Почивка в Гърция ,Впечатления
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Почивка в Гърция ,Впечатления
Здравейте момчета,
до сега не бях ходил в Гърция на почивка.
Впечатленията ми са добри,като цяло е похвално за гърците,че в тоя пущинак и камънак са успяли да развият туризъм.
За разлика от нас дето сме целунати от бога с тази природа дето я имаме,но не я ценим.
Едно нещо ми направи лошо впечатление,някак си не подхожда на 4 звезден хотел,да нама нормален интернет да не говориме за WiFi.
Предложиха ми да ползвам хотелския комп на който връзката е през Дал ъп модем
Иначе цените на горивата са като при нас ма на тях би трябвало да им е ефтино:
Ето и малко снимки на самия Хотел:
Обслужването е на много добро ниво,отнасят се с нужното уважение към всички гости,абе каквото поискаш това става.
Приятно място за истинска почивка.
И да искаш забавления няма кой знае какви.Една, две таверни и в 12 спира музиката
Поне хванахме малко тен и се измъкнахме от софийския студ
Впечатленията ми са добри,като цяло е похвално за гърците,че в тоя пущинак и камънак са успяли да развият туризъм.
За разлика от нас дето сме целунати от бога с тази природа дето я имаме,но не я ценим.
Едно нещо ми направи лошо впечатление,някак си не подхожда на 4 звезден хотел,да нама нормален интернет да не говориме за WiFi.
Предложиха ми да ползвам хотелския комп на който връзката е през Дал ъп модем

Иначе цените на горивата са като при нас ма на тях би трябвало да им е ефтино:

Ето и малко снимки на самия Хотел:

Обслужването е на много добро ниво,отнасят се с нужното уважение към всички гости,абе каквото поискаш това става.
Приятно място за истинска почивка.
И да искаш забавления няма кой знае какви.Една, две таверни и в 12 спира музиката

Поне хванахме малко тен и се измъкнахме от софийския студ

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Почивка в Гърция ,Впечатления
vld написа:Здравейте момчета,
Предложиха ми да ползвам хотелския комп на който връзката е през Дал ъп модем![]()
Ми те хората отиват да почиват, не да чатят

А специално за морето ни бог ни е целунал ама с гъзъ си точно.
Направи ли ти впечатление 3- те разлики на нашето море с тяхното- бистро, няма водорасли и има някакъв живот, риби, октоподи и некви др странни същества като таралеж с перки

- vld
- Старши ентусиаст
-
SKISA написа:и ква цена на човек за колко дни!?
300E за 3 дни за мезонет за четирима души.
Иначе точно това ми беше мисълта,че от гадния им каменист морски бряг на полуостров Халкидики са направили хубави курорти.
Иначе да превъзхождат ни по чистота организираност на труда има рибета в морето да не повярваш

А на нашето море плажовете са къде къде по благоприятни за красиви комплекси ,с тая разлика,че при нас всичко се усира.
И все пак все си мисля ,че всичко е до култура и манталитет.
Просто явно народа ни е такъв и това си е ,дано се оправиме все някога.
Прдполагам,че и при гърците има хубави плажове с повечко пясък,но на тоя полуостров нямаше

Другия път мисля да ходя да изледвам на другото им море от към италия

И да щях да забравя,от тука ме бяха наплашили много да внимаваме как караме да не превишаваме,че било много строго при тях,е за четри дни един полицай не видях

А у нас от тука до кулата едвам ни се размина

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Полицаи не се виждат ама забеляза ли колко коли без номера има
Аха,хич нема.Я напни бимата да видиш каква веселба е.

- vld
- Старши ентусиаст
-
Верно видях няколко ,но не взимат ли само предния номер както при нас
Щото все нови модели и си мислех че още не са си ги регистрирали
понеже нямаха нито преден нито заден номер 

Щото все нови модели и си мислех че още не са си ги регистрирали

колега халкидики си е хубав обаче не чак толкова...не мога да ви разбера вас българите освен паралия катерини и халкидики и тасос не знаете друго...ще кажете еми откъде да знаем така че чичо гуугл или www.booking.com да знаете колко ще платите може да пратите и мейл до самите хотели,снимки със стайте и т.н.
тези нови коли без номера са били или за неправилно паркиране/превишена скорост и т.н. или чакаха за нов номер..там предварително си знаеш какъв номер ще имаш,печаташ го на принтер и с тиксо на предното и задното стъкло и готово
и ако е нова кола плащаш и правиш упълномощно на дилера и ти я регистрира и само отиваш и взимаш ключовете..халкидики беше от първите жертви на пожари и не остана нищо,сега пелопонес и т.н. ама избори идват и ще гласувам за комунистическата партия дееба
друг номер който знам от приятели е да си махнеш номерата и да ги качиш вътре в колата така че не могат да ги вземат...допоследно глобата беше 50 евро..
тези нови коли без номера са били или за неправилно паркиране/превишена скорост и т.н. или чакаха за нов номер..там предварително си знаеш какъв номер ще имаш,печаташ го на принтер и с тиксо на предното и задното стъкло и готово

друг номер който знам от приятели е да си махнеш номерата и да ги качиш вътре в колата така че не могат да ги вземат...допоследно глобата беше 50 евро..

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Kолегата ^ пообясни за какво иде реч с номерата ,които липсват по колите
Миналата година ходихме на Сани една групичка оттук с три турбодизелови петици - Е34,Е39 и Е60 и като се сетя как най-новата с двете "витла"
вървеше настрани в Солун,как пешеходците прибягваха ужасени от пушеците бърнаутови направо се чудя как сме минали метър та да не останат табелите в полицията за няколко месеца
Лошото е ,че задния номер е с нит-чип и малко кофти ще да е да се свали и разпломбира респективно,но май по-добре от това да се чудиш къде да прибираш колата за 6 месеца след като са ти наложили глоба+затвор+запор на регистрационните табели за примерно 32 км/ч на ограничението
ЕЕ няма такава държава да му се невиди
За мен лично най-хубавото море си остава адриатиката- Църна Гора,Хърватска и Словения ,като ще са километри по-добре натам 1 000 000 пъти
Мое мнение де ...
Георги Пенчев

За мен лично най-хубавото море си остава адриатиката- Църна Гора,Хърватска и Словения ,като ще са километри по-добре натам 1 000 000 пъти

Георги Пенчев
Извинявам се.Благодаря на адаша Пенчев 

Последна промяна GVT на 10 Сеп 2007, 23:42, променена общо 1 път

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
GVT написа:grnka написа:...не мога да ви разбера вас българите :
?????Извинявайте ама не можах да се стърпа.Вече и гърчеем а? И не ми казвай ,че си чист грък.
Колега, такъв е човека

Става така,че е съмнително когато някой пише и говори идеално Български език да е чужденец и срамното е ,че има не малко хора тук ,които не могат да пишат както сме се учили да го правим правилно

Георги Пенчев
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2