Самозалепваща се дунапренена лента?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
Самозалепваща се дунапренена лента?
Става въпрос за тънка лента, едностранно залепваща се. Нещо като дунапрен е но не съм съвсем сигурен дали така се нарича този материал. Ако сте си разглабяли елементи по таблото например, сигурно сте забелязали, че навсякъде е пълно с такива ленти с цел да не скърцат пластмасите една в друга.
Да сте засичали някъде по магазините такова нещо?
- Гост
-
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: Самозалепваща се дунапренена лента?
!!Asen_X написа:Става въпрос за тънка лента, едностранно залепваща се. Нещо като дунапрен е но не съм съвсем сигурен дали така се нарича този материал. Ако сте си разглабяли елементи по таблото например, сигурно сте забелязали, че навсякъде е пълно с такива ленти с цел да не скърцат пластмасите една в друга.
Мога да ти дам, но лепилото няма да е много силно защото ще ги сваля от едно място, така че ако искаш казвай и ще ти ги донеса в четв. на еко.

- Andronoff
- триногата
-
Купи си, не са скъпи, но гледай марката да е Tesa
Точно за уплътнение на врати и прозорци ги дават..

Точно за уплътнение на врати и прозорци ги дават..

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Новини
-
Kris написа:Защо не пробваш в практикер или в бриколаж с лента за уплътнение на прозорци, същата е. Даже има някои по-широки и можеш да си изрезваш за някои по-спешъл места.
Нямат черна такава лента а и тези за прозорците са или твърде дебели, или твърде тесни, или материала е смотан.
SlipKnoT написа:Мога да ти дам, но лепилото няма да е много силно защото ще ги сваля от едно място, така че ако искаш казвай и ще ти ги донеса в четв. на еко.
Ако не ти е проблем донеси парче колкото да видя дали ще ми свърши работа.
6 мнения
• Страница 1 от 1