Помогнете да открия от какво иде едно странно дрънчене
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
При мен имаше такъж проблем и много се чудех от къде е .Шумът идваше някъде отзад и в последствие сае оказа ,че под самия калник на задните гуми имам някаква пластласа,която се беше откачила леко и като карам по неравнисти гумата се удря в нея.Трудно се вижда иначе.Дори като гледах и залягах не можех така на око да праценя ,че е от там идва хлопането.
.
Все пак проблемът се оказа доста баналаен - накладките.
На едната феродото и се беше отлепило от металната плочка и е лопало по диска. Пък хем бяха горе-долу нови.
Най-странното е че процедурата по разглабяне и сглабяне на спирачки, дискове и т.н. я бях правил вече веднъж в безуспешно търсене на дрънкащия звук и накладката си стоеше през цялото време цяла.
Сега като разглабях пак, се наложи малко да потупам с юмрук за да вкарам апарата обратно и тя ми се разпадна в ръцете.
Мушнах едни нови задни накладки и вече всичко е наред.
На едната феродото и се беше отлепило от металната плочка и е лопало по диска. Пък хем бяха горе-долу нови.
Най-странното е че процедурата по разглабяне и сглабяне на спирачки, дискове и т.н. я бях правил вече веднъж в безуспешно търсене на дрънкащия звук и накладката си стоеше през цялото време цяла.
Сега като разглабях пак, се наложи малко да потупам с юмрук за да вкарам апарата обратно и тя ми се разпадна в ръцете.
Мушнах едни нови задни накладки и вече всичко е наред.
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
После си вземаш стапало,после баскаса и така все по малко ще се чува.

Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2