внимаваите с алармете !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
внимаваите с алармете !
ЗНАчИ НА ВТОрИЯ ЕТАЖ СЪм ИИИИИИИ имам сателитна чиния с нормален конвертор с изход на 950-мхц и един хубав ден си пускам приемника - гледам некви гадни хоризонтални черти бръмчат през 5-6 секунди и издивех - носим го на ремонт - ония разправят имало некви аларми със скачащ код и двупосочни излъчватели към дистанцията и обемни скенери в купето чиято честота съвпадала с таз на конвертора ми ! сичко било наред и си го пускам сателита - верно нема грешка
- по ено време как си гледам паркира едно Е39 - червено и се скапа целата гледка
- пак чертите
- лошото беше че оня изглеждаше мноо як нещо и вече 1 седмица
не я маха под чинията ми
--Е ИЗДИВЕХ - на покрива на блока ми има една джанта от зил пълна с цимент и заварена тръба за тв антена - планът е готов
петък вечер се качвам на покрива и извършвам балистични измервания с джантата
2-3 замаха с тежката 30-тина кила джанта и я пускам в тъмнината надолу -- -чу се ПрААС и наи после гадната му аларма си свърши работата
слизам през друга капандура в нас и гледам сеир - направо джантата е отнесла десния калник
, а оня го немаше и цела нощ тъпата аларма не млъкна - после я качи на влек щот беше изкърен акумулатора
- така че внимаваите ки аларми избирате 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Моли се човека да не чете форума, че може тебе да те пусне от покрива с 30кг джанта на врата. Поне аз бих постъпил така.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
оо чат - спокаж - това беше 2003гFking написа:Силно се надявам човека с БМВ-то да прочете това, разбрахме че си на втория етаж, по сат-а ще се ориентира коя врата.
Ако бях на мястото на админа щях да пусна и ИП-то на тоя олигофрен, публично..........и все някой ще познава някой в съответния доставчик...адрес...и...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Нищо че е било 2003г.... Ако го чете това пича и както разправяш че е някъв здрав честно ти казвам ше те направи труден за рисуване ... Може ли верно да си толкова проЗд ве... Да счупиш на човека колата за това че тъпата ти антена не хващала... Човека какъвто и да е и квото и да е сигурно е бачкал за тая кола а ти някъв пишльо за собствен кеф ше му чупиш колата... Сигурно 5ст. не си изкарал тоя живот пич....
Дано пича чете темата .. Аз ако съм на админите ше я направя важна тема и да му видят случайно на тоя келеш признанията зада му нашарят тъпата кратуна....
Успех пич... Ама верно ли си толкоз проЗд! Ебати патологичния случай...
Че и неграмотен ебати пикльото... АлармИте се пише...
Дано пича чете темата .. Аз ако съм на админите ше я направя важна тема и да му видят случайно на тоя келеш признанията зада му нашарят тъпата кратуна....
Успех пич... Ама верно ли си толкоз проЗд! Ебати патологичния случай...
Че и неграмотен ебати пикльото... АлармИте се пише...
Силно се надявам човека с БМВ-то да прочете това, разбрахме че си на втория етаж, по сат-а ще се ориентира коя врата.
Ако бях на мястото на админа щях да пусна и ИП-то на тоя олигофрен, публично..........и все някой ще познава някой в съответния доставчик...адрес...и...[/quote]
админа да пуска ip-to !!!!
Ако бях на мястото на админа щях да пусна и ИП-то на тоя олигофрен, публично..........и все някой ще познава някой в съответния доставчик...адрес...и...[/quote]

админа да пуска ip-to !!!!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Братле я дай една снимка на майкати да я видим да ти направим по едно братче, после да има кой да те бута в количката?
- Новини
-
BBN написа:Ако бях на мястото на админа щях да пусна и ИП-то на тоя олигофрен, публично..........и все някой ще познава някой в съответния доставчик...адрес...и...
От това смисъл няма

Тази история ме подсеща за един дъртак, който ми спадна гумите на колата защото не му стигнал майсторлъка да си изкара Москвича от мястото, където го беше паркирал и решил, че така ще ми даде урок

Странно нещо е ..."правдата"

BMWALPINA написа:Братле я дай една снимка на майкати да я видим да ти направим по едно братче, после да има кой да те бута в количката?
Псувните са излишни. Спазвайте добрия тон.
П.С. Заключвам темата и се надявам това да е ясен знак за вас, че глупостите нямат място в този форум.
14 мнения
• Страница 1 от 1