Не бягайте от ПТП!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 07 Сеп 2007, 15:24

Space написа:
RSxRacer написа:...

П.П.С. Тва с връзки ли го направи всичкото, или по каналния ред? :roll:

връзки баце иначе нема шанс да не ме изкарат виновен а дори и бабата да ме беше засилила към съд в колата имаше още 3-ма от който единия адвокат,така че и те потвърдиха в съда че бабата е минала на червено и времето за което никой не е дошъл но пак много зор видях :( Да не дава господ никому че косата ми побеля за месец
:(

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 09 Сеп 2007, 18:07

Ей става какво ли не човек незнае нищо.Днеска може да караш с 150 в града и нищо да не стане, а утре недай си боже с 60 и да изкочи човек в последния момент.Съдба, късмет или незнам и аз как да го нарека, но е странно как понякога се получава

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 09 Сеп 2007, 22:10

RSxRacer написа:
Space написа:
RSxRacer написа:...

П.П.С. Тва с връзки ли го направи всичкото, или по каналния ред? :roll:

връзки баце иначе нема шанс да не ме изкарат виновен а дори и бабата да ме беше засилила към съд в колата имаше още 3-ма от който единия адвокат,така че и те потвърдиха в съда че бабата е минала на червено и времето за което никой не е дошъл но пак много зор видях :( Да не дава господ никому че косата ми побеля за месец
:(

поздрави от Русе:)

Да ясно. Сигурен бях, то иначе няма как да минеш метър. Да пази Господ!!! :roll:
_!_

Предишна

Назад към Страхотни истории