X3 AC Schnitzer

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

X3 AC Schnitzer

Мнение от Engi » 11 Мар 2004, 1:45

Вторият член в семейството всъдеходи на BMW и основоположник на клас SAV (Sport Activity Vehicle) бе на сцената “Палекспо”, но с емблемата AC Schnitzer. Този път тунинг-програмата на фирмата бе подготвена за 3-литровата дизелова версия на BMW X3. С помощта на т. нар. чип-тунинг мощността на агрегата е увеличена до 245 к.с. (от 204 коня), а максималният въртящ момент е 460 Nm. Независимо от вдигането на показателите и подобряване на динамичните характеристики, разходът на гориво остава в същите граници.
Съвместно с тунинг програмата или без нея специалистите на AC Schnitzer препоръчват клиентите да се възползват от специално разработения за този модел заглушител от неръждаема стомана, който гарантира оптималното отвеждане на отработилите газове в изпускателната система.
Измененията на ландшафта и пътната настилка не представляват никакъв проблем за спортното окачване на X3 от AC Schnitzer. Благодарение на специална настройка и снижения клиренс е постигната по-добра пътна динамика и едновременно с това стабилно поведение. Добрият контакт на Х3 с пътната настилка се постига от няколкото вида колела с различни размери, които се избират в зависимост от терена и специалитета на фирмата – атрактивните лети джанти. Най-големите – Type IV, са с размер 21-цола. Гумите за тях са с размери 255/30 отпред и 295/25 отзад. Алтернативните на тях са 20- или 19-цолови. Естествено има и още по-малки, които се монтират само при изрично желание на клиента.
Външно малкият всъдеход също е претърпял грандиозни промени, благодарение на аеродинамичния пакет. Предната броня е разделена на две секции и подсказва за скритите динамични качества на модела, докато отзад погледът се привлича от антикрилото над задната врата и комплекта спойлери, обезпечаващи аеродинамичния баланс на автомобила. Излишно е да споменаваме, че и интериорът е бил подложен на нужните промени, за да е в унисон с агресивния, спортен външен облик.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от СПОРТЕН » 11 Мар 2004, 9:10

schnitcer mania...е тва е батка -не4ове6ко...... 8)
BMW бе, тва е

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Мар 2004, 16:27

мноо натруфено оптично... си мисля...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 11 Мар 2004, 16:48

Попринцип Х3 ме дразни,ноо АС Шницер пак си се доказват.тва сие.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 11 Мар 2004, 18:11

Абе не знам, ама това нещо с тези гуми/джанти и офроуд...... :roll: :?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 11 Мар 2004, 22:32

Аз първоначално бях доста недоволен от Х3-ката, обаче наскоро я видях наживо и изглежда приятна, но ACSchnitzera...е тва е е баси звяра!!!!!! :shock: Абе тия пичове от ACSchnitzera са ненормални!!! Е баси невероятните тунинги правят, много добре оправят слабите места и подобрявят още добрите!!!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 12 Мар 2004, 0:01

Даа хубава играчка е туй хикс три...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Talibanin » 12 Мар 2004, 1:13

Хубава е :shock:
Но ние все пак може да си я "побългарим" като за нашите условия тук в BG. :wink:
==Винаги с вратите напред==
ИзображениеИзображение
http://www.bmwclubla.orghttp://www.bmwcca.org/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kminev » 12 Мар 2004, 2:41

chefo Пуснато на: 11 Мар 2004, 18:11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Абе не знам, ама това нещо с тези гуми/джанти и офроуд......

/// Верно тези гуми са малко неестествени за такъв тиш автомобили,като чели малко по висо4ки трябваше да са,по мое мнение

Потребител
Аватар

Мнение от СПОРТЕН » 12 Мар 2004, 13:00

в4ера на екото в дианабад видях schnitzer 740-поръ4ково...,не4ове6ко изпълнение...-направо се разревах :shock: ---кара го един газар руснак от лозенец!!!...-такув седмак не бях жиздал в софиа...-маи е един ......ебати дупето 8)
BMW бе, тва е

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 12 Мар 2004, 13:19

С 8800 или С 0088
има и една нова тройа пак с един от двата номера и седмицата доколото знам не е 740 а 728, и само външно е правена иначе е слабичка. Найситна е само една сива но с тоя двигател не ме впечатлява особенно ;) И е на въпросния на който му викат Руснака, Евгении Дмитрев , ако не се лъжа
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 12 Мар 2004, 13:29

Някой познава ли го този човек, че си търся кола за бала? Може ли някой да ми даде негови кординати? А иначе пич ли е? Би ли се навил на такова нещо? Прочел съм голяма част от постовете във форума и по едно време и той пишеше тук, (ако не е някой който се е представял за него) но постовете са му по доста отдавнъшни теми. :roll:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Мар 2004, 15:11

Някой познава ли го този човек, че си търся кола за бала? Може ли някой да ми даде негови кординати? А иначе пич ли е? Би ли се навил на такова нещо?

Казва се Дмитрий Минев... Един от създателите на СИК. Как го виждаш като шофьор на бал...? Все пак - успех! А БМВ-то е най-красивата седмица в БГ - без излишни пластмаси, украси, надписи и т.н. Разпознавам го от 1 км. А номера му е 0088. Има ена зверска Е46 със същия номер, но не знам дали е негова. И бих се запознал със собственика само, за да огледам по-обстойно колата...
Never mistake motion for action...

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 12 Мар 2004, 15:46

8800 е номера на всичките му коли 8)

Потребител
Аватар

Мнение от steppenwolf » 12 Мар 2004, 16:24

Димата Руснака...едно от най-мръсните и безскруполни копелета в държавата ни! Не мога да се възхищавам и да уважавам такива хора!

Следваща

Назад към Основен Форум