малко помощ относно актовете
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
малко помощ относно актовете
Тъй,значи преди месец някъде си зех талончето след поредния акт,и жената на гишето ми каза,че трябва да си платя всичките глоби досега.Питах я дали има някаква възможност да си платя само настоящата глоба,а другите по- късно,и тя ми каза че може,но трябва да си платя всичко останало до 1 месец.Та въпросът ми е ако не успея да ги платя какво следва,и има ли някакъв начин да не се платят старите задължения? 

!!Asen_X написа:Не успях днес да се доредя до КАТ. Дано утре успея.
Въвели са някаква малоумна система с талончета да ти идва реда. Добра идея ама ако отидете след 10ч., забравете да минете същия ден. Вече ще трябват два дни за едно келяво постановление. Мамицата им скапана
Днес и аз се пробвах за постановление да мина... Стигнали са до 06.08, а моя е от 08.08... В 09:15 влязох във фоайето, на таблото за номерцата показваше 322, всички наредени на едни столчета, все едно са на партийно събрание. Смях голям...
Но поне успях да си "заверя" акта

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
мен пък вчера ме удариха че не съм спрял на стоп и за колан...още на ми е излязло наказателното и си карам с акта
мамичката им имате ли представа с колко точки ще олекна за тва провинение 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
а моя като е от юли месец.. некви допълнителни глоби, там друг вид наказания дали има?..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
!!Asen_X написа:Не успях днес да се доредя до КАТ. Дано утре успея.
Въвели са някаква малоумна система с талончета да ти идва реда. Добра идея ама ако отидете след 10ч., забравете да минете същия ден. Вече ще трябват два дни за едно келяво постановление. Мамицата им скапана
gledash koi nomer e v momenta v koito si zimash talon4eto,broish po tri minuti na nomer4e i smiatash v kolko 4asa 6te ti doide redu (noemr 300 po 3=900 minuti):mhihi: az taka otidoh v 10 i se vurnah v 4 i polovina

(sorry za lat

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
/
аз от февруару месец несъм си виждал талона и не занещо друго ами тамън да доиде време да ми изтече последния акт и земат та ми лепнат още един сега вече броиката отива май към десетина и то последователни обаче последния изтече,и тия дни съм решил да се разходя до кат да видя какво ли ще ми кажат
вие какво мислите дали ще ме сексат яко а

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
При нас няма талончета, но при последния акт (от миналия месец) жената на гишето ми обясни така:
1. Като ти изтече акта отиваш в кат и ти дават решението. С него можеш да караш 1 месец през който трябва да си платиш глобата. Като им представиш фактура за платена глоба ти враштат талона.
2. По новия закон трябва да се изчистят старите задължения от 2005 (включетелно) до сега, иначе ви давали на комисията по държавни вземания. Срока за плаштане мисля че е някаде до нова година.
Незнам колко е истина, но за старите глоби питах полицаите при последното спиране и ми казаха същото.
1. Като ти изтече акта отиваш в кат и ти дават решението. С него можеш да караш 1 месец през който трябва да си платиш глобата. Като им представиш фактура за платена глоба ти враштат талона.
2. По новия закон трябва да се изчистят старите задължения от 2005 (включетелно) до сега, иначе ви давали на комисията по държавни вземания. Срока за плаштане мисля че е някаде до нова година.
Незнам колко е истина, но за старите глоби питах полицаите при последното спиране и ми казаха същото.
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
GTS...
Ако е имало ПТП полицаите трябва да са ти дали протокол.
Ако са те ударили на паркинг е трябвало да ги викнеш на място и пак ти пишат протокол.
Успех
Ако е имало ПТП полицаите трябва да са ти дали протокол.
Ако са те ударили на паркинг е трябвало да ги викнеш на място и пак ти пишат протокол.
Успех
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2