познайте какво си купих днес?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз знам че БулИнс са си айдуците и не си пипат колите но личните ми впечатления относно застрахователите са други имах щастието да се занимавам и с Алианц - България, да ви кажа за мене това е най-добрия застраховател, работят учтиво, няма опашки, изплащат в много кратки срокове и то добре ! С една дума нямам забележка
проблема е друг - застраховат само автомобили до 8 годишна възраст от тука следва изводът защо всички прибягват до БулИнс, просто това са ни възможностите
такива автомобили караме - такива застрахователи ползваме!
Съжалявам за отклоняването от темата но реших да понапиша и аз нещо по въпроса започнат от другите

Съжалявам за отклоняването от темата но реших да понапиша и аз нещо по въпроса започнат от другите
BMDrago написа:И аз съм в "Булинс" .можеш напълно да си спокоен,може да застраховаш касетофон,джанти,халогени!А и изплащат щетите!
А относно до кражба:айдуците ти разбиват страничен десен джам,отварят жабката(защото там седи копие от застрахователната полица),проверяват валидноста на застраховката и толкоз.
Това е така защото напоследък са се навъдили фалшиви стикери за маркировка!
Това далеч не е вярно! Халогени и джанти не изплащат при кражба!!!
от мой опит:
1. Изпробвал съм ДЗИ - пълни некомпетенти
2. Изпробвал съм Витоша - големи тарикати /случи ли ти се нещо ще ти скъсат нервите и ще те размотават постоянно, дори накраиа след като им бях занесъл всички бележки и документи за откраднатия ми автомобил те ми казаха - ами в момента нямаме пари да ти платим, като имаме тогава ще ти платим...
3. За Булинс знам че са бившите СИК, даже човека дето ми застрахова колата ми каза: лошото в нашата компания е че и да искаш няма да ти я откраднат...
Но досега са ме обслужвали много добре като съм имал проблеми не съм загубил повече от 40минути
И са били коректни в плащанията без да ме разиграват... А за кражба и дума да не става.
Но застраховат автомонили само до 7000лв.
А за алианц няма граница в годините/8г/ защото скоро ми предалгаха застраховка там а моята кола е 9г. Но съм чувал хубави приказки за тях.
Друга компания дето не крадат е Юпитер мисля че това са ВИСТ, ама не съм 100% сигурен
1. Изпробвал съм ДЗИ - пълни некомпетенти
2. Изпробвал съм Витоша - големи тарикати /случи ли ти се нещо ще ти скъсат нервите и ще те размотават постоянно, дори накраиа след като им бях занесъл всички бележки и документи за откраднатия ми автомобил те ми казаха - ами в момента нямаме пари да ти платим, като имаме тогава ще ти платим...

3. За Булинс знам че са бившите СИК, даже човека дето ми застрахова колата ми каза: лошото в нашата компания е че и да искаш няма да ти я откраднат...

Но досега са ме обслужвали много добре като съм имал проблеми не съм загубил повече от 40минути

И са били коректни в плащанията без да ме разиграват... А за кражба и дума да не става.
Но застраховат автомонили само до 7000лв.
А за алианц няма граница в годините/8г/ защото скоро ми предалгаха застраховка там а моята кола е 9г. Но съм чувал хубави приказки за тях.
Друга компания дето не крадат е Юпитер мисля че това са ВИСТ, ама не съм 100% сигурен
fen
Çàñòðàõîâàé â BULINS è âúîáøòå íå äåé äà ìèñëèø.Çàñòðàõîâàì âòîðî BMW ïðè òÿõ è íÿìà ãðèæà.Òîâà çà ëèìèò íà öåíàòà íå å âÿðíî.Íîâàòà ìè å çàñòðàõîâàíà çà 30000ëâ è íÿìà ïðîáëåì.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Честито за колата!!Винаги е готино като си вземеш нещо ново(в случая старо ,но няма значение) За застраховането БУЛ ИНС ,колкото до вървежа трудно е да се каже всичко е субективно.Аз имам същата може да ги пробваме (моята върви добре ,запазена е,и не изостава чак толкова много от 320ка)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
със здраве да си я караш
аотносно бул инс .. няма такива работи пипат ако ще и премиера да ти я е застраховал, тва че тия били сик а ония вис .. минало свършено вече крадат кавото решат и каквото си заслужава..

