За колите на НСО?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 08 Сеп 2007, 17:59

Секи ден я гледам една и верно е матова чудих се и аз.що таа тая е дефектна ма то сичките били така :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 08 Сеп 2007, 18:34

Е са ше се намеси г-н Босев дето е в час с ВСИЧКО и ше ви обясни :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :help:
А иначе нема такива смешници като т.нар шофьори на НСО-мнооого комлекси от село и доооста селящина комбинирани с мощни коли, служебен бензин и тотална липса на каквато и да е култура и етика на пътя! Смешници! Имат обаче и хубава мивка с безконтактно...тая в СДВР я знам-нема такава мизерия :roll: :roll: :roll:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Сеп 2007, 21:06

SKISA написа:Преди година пътувах с двама от тях с мойта кола до Смолян и не ми дадоха да спра на нито една палка,а скоростта беше...."колко може"!
Големи са гъзари! Само дето ме плашат ,че на сичките им седмици сменяли рейки и са ме е страх да си зема....! :confused:

Аха,и това ако беше верно садвамата тарикати щяха да са бакшиши. :mhihi: Наглоста им със служебните колинямаграница,крайно време е тия тъпаци да ги пращат малко по чужбина да видят как се прави ескорт.В Атина покрайнас мина кортежа на техния президент и ако не ми бяха казали така и немаше да разбера.А тук, свирки и тъпани ,газ в насрещното платно,е бати филма.
А това за мата е с цел- Да не блести на снайперистите като се целят по колите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Сеп 2007, 21:28

GVT написа:
SKISA написа:Преди година пътувах с двама от тях с мойта кола до Смолян и не ми дадоха да спра на нито една палка,а скоростта беше...."колко може"!
Големи са гъзари! Само дето ме плашат ,че на сичките им седмици сменяли рейки и са ме е страх да си зема....! :confused:

Аха,и това ако беше верно садвамата тарикати щяха да са бакшиши. :mhihi: Наглоста им със служебните колинямаграница,крайно време е тия тъпаци да ги пращат малко по чужбина да видят как се прави ескорт.В Атина покрайнас мина кортежа на техния президент и ако не ми бяха казали така и немаше да разбера.А тук, свирки и тъпани ,газ в насрещното платно,е бати филма.
А това за мата е с цел- Да не блести на снайперистите като се целят по колите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Щом казваш...ти си по-дебел!
;)
А точно тия ,дето карат президента и по-големите във властта късат по чифт гуми на тренинг и със сигурност могат да карат.А вече е въпрос на манталитет дали ше свиркат и "натискат" другите в движението или ше карат така,че да не се набиват на очи. Във всеко стадо си има мърша...
Те па и големите снайперисти-имат успешни 5 от 10!
Последна промяна Гост на 09 Сеп 2007, 7:26, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Сеп 2007, 21:58

ако си матирам и моита така дали ше ме спират :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: .............

Мнение от Leon » 08 Сеп 2007, 22:44

Тоо Cool написа:А иначе нема такива смешници като т.нар шофьори на НСО-мнооого комлекси от село и доооста селящина комбинирани с мощни коли, служебен бензин и тотална липса на каквато и да е култура и етика на пътя! Смешници!

За съжаление си прав... мнооого прав! Виждал съм адски комплексарси изпълнения от тия "охранители", включително сваляне на стъклото и въпрос към мой приятел, който караше колата "К'во ме гледаш, бе, искаш ли да те гръмна?" Последва зверско засичане на кръстовището и моя прител се удари в една маршрутка, а като казахме на катаджията, че техен колега ни засече, той отсече: Не ми ги пиши колеги тия лайнари. Няма да разказвам повече, въпреки,че има какво...
Never mistake motion for action...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 09 Сеп 2007, 10:41

Последно заради мивката ли е?

