Спадане на гуми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ходих до тези от където взех гумите, свалиха ги пак от джантите и сега диагнозата е , че джантите ми имат малки бабунчици, там където се лепи гумата и затова издишат. Сега уж ми ги залепиха хубаво - ще поживеем и ще видим какво ще стане. Интересно е как изпускат само при новите, а при старите нямах никакъв проблем - продължвам да нямам проблем и с предните, а нали взе пак са си същите джанти?!
Интересна работа 

- Psysky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 E46 2.2
След малко каране всяка дупка действа по различен начин на всяка джанта и някоя може да е пострадала от това... много е странно как така само задните ама знаеш ли ги, може да си попаднал на специални дупки
Тва само мое мнение. Иначе аз по колата си не съм пипал много ама виж, толкова проблеми имах с джанти, че вече нищо не ме учудва

Тва само мое мнение. Иначе аз по колата си не съм пипал много ама виж, толкова проблеми имах с джанти, че вече нищо не ме учудва

........
Ако изпуска м/у гумата и джантата се разбира , просто трябва да се изчака малко повече след като се омаже,става много ситна пяна.Ако ги топват за малко във ваната нищо няма да видят(говорим при слаб пропуск)
Ами може и да ме мяткат - като не разбирам. Аз и затова все питам и разпитвам, защото усещам че повечето майстори като видят жена насреща едва ли не се чувстват длъжни да я излъжат. Такива глупости съм чувала, че дори идея да си нямаш като се замислиш малко поне и виждаш че няма никаква ама никаква логика. Днес е ден втори след поредното лепене и сега ги следа да видя какво ще стане този път. А за изпускането наистина изпуска само м/у гумата и джантата.
Добре де като изпуска само м/у гумата и джантата как тогава с предните ти гуми нямаше проблем
Да не би "майстора гумаджия" да е изкривил джантата при слагането ама то не знам какъв левак трябва да си за да го направиш това
Или като е свалял старите, ако са биле бая стари гумите и да е напъвал здраво за да ги искара
чудна работа 

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Имах подобни проблеми и пак с гуми Пирели.Явно самата гума е
по-твърда и не прилепва плътно към джантата.
по-твърда и не прилепва плътно към джантата.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2