акомулатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
акомулатор
Колеги вчера пребрах колата и днес излизам вечерта обикалях спрях за малко тръгвам да паля познаи... лабуцна тока намаля и край умре че я палих на скорост пък акомулатора си беше перфект??????
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62219
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61142
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61142
Последна промяна CONAN на 11 Сеп 2007, 6:40, променена общо 1 път
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
нз колега не е български дойде с колата ама покарах 20 тина км и се възбуди после си палва от раз да не се е пресушил нещо? или некой клетка си е заминала?
tarkalay написа:нз колега не е български дойде с колата ама покарах 20 тина км и се възбуди после си палва от раз да не се е пресушил нещо? или некой клетка си е заминала?
Иди да ти го видят! Какъв е смисъла да четеш теория тук. Сега ще се окаже, че може да са поне 3 неща, дето няма как да ти кажем, кое е точно от 3-те!

_!_
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
моята бавария като я взех беше с акумолатор ВАРТА, уж много як.Карах 2 седмици и изведнъж умря.Взехме на колегата ми един Хуйдай от същата автокъща, и той кара 2 седмици и неговия умря.Наскоро научихме че по автокъщите взимали хубавите акумолатори от колите, слагали някви сдухани, пускат им хапчета аспирин да се възбудят за известно време и след това изведнъж леш. Не знам колко е вярно това, ама ми се струва доста логично след случилите се събития.
the project is ready....

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
знаеш ли как се пробва акумулатор за мъртва клетка без товарна вилка
за целта трябва да има 2ма души единия до контактния ключ другия до акумулатора...трябва да има малко ток да врътне стартера...и така-процедурата е следната-свалят се капачките на клетките за доливане и този в колата почва да върти на стартер без да спира и когато стартера спре да върти ключа се задържа около 10 сек. още и тогава мъртвата клетка в акумулатора почва да ври и да пуши--така се познава
изпитан метод
ако нищо не заври причината не е в него или слаб електролит нещо

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
неска ми го замериха акумолатора е 100% годен гледаха всички клетки сичко е наред генератора зарежда идеално с една дума акомулатора си е годен.Нямам аларма от какво може да ми е паднал от лампата в багажника?и ако е тя как да разбера далие е от нея или от нещо др?
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
неска ми го замериха акумолатора е 100% годен гледаха всички клетки сичко е наред генератора зарежда идеално с една дума акомулатора си е годен.Нямам аларма от какво може да ми е паднал от лампата в багажника?и ако е тя как да разбера далие е от нея или от нещо др?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
tarkalay написа:неска ми го замериха акумолатора е 100% годен гледаха всички клетки сичко е наред генератора зарежда идеално с една дума акомулатора си е годен.Нямам аларма от какво може да ми е паднал от лампата в багажника?и ако е тя как да разбера далие е от нея или от нещо др?
Той годен , но с годините способността му да задържа ток прогресивно намалява

Веднага след него замери ли за стойността на утечката или няма такава(саморазрежда се)? За лампата в багажника , някой да те затвори за момент вътре ,да погледнеш изгася ли.Също провери лампата в жабката, при счупено лостче същата свети постоянно.
Хайде със здраве!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
мериха ми го с някакъв спецялен уред бая го мъдри към 2 мин седя закачен към акомулатора и показа 100% годност
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96

Сори, че ти писах в темата пич

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2