аотносно бул инс .. няма такива работи пипат ако ще и премиера да ти я е застраховал, тва че тия били сик а ония вис .. минало свършено вече крадат кавото решат и каквото си заслужава..

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
тия нашите коптори за по 7000 8000 лв ако са със валидна застраховка където и да е - никой не ги бара.... не си заслужава....
Златната среда за мен - нито скъпо да си заслужава, нито рискуват за части да го гепат ..... абе то човек да чука на дърво де...... Лошото е че застрахователите не плащат за свалени неща от колата - огледала, лайстни, гуми джанти, капачки, стъкла..... освен ако няма видима следа от кражба.... и се почват едни нитачки , едни лепила, жила, и не знам какво
За летите джанти - ми 3-4 вида секретни болтове..... сега съм взел едни ОЗ Ф1ци (мечтата на айдуците) и се чудя какво да направя за да не ги гепят:):):)
Златната среда за мен - нито скъпо да си заслужава, нито рискуват за части да го гепат ..... абе то човек да чука на дърво де...... Лошото е че застрахователите не плащат за свалени неща от колата - огледала, лайстни, гуми джанти, капачки, стъкла..... освен ако няма видима следа от кражба.... и се почват едни нитачки , едни лепила, жила, и не знам какво

За летите джанти - ми 3-4 вида секретни болтове..... сега съм взел едни ОЗ Ф1ци (мечтата на айдуците) и се чудя какво да направя за да не ги гепят:):):)
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Ми Алианц платиха за 2 броя огледала на Опел Астра. При това електрически с подгряване и не бяха нитовани.
ЧЕСТИТО И ОТ МЕНЕ
По въпроса за разходите в КАТ 100 лв. няма да ти стигнат бъди сигурен,доколкото разбрах колата е нов внос.
1.Пътен данък-113лв по лев на конска сила
2.Еко такса 90лв.
3.Пожарогасител и тн. 20лв.
4.Още некви такси за каналите не ги помня 25-30лв.
Значи общо около 250лв.
За парите за разните работи дето изкачат след това,моя скромен опит сочи между 500 и 1000лв. в зависимост от състоянието на колата.
За Булинс ще ти кажа едно,колата няма да ти откраднат,но недай си боже да катастрофираш става страшно.Не си оставяй колата да ти я правят за нищо на света,по-големи марди нема на планетата старата ми тройка е там от 12.12.2003 сам си направи сметка за кво става дума.
Айде късмет да не ти се налага да ги разбираш тия работи, че е болезнено

По въпроса за разходите в КАТ 100 лв. няма да ти стигнат бъди сигурен,доколкото разбрах колата е нов внос.
1.Пътен данък-113лв по лев на конска сила
2.Еко такса 90лв.
3.Пожарогасител и тн. 20лв.
4.Още некви такси за каналите не ги помня 25-30лв.
Значи общо около 250лв.
За парите за разните работи дето изкачат след това,моя скромен опит сочи между 500 и 1000лв. в зависимост от състоянието на колата.
За Булинс ще ти кажа едно,колата няма да ти откраднат,но недай си боже да катастрофираш става страшно.Не си оставяй колата да ти я правят за нищо на света,по-големи марди нема на планетата старата ми тройка е там от 12.12.2003 сам си направи сметка за кво става дума.
Айде късмет да не ти се налага да ги разбираш тия работи, че е болезнено

- BMW M POWER
- кандидат ентусиаст
-
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
темата е пусната през октомври 2003г
:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2