при преминаване през неравности с повечко газчица притриса?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
при преминаване през неравности с повечко газчица притриса?
здравейте колеги, от известно време се чудя на това: когато настъпя докрая и като мина през ралси да речеме / може би гумите губят сцепление/ и придърпва- това зареди задното ли е или просто музиката в колата ми е слаба
има ли подобно нещо при вас?

има ли подобно нещо при вас?
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
И при мен е така. Бях пуснал тема но никой не каза нещо конкретно. Пот придърпване/претрисане нямам предвид нещо по окачването
. Колата ми е е36 с м40б18. Все си мисля, че е нещо по ел инсталацията. Слаба връзка кабели свещи 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: при преминаване през неравности с повечко газчица притри
nandrolon написа:когато настъпя докрая и като мина през ралси да речеме...
Аз като минавам през релси или съм пуснал газта, или съм натиснал съединителя. Никога не давам газ, защото знам за 2 счупени дифа по тоя начин.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Преди малко като бързах за мача, при рязка денивелация на настилката(гумите загубиха сцепление) и на мен ми го направи, като някаква защита от ЕКУ-то,... 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: при преминаване през неравности с повечко газчица притри
err0r написа:nandrolon написа:когато настъпя докрая и като мина през ралси да речеме...
Аз като минавам през релси или съм пуснал газта, или съм натиснал съединителя. Никога не давам газ, защото знам за 2 счупени дифа по тоя начин.
подсете ме / малко извън темата/ момчета внимавайте с резервните гуми! като сте със по големи джанти а резервната ви е 15-ка то уж е по -висока ма знам за няколко преебани дифа от разлика в гумите
6 мнения
• Страница 1 от 1