Впечатления от частите Starline?
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Купувал съм само неща на Делфи от тях и нямам оплаквания. Старлайн е чешка марка, която вкартват от скоро, но според мен не си заслужава риска, предвид малката разлика с цените на Делфи. А за накладки въобще не си помисляй, вероятността да сбъркаш клони към 90% 

Последна промяна Leon на 11 Сеп 2007, 10:49, променена общо 1 път
Never mistake motion for action...
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Около 300 лв. или малко надолу. Биалетките на Делфи са ок, са около 18 лв. На 12 лв. са и АС метал, но мисля, че не си струва риска за 3-4 лв.
Never mistake motion for action...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
на AC Metal ми бяха казали, че...... деб@, не мога да се сетя вече.... еди кво си се правело много здраво и си струвало да се купува, с качество почти на Лемфьордер.... ма кво беше... нещо по окачването.... ше се скъсам от мислене докат не се сетя...
Иначе не си заслужава да се рискува с подобни неясни марки за няколко десетки лева (в случая със съединителя), като се знае кво е добре да се купи и действа.... при биелетките пък въобще няма кво да се коментира

Иначе не си заслужава да се рискува с подобни неясни марки за няколко десетки лева (в случая със съединителя), като се знае кво е добре да се купи и действа.... при биелетките пък въобще няма кво да се коментира

4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