колата навърти около 250-300хил. километра и че била доста скъпа!
Това било масов проблем при този мотор.Аз съм чувал как работи едно такова - мотора му липсваха оборотите на празен ход(не гаснеше, но и не работеше спокойно)
Колко струва ремонта на това?Някой знае ли?
Car-Audio маниак
SPL TEAM Parvomai

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 13 Сеп 2007, 13:21

rollin написа:Мерси за съвета :D
Значи казахами за някаква електроника която се прецаквала когато колата навърти около 250-300хил. километра и че била доста скъпа!
Това било масов проблем при този мотор.Аз съм чувал как работи едно такова - мотора му липсваха оборотите на празен ход(не гаснеше, но и не работеше спокойно)
Колко струва ремонта на това?Някой знае ли?

Еееееееееее, това е много сложен въпрос, от 200 до.......
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Сеп 2007, 22:29

rollin написа:

а плашим те ... ти си я земи пак после ше имаш уплах от сервизи нон стоп :mhihi:
мани майтапа искаш ли убава кола не праи компромис треа да лъщи и да работи като Сейко 5 ако не бегаи с 200 да нема са тука има леко забележка там има .. ми представи си как е подържана да има ;)
а си представи невидимите забележки колко ще са ако колата има доооста забележки които някои си казват е ко толко за 5 бона толко и после имат клубна карта да пишат по повече думи и да не им се карат за спам :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 13 Сеп 2007, 22:39

Никой не те плаши - обясняват ти, че евтиното излиза скъпо - купуваш я за 6 и после даваш още 3 и ако господ е с теб ще стане кола от нея! По добрия вариант е да си вземеш за повече пари, но да си ги заслужава - за целта преди да купиш нещо отивай в камор или дарукар дай 100 лв и да и направят цялостен преглед :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rollin » 13 Сеп 2007, 22:47

Благодаря за мненията на всички.
Car-Audio маниак
SPL TEAM Parvomai

Назад към E36