I'love PERNIK
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
I'love PERNIK
Пускам този пост защото съвсем на скоро попаднах на една песен която малко по надолу ще кача и моля сички да я преслушате внимателно(цялата),а другата причина е защото ми е интересно какво друго можем да съберем като бисери отностно този любим наш град(снимки,видео и т.н.)давайте каквото намерите

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
тоя РЕМУС много ма кефи

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
eto go batko
http://share.bol.bg/file/184141028/Pernik_.mp3
http://share.bol.bg/file/184141028/Pernik_.mp3
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
SpUd3r написа:да не е тая песен - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
дабе точно това е мале нема такава ПРОСТОТИЯ

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
Nightmare написа:Според мене не е коректно да се обижда така града...с тая тема обиждате и хората от Перник
е то може и да трябва да се по обидят малко

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
ще се опитам днез да хвана една колица от квартала да я снимам за да се види по добре какво точно имам в напредвид

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Nightmare написа:Според мене не е коректно да се обижда така града...с тая тема обиждате и хората от Перник
Те си го заслужават...заради един заспал офльоф,който си е гледал в телефона вместо в пътя багажника на колата ми беше прибран навътре

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
///MapTo написа:Nightmare написа:Според мене не е коректно да се обижда така града...с тая тема обиждате и хората от Перник
Те си го заслужават...заради един заспал офльоф,който си е гледал в телефона вместо в пътя багажника на колата ми беше прибран навътре![]()
снощи пак пернишки индивид на бул.българия щеше да убие приятелката ми..вижда ме че идвам отзад присветкам му с къси-дълги да не тръгне да изпреварва и въпреки всичко той реши да го направи..не ме питай как се спира от 120 до 0 в такъв момент..живота ти минава на филмова лента
![]()
![]()
е ок де тва означава ли, че такива измисленяци няма и в София и в Благоевград и къде ли не, тва обаче причина ли е да ненавижадаш един цял град

баси на къде вървим ...на къде отиваме....
айде няма нужда

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
///MapTo написа:Nightmare написа:Според мене не е коректно да се обижда така града...с тая тема обиждате и хората от Перник
Те си го заслужават...заради един заспал офльоф,който си е гледал в телефона вместо в пътя багажника на колата ми беше прибран навътре![]()
снощи пак пернишки индивид на бул.българия щеше да убие приятелката ми..вижда ме че идвам отзад присветкам му с къси-дълги да не тръгне да изпреварва и въпреки всичко той реши да го направи..не ме питай как се спира от 120 до 0 в такъв момент..живота ти минава на филмова лента
![]()
![]()
Е със 120км/ч по бул. България си е ОК. А после (да не дава господ)дали има значение кой с каква регистрация е

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Joro17 написа:Е със 120км/ч по бул. България си е ОК. А после (да не дава господ)дали има значение кой с каква регистрация е
Обяснения не съм длъжен да давам,не ми се спори..в 23.00ч когато няма никакъв трафик нищо не ми пречи да поддържам тази скорост в отсечката околовръстен път - бул.гоце делчев,но както и да е

PeBaLs написа:...
Ми честно да ти кажа други такива изрезки не съм виждал като перничаните..вярно е,че има и там изключения,но 1/2 от тях да не кажа 2/3 са си намерили книжките в лъки бой

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2