кормилна щанга
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
кормилна щанга
Колеги след като ми смениха двата десни шарнира усещам лека вибрация във волана. Ходих да видя колата и един майстор ми каза, че кормилната щанга трябва да се види. Може ли някой да ме насочи към добър майстор и да ме ориентира за цена ако сте имали подобен проблем.
AQUILA1001
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: кормилна щанга
AQUILA1001 написа:Колеги след като ми смениха двата десни шарнира усещам лека вибрация във волана. Ходих да видя колата и един майстор ми каза, че кормилната щанга трябва да се види. Може ли някой да ме насочи към добър майстор и да ме ориентира за цена ако сте имали подобен проблем.
Не мога да те насоча към майстор, но един реглаж ще й дойде добре..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Andronoff
- триногата
-
на мен пък след реглаж волана ми стои леко в ляво... 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
Ключ 17 сваляш волана и наместваш шлиците ако те притеснява толкова. Важното е как стой колата на пътя а не дали волана е зацешен до милиметър 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Andronoff написа:на мен пък след реглаж волана ми стои леко в ляво...
Просто момчетата са си свършили наполовина работата, при мен беше обратното преди реглажа беше извъртян, а после и сега в нормално положение. Не знам (не видях) дали е дошъл в нормално положение от реглажа на окачването или са го гласили от карето(едва ли от волана както препоръчва FUNERAL)
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Le Transporteur написа:Andronoff написа:на мен пък след реглаж волана ми стои леко в ляво...
Просто момчетата са си свършили наполовина работата, при мен беше обратното преди реглажа беше извъртян, а после и сега в нормално положение. Не знам (не видях) дали е дошъл в нормално положение от реглажа на окачването или са го гласили от карето(едва ли от волана както препоръчва FUNERAL)
И от волана става

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
turbo написа:Le Transporteur написа:Andronoff написа:на мен пък след реглаж волана ми стои леко в ляво...
И от волана ставаТова е нещо като "фин тунинг"
Аз не го отричам ,само си мисля, че не са ми сваляли еърбега за да прехвърлят шлиците на волана..
8 мнения
• Страница 1 от 1