IFORMACIQ ZA SOFIA
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
IFORMACIQ ZA SOFIA
W nedelq 6te sam w sofia i mi e mnogo lubopitno,dali awto kradcite 6te pojelaqt kolata mi ako q spra nqkade iz grada. da sloja li nadpis "NA 16 GODINKI SAM NE ME BARAITE",A kakwo 6te mi prepora4ate za prez no6ta ?
Super kola !
Super jena !
Super priqteli !
Tova mu trqbwa na 4owek !
Super kola !
Super jena !
Super priqteli !
Tova mu trqbwa na 4owek !
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
отг::IFORMACIQ ZA SOFIA
Моито Скромнно мнение е да я оставиш на паркинг където и да е било в Сф, за една нощ все ще изкара в някой паркинг.
Speed Give Me all i Need.
Speed Give Me all i Need.
sas sigurnost NE IA OSTAVIAI BEZ NADZOR!!! moje i nisshto da ne stane naistina , no moje i da stane neshto za koeto dalgo shte sajaliavash
DaWolf

'91 E30 318is '83 E28 520iA
DaWolf
'91 E30 318is '83 E28 520iA
Az biah v Sofia 3 sedmici i goreshto ti preporachvam da polzvash platen parking. Na men mi kostvashe po 4 lv/den no pone spah spokoino ...
Dancho
Dancho
Za prez no6ta ia ostavi na parking, a za prez denia kadeto i da hodi6, kadeto i da ia spira6 NE OSTAVIAI NI6TO CENNO KOETO DA SE VIJDA (telefon,kasetofon ili kavoto i da e). I vnimavai kade spira6 4e sa se navadili edni paiakoobrazni i dokato sleze6 i si vklu4i6 alarmata i ve4e sa ia vdignali, a tova shte ti struva okolo 30 lv.Obadi se da se vidim da piem po bira. S teb se zapoznahme na Kazanla6kia motosabor tazi godina. Ot teb irazbrah za kluba ako si spomnia6.Ako ima6 vreme zvanni mi na 088 209 506 Viktor.
А бе Краси-вземи си Питбула с теб!!
дет вика ШАМАРА
"не ме харесващ-яш ми ХУ...
дет вика ШАМАРА
"не ме харесващ-яш ми ХУ...
6 мнения
• Страница 1 от 1