и аз за ангелските очички

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 09 Сеп 2007, 22:27

SuPeR_FLY написа:Тея дни ще пробвам как вървят нещата с Е30, дано да стане :!: valeto търси около всички щандове за пердета и тапети. В различните магазини са на различни места закачени. Обиколи всичко и ще ги намериш - по 2 са във найлон със син етикет отгоре, 1м са дълги. Аз днес в Бургаския Бриголаж колко ги търсих мани... :mhihi: :mhihi:

мисля че се водят водачи за пердета и от едната страна имат някаква кукичка ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 09 Сеп 2007, 23:23

Lacho написа:
SuPeR_FLY написа:Тея дни ще пробвам как вървят нещата с Е30, дано да стане :!: valeto търси около всички щандове за пердета и тапети. В различните магазини са на различни места закачени. Обиколи всичко и ще ги намериш - по 2 са във найлон със син етикет отгоре, 1м са дълги. Аз днес в Бургаския Бриголаж колко ги търсих мани... :mhihi: :mhihi:

за щори колега- водачи за щори се водят ама и ти колко пъти купува не ги запомни :shock: :mhihi: :mhihi:
Мите не ти ли писна да ги праиш тия "гелета" бе :D радвам ти се на ентусиазма-честно 8)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 10 Сеп 2007, 0:22

Ами писна ми ама кво да правя - все някой приятел казва ай направи ми и мога ли да му откажа... пък и по някоя жълтица пада :mhihi:

П.П. Направо съм в депресия - 2 крушки ми изгоряха на новите очички :( Писна ми вече, за 1000000 път ги правя... Май пак към диодите ще се връщам ама като не мога да случа все на читави и те горят кво да прая :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 10 Сеп 2007, 9:19

Когато си купих в Бриколаж, на етикета пишеше нещо от рода на "Курнизна пръчка". Просто не търсите достатъчно добре, намират се около дръжките за шкафчета и релсите за пердета.

Успех с търсенето :mhihi:
bmw

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 10 Сеп 2007, 9:24

furnata написа:
Lacho написа:

за щори колега- водачи за щори се водят ама и ти колко пъти купува не ги запомни :shock: :mhihi: :mhihi:
Мите не ти ли писна да ги праиш тия "гелета" бе :D радвам ти се на ентусиазма-честно 8)

За пердетата са бе колега, с тва ако дръпнеш щора ще се спраска :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11

Мнение от valeto » 10 Сеп 2007, 9:40

Абе колеги,аз ви говоря за плътен профил,не за пръчките дето с тях се връткат щорите.Тези за щорите вътре са кухи.Аз искам плътен профил като на клипа дето онзи чужденец прави ангелските очички,сещате ли се?Искам да е плътен защото разсейва по-добре светлината!!!Та затова търся помощ....иначе тия кухите пръчки за щорите си ги има,а в бриколаж са с поръчка...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 10 Сеп 2007, 9:46

valeto написа:Абе колеги,аз ви говоря за плътен профил,не за пръчките дето с тях се връткат щорите.Тези за щорите вътре са кухи.Аз искам плътен профил като на клипа дето онзи чужденец прави ангелските очички,сещате ли се?Искам да е плътен защото разсейва по-добре светлината!!!Та затова търся помощ....иначе тия кухите пръчки за щорите си ги има,а в бриколаж са с поръчка...

Абе колега ние за плътни говориме, ама като няма кой да чете така ще е. И при това тия плътните не са за щори, а за пердета. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от valeto » 10 Сеп 2007, 9:53

Ми аз останах с впечатление че говорите за тия кухите :) И колега,чета си всичко най-редовно,но вече съвсем се обърках :) :)Днес пак ще ходя и ако има резултат ще ви пиша довечера :)

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 10 Сеп 2007, 14:37

ако някои има успех в направата на Е30 пишете ще следя темата
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 11 Сеп 2007, 17:38

:arrow: :idea: :?: :!: :roll:
Изображение
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 11 Сеп 2007, 19:13

BMW дизаин написа::arrow: :idea: :?: :!: :roll:

Не мисля, че има бавноразвиващи тука, аз казах че като направя на Е30 ще пиша, няма нужда да напомняш постоянно. Можеш да питаш колегат KIM, той си е правил на Е30-ката очички ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 11 Сеп 2007, 19:15

SuPeR_FLY написа:
BMW дизаин написа::arrow: :idea: :?: :!: :roll:

Не мисля, че има бавноразвиващи тука, аз казах че като направя на Е30 ще пиша, няма нужда да напомняш постоянно. Можеш да питаш колегат KIM, той си е правил на Е30-ката очички ;)

моите извинения несъм искал да прозвучи така ще чакам вежливо :uups:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от valeto » 12 Сеп 2007, 9:41

Най-после намерииииииих,хиляди благодарности на тези които ми помогнаха,сега остава само да си купя и останалите неща :) Ето снимка на тези прословути пръчки за щори или там за каквото и да служат :mhihi:

http://img166.imageshack.us/img166/364/029fl8.jpg

Сега искам да помоля вещите лица да ми кажат какъв е точния диаметър на стъклото на фарчето или какво са използвали за да свият около него тези пръчки.Иска ми се да ги направя и след това да свалям фаровете.Много ще съм ви благодарен :)
Последна промяна valeto на 13 Сеп 2007, 12:33, променена общо 2 пъти

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 12 Сеп 2007, 18:28

valeto написа:Най-после намерииииииих,хиляди благодарности на тези които ми помогнаха,сега остава само да си купя и останалите неща :) Ето снимка на тези прословути пръчки за щоти или там за каквото и да служат :mhihi:

Сега искам да помоля вещите лица да ми кажат какъв е точния диаметър на стъклото на фарчето или какво са използвали за свичт около него тези пръчки.Иска ми се да ги направя и след това да свалям фаровете.Много ще съм ви благодарен :)

Ако искаш да е точно по ръба на стъклото трябва да е 11см диаметъра и гледай да ги огъваш около нещо твърдо дето да не се гъне, че окото ще стане на квадрат :mhihi: Успех ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 13 Сеп 2007, 9:44

SuPeR_FLY написа:
valeto написа:Най-после намерииииииих,хиляди благодарности на тези които ми помогнаха,сега остава само да си купя и останалите неща :) Ето снимка на тези прословути пръчки за щоти или там за каквото и да служат :mhihi:

Сега искам да помоля вещите лица да ми кажат какъв е точния диаметър на стъклото на фарчето или какво са използвали за свичт около него тези пръчки.Иска ми се да ги направя и след това да свалям фаровете.Много ще съм ви благодарен :)

Ако искаш да е точно по ръба на стъклото трябва да е 11см диаметъра и гледай да ги огъваш около нещо твърдо дето да не се гъне, че окото ще стане на квадрат :mhihi: Успех ;)

Аз например ги огъвах около кутия от нескафе-стават точно ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36