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 09 Сеп 2007, 13:10

Просто прегполагам че е от такава гледна точка, че защо да се боядисват коли всяка седмица, защото това са им коли за третировка, поне някой от тях де

Иначе правят тренировките си на Божурище всеки вторник, ако не се лъжа и така.
Един път като бях с черния мерцедес още и си нахлувам направо на пистата и гледам изведнъж 5-6 черни мерцедеса и се зачудих ама си карам със стъбилна скорост и по едно време некъв изкача и маха да обръщам.В началото явно са ме помислили за един от техните :mhihi:
После си говорихме изжлеждаше не много интелигентен този с който лафих, но бяха добре настроени и ми допадна това.Нещо заговори, че имали М3 в гаража си ама някакви нереални коне примерно М3 400 коня (всеедно слушах малко семкаджийски истории)подсмихвах се под мустак :mhihi: и така смех...
Иначе за карането да глупаво карат, но определено го могат, но пак това не им дава право да го правят да притесняват хората и прочие.Като се замисля едвали, ако си в щатите и минава президента или министар няма да те изблъскат от пътя по почти същия начин.Деда знам службите са си е*али майката :confused:

Слави
Аватар

Re: .............

Мнение от © » 09 Сеп 2007, 15:33

Leon написа:За съжаление си прав... мнооого прав! Виждал съм адски комплексарси изпълнения от тия "охранители", включително сваляне на стъклото и въпрос към мой приятел, който караше колата "К'во ме гледаш, бе, искаш ли да те гръмна?" Последва зверско засичане на кръстовището и моя прител се удари в една маршрутка, а като казахме на катаджията, че техен колега ни засече, той отсече: Не ми ги пиши колеги тия лайнари. Няма да разказвам повече, въпреки,че има какво...

това наистина е гадно, особено като знаеш, че над тях няма почти никой и едва ли ще можеш да получиш справедливост. И с депутатите е така, обаче наскоро гледах репортажа на БТВ за онзи депутат за това колко точки изгубил докато карал 30мин. в София - голям кеф :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Сеп 2007, 20:08

по темата! вчера е имало лоша катастрофа преди вакарел на вторият мост -един се е излашкал яко в мантинелите и коли на НСО са били след него,спрели са ,оказали са първа помощ-с изкуствено дишане и са викнали линейки и са отцепили пътя ,за да нема други да се нацепят отзад.инфото е от свидетел-баща ми!не от НСО.
не съдете за всички от един познат! естесвено и там има и то сигурно не малко идиоти ,които ползват положението си ,за да си веят байрака,но има и свестни хора.
тва е все едно да кажеш: всички с БМВта или -всички с Волги са педераси или лайнари! ....ми не са всички!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Сеп 2007, 11:17

SKISA написа:по темата! вчера е имало лоша катастрофа преди вакарел на вторият мост -един се е излашкал яко в мантинелите и коли на НСО са били след него,спрели са ,оказали са първа помощ-с изкуствено дишане и са викнали линейки и са отцепили пътя ,за да нема други да се нацепят отзад.инфото е от свидетел-баща ми!не от НСО.
не съдете за всички от един познат! естесвено и там има и то сигурно не малко идиоти ,които ползват положението си ,за да си веят байрака,но има и свестни хора.
тва е все едно да кажеш: всички с БМВта или -всички с Волги са педераси или лайнари! ....ми не са всички!

99% съм сигурен,че точно НСО са набили човека в мантинелата и после сато са се усетили, че пак ще убият някого и ще ги пишат по вестниците, са хукнали уж да му помагат! И са го предупредили да не говори много по случая ;) Не съдя никого, просто доста от хората в тази служба са се самозабравили и смятат,че са над всички! Добре,че познавам Босев, че да си припомням,че там има и свестни служители! Иначе умеят да карат, не може да им се отрече! Само да не си ползваха уменията да трепят наред по пътищата!
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 10 Сеп 2007, 13:20

И все пак са си шофьори, нищо че в шоферската йерархия са най-високо :mhihi: Кво като кара президента, трее всички да се избием ли? Нима на тоя президент, че и на тъпия му шофер не им плащаме ние заплатите?! Айде у лево ша ги и у шоферчетата ..... :evil:
_!_

Предишна

Назад към Извън Темата